Skoči na vsebino
EP v ko?arki 2013
Napisano

Ne vem zakaj nergate - tole je eden najve?jih ?portnih dogodkov, ki jih prirejamo v Sloveniji in mislim, da je logi?no in normalno, da se v tem ?asu veliko o tem govori in dogaja na to temo.

?e se ne bi, bi se ?ele vpra?al, kaj je narobe z nami in ali smo ?isto vsi v depro padli. :hudicek:

Sej k je SP ali pa EP v fuzbalu se skoraj toliko govori o tem pa sploh ga ne prirejamo pri nas.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Me prav zanima komu se je uspelo preoble?i v Ur?kino sestri?no, ko je polagal denar. Je bil to un tastar z brki al un tamal iz Murgel.

po moje sta izmeni?no, da ne bi bla preve? sumljiva. :P

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Ni v redu, sploh, ker je luka Koper ?e od nekdaj nastanitveni zavod za politi?ne "zaslu?ne?e".Hecno mi je da zdele je tak halo a ko so pa nastavljali ?asarja, ki je bil mislim, da takrat ?e obsojen korupcije je bilo pa vse tiho. Problem je ker se ne dvigne vsaki? halo ko se dogajajo take zadeve.

Ne vem... po eni strani je na nivoju drhali, da nekoga stigmatiziramo samo zato ker prihaja iz politi?nih vrst, ker dokler se ne izka?e je te?ko re?i ali zna ali ne zna, vendar po drugi strani se pa vse preve?krat izka?e, da ravno tile iz politi?nih vrst niso vredni pol pizde hladne vode in ravno to je problem.

Na ta mesta vse prepogosto prihajajo ljudje, ki po naravni poti ne bi nikoli mogli ker so popolnoma nesposobni so pa le toliko zagrebeni in samozavestni da brez sramu kar rinejo proti cilju, ki so si ga zadali.

Je pa sme?no, ker ?e se ne motim, je v ?asu krize mislim, da bilo zamenjanih v luki ?e kar pet uprav in to je problem... vsi se ukvarjamo samo kdo bo bil naslednji vodilni ne pa kaj bo s samo dru?bo. In to je pomembno - pomembna je Luka.

aja govori se, da se bo Ga?par na kvadrat preimenoval v Luka Luka Mi?ić. :P

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Internet na Hrvaskem med dopustom
Napisano

Na hitrost interneta tujega operaterja, slovenski operaterji nimamo vpliva... ?e imajo oni zabasano mre?o jo mi ne moremo ustrezno raz?irit. Mi smo odgovorni za pokrivanje in delovanje na?ih baznih postaj. Niti nimamo vplogleda v to, na kak?ni utilizacijo njihovi omre?ni elementi laufajo...

Vem, ker sem zapolen pri enem od Slovenskih operaterjev... sam ne me napast zdej :)

LP

Se pravi ni ?isto tako kot pravi Jest al kako? Kaj je pol s tistim "najemom/pipco" pasovne ?irine? Je kej na tem ali ni?

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Se motis... Jaz sem tudi mislil, da je tako... Pa sem letos izvedel, da gre potem ves promet preko enega linka iz Hrvaske do Slovenije... In menda je bila ori Mobitelu ta pipca zelo svoh... Se mi zdi, da 2mbps... Pa so potem pojacali.... Ko se povezes v roamingu dobis slovenski IP... in tako delajo v tujini tudi razni programi za online TV, ki so drugace blokirani, ce imas tujo IP stevilko (recimo Siol TV, Voyo in podobni...)

Sva?ta... ?e je tko kot pravi? pol tole ni vredno niti 1? kaj ?ele 10.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Zoki bo dal 120, ampak to bo 100 uradnih in 20 za v njegov ?ep... :hudicek:

no sej 100/100 tistih 20 je ?e pri njemu in ne bo nih?e vedu :hudicek: bo na Jur?ka prepisal

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Tega pa ne razumem ... ?e je roaming je prenos odvisen od hrva?kih ponudnikov telefonije in mobilnega interneta. Nimajo Simobil, Mobitel in ostali nobene veze kolk hiter je prenos.

Se pravi je odvisno le od kvalitete signala in kolko dejansko takrat lahko spravijo ?ez tisto bazno postajo.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

O?itno morajo tujci razlagat kako fino so se po?utili v glavnem mestu Slovenije... velika ve?ina sodr?avljanov bi ga pa iz same fou?ije najraje podrla.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano

sam to bo na koncu slabo za Ferrari... medsebojna trenja iso bila nikoli dobra

enga mlaj?ega bi morali pripeljati

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

A ve? kje je fora (vsaj na Mobitelu je tako). Mail s prese?eno porabo dobi? ?ele ko zaklju?i? sejo. Se pravi ?e ti v eni seji naklepa? 100MB ti bo SMS o prese?eni porabi pri?el takoj, ko bo? zaklju?il s prenosom podatkov. Kar pomeni, da gre? lahko dale? dale? preko limita, ki ga ima? dolo?enega (se pravi 60?).

Kolk je to ustrezno in kolk je to v dobrobit varstva potro?nikov vemo, se pa postavlja vpra?anje kako bo? to re?il. ?e so goveda bodo ?li na no? in te terjali (tudi po sodni poti). ?e pa jim je vsaj malo mar svojih komitentov se bo pa vse dalo zmenit. Dr?im pesti, da zadevo re?i?.

Mene ?aka podobna zadeva, sicer z 10x manj?im stro?kom, ampak jim tud to ne dam, ker so samovoljno spreminjali pakete in niso obvestili o spremembi. Tako so mi iz 1GB spustili brezpla?en prenos na le 10MB in seveda sem ?el veselo ?ez. Sre?a ne na Hrva?kem ali pa kje drugje v tujini ampak vseeno. Bomo videli kaj se bo iz tega razpletlo.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.