Skoči na vsebino
Ali vas pogled na nesrečo kaj spametuje?
Napisano

Lojz, ti bi lahko kdaj naredil kak?no "terensko analizo" prometa in potem PORO?AL o svojih ugotovitah in izsledkih, v stilu kot imajo kdaj ?tudente najete za ?tetje prometa! :prstgor:

In nam potem poda? podatke iz prve roke, ne iz nekih cajtngov, bistvo pa je da poro?a?! :cheers:

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano

Pomoje pa da ne, razen ?e so se pravila na tem podro?ju kej spremenila v zadnjih sezonah. Vettel ima trenutno 5 zmag in ?e pri njih ostane, pa da tle vklju?imo teorijo absurda, da Hemi zmaga vse preostale 3 ima skupno 6 zmag v sezoni 2012, se pravi bi ob istem ?tevilu to?k bil prvak tisti, ki ima ve? zmag. Tako vem da je bilo v?asih, ?e niso kej spreminjal. :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano

Kolega ?e vedno upa, da bo Hemi prvak, pa sem ga najprej po zdravju povpra?al, potem pa ?e po njegovih matemati?nih sposobnostih, saj je tak razplet dobesedno ZNANSTVENA FANTASTIKA, zaostaja za Fetlom genau 75 to?k (se pravi mora preostale vse 3 dirke zmagat), Nr.1 pa ne sme dobiti niti ene same to?ke. No pol je tu nekje vmes, ne dale? za njim ?e rde?i Alfonzo, tko da je o?itno ra?un brez kr?marja. Razen ?e ... (da vidmo kok pik bo dans za Fetla). :aaaaa::jezicek:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Tamala je pri ?e ne treh letih ?e pravi hribolazec - danes je zlezla na Stari grad nad Kamnikom in to s takim tempom, da je fotru pobegnila v hrib gor in pol neverjetno pametno izbirala korake, tako da ni pristala na tleh niti enkrat, pa je teren orng razgiban (blatno pa itak). Sej ne da sem jaz nek gorski teka?, ampak vseen je sme?no da mi (skoraj) uidejo take male no?ice (visoka je samo cca. 90cm). :aaaaa::hohoho:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Fajsula
Napisano

Zgleda da je bla tale Mojca za no? ?arovnic kr aktivna :blink:

?e maska jo je poceni pri?la, no dejansko je niti ni rabila. :o:ouje:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Fajsula
Napisano

?mego je tolk zvit, da se je zdj pa ona opekla :aaaaa:

?mej?i vro?a roba, taprav ?tajerc - gorak tip! :punk::cheers:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Kaj bi ?ele bilo, ?e bi ga imeli 1cm - po moje bi bli cel vikend brez elektrike. :ne vem:

Nebi se ?udu, ker tale kamni?ki elektro je PODEN! -_-

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Pono? in dopoldan je tko ene 15krat elektrike zmanjkal, o?itno jih je "sneg" presenetu, ki ga je ogromno zunaj, tko ene 0,00 cm. :hudicek:<_<:ninja:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.