Skoči na vsebino
Pohvalite se,...
Napisano

Jest sem pa pelala fotrovo 6ko v Postojno pa nazaj :danzoman: ?ist happy zdej B)

Lepo,pol ga pa hitro prosi,da ti jo ?e posodi,da se ?e malo navadi? nanjo...in pol jo "prevzame?",kot to delajo na?i vrli direktor?ki :bravo: ...?isto izi. :P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pojamrajte no malo, ...
Napisano

He,he,pri teh stvareh z te?o mora? malo bolj pazit.Nikoli ni prav-?e re?e? da se ti zdi ,da je shuj?ala ti re?e,

da jo zafrkava?.?e pa,da se je kao malo oja?ala,pol pa genj v strehi.

No,kar se pa ti?e leto?njega bo?i?a,moram priznati,da sem se imel dobro,kot ?e dolgo let ne.Prvo in prvo-vreme je bilo fantasti?no,vse dni son?no in dokaj toplo.Drugi?-po dolgem ?asu smo se dobili skupaj z sestro in mojimi star?i,star?i moje drage,njenim bratom in punco,v glavnem je bilo kot v filmu. :bravo:

Tudi nekih brezveznih daril si nismo kupovali,smo ?li raje na dobro kosilo.V glavnem,mega samo ?koda,ker moram jutri v slu?bo. <_< Bo pa kmalu spet vikend. :jupiii:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

?estitajmo!
Napisano

Sre?no in bogato leto 2007 vam ?elim in ?im ve? dobre glasbe :punk: da bi vam va?e mazdice dobro slu?ile in vi njim :bravo: ......in zlikajte si pi?amo,kajti nikoli ne veste,koga boste sre?ali v sanjah. ;)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Problem z fotoaparatom Canon S1
Napisano

Na cedilu te pusti samo ?e je kdo z njim prej igra in ti premakne nastavitve, katere si sam prilagodim za razli?ne na?ine in pogoje. Samo ni panike se malo pozabavam in sem spet in. :D

Sam apart je ok, samo pod pogojem da ima? dobre in kvalitetne objektive, ker brez njih si mrzel. :(

No,jaz pa imam ?e enih 25 let samo nikone in nikoli me ni niti eden pustil na cedilu. :bravo:

Trenutno pa uporabljam Nikon D 40 z dvema objektivoma(zelo kvalitetnima).

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

sej zato pravim da ?tudiram za poleti ko bom delal da bi ga kupil :P men je ful v?e? pa kvalitetn :bravo: stric ga ma pa ga ?e ni pustil na cedilu :rispekt::ljubezen:

Zakaj pa bi te tak kvaliteten fotoaparat pustil kar tako na cedilu?Sej se zna zgodit,ampak bolj redko. :P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Jz pa dons 2 ure u slu?bi, k sm zgleda pretekli teden preve? zabu?avu in sm mogu mal po?istit zadeve! :danzoman::D

Jaz pa sem danes cel dan zabu?aval.Sem si pa? privo??il. :danzoman:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Ally and Poky chat room
Napisano

ma pa lih letos je mogu it bo?i?ek v zapor, k mamo mi kamin, da bi z lahkoto veliiiiiik stvari prnesu :D

Pa valjda je tak maher,da bo zbe?al iz enega ubogega zapor?ka,a? :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

Zgodila se je prometna nesre?a. V Jo?etov 5 let star Clio se je zaletel Ferrari, ki ga je vozila seksi blondinka.

Blondinka je predlagala, da mu bo pla?ala 5.000? , da bi se izognila policiji.

Jo?e se je strinjal.

Iz radovednosti jo je ?e vpra?al: "Ali vam lahko postavim ?e eno vpra?anje?"

"Seveda." je odgovorila blondinka.

"Veste, jaz ?e 30 let delam v ?e kar uspe?nem podjetju in imam samo tega starega Cliota. Vi ste pa tako mladi in ?e vozite Ferrarija.??

Ali mi lahko poveste kako vam je to uspelo?"

"Seveda. Svojim strankam nudim spolne usluge."

"To je tako po doma?e, da se jebete za denar?"

"NE! To se imenuje nudenje spolnih uslug. Jebanje za denar je tisto, kar vi ?e 30 let delate v va?em ?e kar uspe?nem podjetju!" :hohoho:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pojamrajte no malo, ...
Napisano

folk.....a gre ?e komu na ?ivce tale predbo?i?na norija???ni smisel bo?i?a ta, da se dru?ine dru?ijo, pre?ivijo ?as skupaj in se enkrat za spremembo ne pri?kajo?! ker mam poln kufr tega, da grem v ?tacuno po hrano za mojo Cuci in ?akam pol ure pred blagajno, k folk nakupuje ko blesav?!?! jest pa spala 3 ure in ?e pospravt morm celo hi?o (sj ne dm, a mamo itak pospravljen, ampak na?a mami oboleva ?e pred prazniki ni kao generalna narejena....) PRESPALA BI ZAJ 1 TEDEN DIREKT!! a je kermu ?e tko podobno hudo!? :(

No,hlih hudo mi ni.Imam pa vsega tega "veselega"decembra tudi jaz ?e polhn kufer.Ljudje res samo zna?ajo domov dobrote,da jih bodo po praznikih veselo metali v kontejnerje.Za?uda je letos vsaj pri nas manj petard

kot druga leta.V glavnem,ni to ve? kar je neko? blo.Vsaj meni se zdi,da ni ve? tistega magi?nega ?akanja. :ne vem:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pojamrajte no malo, ...
Napisano

Odvisne?i :D:D no ja sej sem jaz tud :( hehe

Ampak res, vsi imamo mobilne telefon?ke, ki so idelani za backup internet linijo ?e posebi, ?e je UMTS ali pa HSDPA aparatek. :bravo::bravo:

Jaz pa imam en ku..ev telefon,da ko me kdo pokli?e,se izklopi,?e preden se lahko javim.

Kak?na video telefonija in priklop na internet neki. :P

In ja,mislim,da marsikdo tu gor ne more brez dnevne "doze" interneta in foruma. :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

jaz mam sony pa se je res izkazal...se posebej, ko mi je padel iz zicnice direkt na drevo pa se kar dela :)

Dober fotoaparat je tisti,kateri gre skozi otro?ke roke in pol celo vse dela(ali pa skoraj vse). :P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.