Fantje, dajte drugi? prosim upo?tevat, da ima g. Lojz ?e dalj ?asa DISLEKSIJO in pa kadar ?e bere, bere pa IZREDNO po?asi (vmes ?e malo jeclja, ?eprav bere potiho), tako da zna bit ?e prej ura 14.30 ko ima konec Krka-biznisa in ker je gospod ?e orng v letih ima tudi slab spomin, ker torej ne uspe vsega prebrat do 14.30 ure, potem drug dan spet ?tarta z branjem od za?etka, spet ne uspe do konca ?ihta, itd. Skratke jeba od pismenosti in bralnih kapacitet.
Bistvo je o?em skrito, nekje sem sli?al (lahko da je bil vir Lojz), da se dolo?enim fanti?em spolni ud ob nakupu BMW-ja konkretno podalj?a, tako da nekateri potem lahko za?nejo malo potrebo opravljati v stoje in ne rabijo ve? ?epeti kakor pun?are in stare mamce.
Za 25k? je tole res mal premalo od avta, no stvar okusa pa?, mi je pa zanimivo da je to celo v akciji.
Lojz, ti nisi samo vseveden, ti si tudi prerok, ker si ?isto vse zadel, dolo?ene stvari si celo napovedal, ki si jih ?elim ?ele v prihodnosti, pa so mi trenutno ?e nedosegljive (bicikel in mamica - pravljica itd.).
Sam gospod stvarnik te nam je poslal in res smo lahko veseli, tle ni kej debatirat okrog tovrstne pridobitve.
Kot ka?e je Lojz eden redkih (pa? nad?lovek, se razume), ki je ?e videl zmaja (mitolo?ko bitje) v ?ivo, to se je (domnevam) zgodilo takrat ko je preve? nagnil
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Uf kok bi pa ponovil v?eraj?nji dan.
Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Povezava za deljenje
Deli na druge strani