Lojz, ti bi lahko kdaj naredil kak?no "terensko analizo" prometa in potem PORO?AL o svojih ugotovitah in izsledkih, v stilu kot imajo kdaj ?tudente najete za ?tetje prometa!
In nam potem poda? podatke iz prve roke, ne iz nekih cajtngov, bistvo pa je da poro?a?!
Pomoje pa da ne, razen ?e so se pravila na tem podro?ju kej spremenila v zadnjih sezonah. Vettel ima trenutno 5 zmag in ?e pri njih ostane, pa da tle vklju?imo teorijo absurda, da Hemi zmaga vse preostale 3 ima skupno 6 zmag v sezoni 2012, se pravi bi ob istem ?tevilu to?k bil prvak tisti, ki ima ve? zmag. Tako vem da je bilo v?asih, ?e niso kej spreminjal.
Kolega ?e vedno upa, da bo Hemi prvak, pa sem ga najprej po zdravju povpra?al, potem pa ?e po njegovih matemati?nih sposobnostih, saj je tak razplet dobesedno ZNANSTVENA FANTASTIKA, zaostaja za Fetlom genau 75 to?k (se pravi mora preostale vse 3 dirke zmagat), Nr.1 pa ne sme dobiti niti ene same to?ke. No pol je tu nekje vmes, ne dale? za njim ?e rde?i Alfonzo, tko da je o?itno ra?un brez kr?marja. Razen ?e ... (da vidmo kok pik bo dans za Fetla).
Tamala je pri ?e ne treh letih ?e pravi hribolazec - danes je zlezla na Stari grad nad Kamnikom in to s takim tempom, da je fotru pobegnila v hrib gor in pol neverjetno pametno izbirala korake, tako da ni pristala na tleh niti enkrat, pa je teren orng razgiban (blatno pa itak). Sej ne da sem jaz nek gorski teka?, ampak vseen je sme?no da mi (skoraj) uidejo take male no?ice (visoka je samo cca. 90cm).
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Lojz, pejte na pohod od Litije do ?ate?a, se boste vsaj mal zbrihtal, ne samo s ?marnico nazdravljal 3 dni in no?i.
Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Povezava za deljenje
Deli na druge strani