Skoči na vsebino
Pohvalite se,...
Napisano

sam ta ovca se ni pustila na ro?tilj obesit :jezicek:

Ne samo to, dobr si krivil ?ez ovinke, mislim da ti bo RWD po?asi postal v?e?, pa bo? ?e ti eno NA-jko kupu. :ouje::punk:

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Fajsula
Napisano

A misli? ona dva smu?arja?

Bi se komu sanjalo, od kje tak?en ?uden vzdevek?

Da ti olaj?am ugibanje, Boss je imel v mislih g. Premierja SLO, ki ima tudi tak?en vzdevek po novem. :hohoho:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Fajsula
Napisano

Aha.

S katerim Majerjem?

Jaz sem takoj pomislu na Hermana ali Christiana Majerja, upam da jima ne gre tako slabo. :blush:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Fajsula
Napisano

Men je pa tole bl rev?na od dekline, ?e sem iskren. <_<

?e ima pa ?e (o?itno) zna?aj totaln na psu, pol pa sploh no comment. :hudicek::rolleyes:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

zrihtu, ampak zadevo mi je takoj vrglo pod closed cases :angry2:

?mego - brezpla?no reklamo mu ?e vedno lahko naredi?, v stilu kot je na Mljetu na? Marica obljubu unmu stricu za gliser. :cheers::hudicek:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Ali vas pogled na nesrečo kaj spametuje?
Napisano

TALE majster na motorju je tud, tako kot tamazuki, presodil, da je po njegovo tako prav.

Tomacuki bo rekel; saj ni nikogar ogro?al

Cesto imajo nekateri brezdelne?i zato, da se na njej zajebavajo.

Haha, 8 ?rk vidim da je res te?avno prebrat in jih ponovno napisat, v treh poskusih si 3x mim ukajlov.

Pol si ti po novem lahko L?ejsz. :vino::vesel::cheers:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Ali vas pogled na nesrečo kaj spametuje?
Napisano

Fantje, dajte drugi? prosim upo?tevat, da ima g. Lojz ?e dalj ?asa DISLEKSIJO in pa kadar ?e bere, bere pa IZREDNO po?asi (vmes ?e malo jeclja, ?eprav bere potiho), tako da zna bit ?e prej ura 14.30 ko ima konec Krka-biznisa in ker je gospod ?e orng v letih ima tudi slab spomin, ker torej ne uspe vsega prebrat do 14.30 ure, potem drug dan spet ?tarta z branjem od za?etka, spet ne uspe do konca ?ihta, itd. Skratke jeba od pismenosti in bralnih kapacitet. :blush::rolleyes:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Evo slisal me boste na radiu da se folk ne muci ker nimajo pojma!!!!

Sam so lukavi ne smes direkt povedat.... In pol te dobi na tezi...pa pomoje bodo zrezal ven k sem direkt rekel 1300ccm

Eh pizde so, lovijo na trike, pa spet te?a, odvisno katero imajo 141 KW ali 170KW, ker dvomim da imata identi?no te?o. <_<

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Predictive Power Management
Napisano

Don:

tole http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=6066525&show=1, se vedno ne razumem zakaj tako skropucalo stane 25k eur (pa se v akciji)? A mi lahko razlozis?

Bistvo je o?em skrito, nekje sem sli?al (lahko da je bil vir Lojz), da se dolo?enim fanti?em spolni ud ob nakupu BMW-ja konkretno podalj?a, tako da nekateri potem lahko za?nejo malo potrebo opravljati v stoje in ne rabijo ve? ?epeti kakor pun?are in stare mamce. :aaaaa::hohoho::vesel:

Za 25k? je tole res mal premalo od avta, no stvar okusa pa?, mi je pa zanimivo da je to celo v akciji. :zvizga:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Ali vi verjamete....
Napisano

Lojz, ti nisi samo vseveden, ti si tudi prerok, ker si ?isto vse zadel, dolo?ene stvari si celo napovedal, ki si jih ?elim ?ele v prihodnosti, pa so mi trenutno ?e nedosegljive (bicikel in mamica - pravljica itd.). :blush:

Sam gospod stvarnik te nam je poslal in res smo lahko veseli, tle ni kej debatirat okrog tovrstne pridobitve. :vesel:

Kot ka?e je Lojz eden redkih (pa? nad?lovek, se razume), ki je ?e videl zmaja (mitolo?ko bitje) v ?ivo, to se je (domnevam) zgodilo takrat ko je preve? nagnil :vino:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nogomet
Napisano

Eh faking ?it, pomoje bom nehal reprezentan?ne tekme gledat, ker to kar smo v?eri videli je bil pa PODN. Kek je bil pa tudi ma?ek za tega Slavkota. :ouje:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Fajsula
Napisano

Mi?ljen je bil na? kolega ?mego, poglej kaj ima pod slikco napisan. Savinj?an je pa itak - spodnji. :cheers:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.