Skoči na vsebino
Ali vas pogled na nesrečo kaj spametuje?
Napisano

Vozim po avtocesti. Iz Sela se na avtocesto pripeljejo trije avtomobili. Ker je prehitevalni prost, se prestavim nanj in "sprostim" vozni pas. Prva dva pohodita gas in se proti koncu pospe?evalnega pasu prestavita na vozni pas. Tretji pa kar takoj, ko je le lahko, zavije s pospe?evalnega na vozni in nato pred mene na prehitevalni. :vskalo:

Kdo ugane, kateri od udele?enih vozil je bil Audi?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Moram pohvalit biv?o (s katero imava skupen podmladek), ker se vedno vse glede tamale dogovoriva v dobrem prijateljskem duhu in za medsebojne nesporazume ne potrebujeva kak?nih in?titucij, ki so v takih primerih ponavadi potrebne za anga?irat. Upam, da imate tudi ostali te vrste sre?o in prihranjeno marsikatero ?iv?nost.  :prstgor:

Ja, res jih je malo, ki se tako lepo lo?ijo...  :zvizga:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Ali vas pogled na nesrečo kaj spametuje?
Napisano

Menda vcasih pomaga, da poklices policijo in sporocis tip in barvo avta ter registrsko oznako in seveda kaj se je zgodilo... Kot sem bral (nisem se samo tega prakticiral) naj bi se policisti vcasih celo zganili, ce so ravno kje v blizini ... in takega salabajzerja malo pomasirajo :) ... 

Ga pomasirajo - ampak je zelo za?eljeno, da gre? za pri?o. ?e bolj je za?eljeno, ?e ima? ?e kak?ne registrske ?tevilke, da dobijo ve? pri?. Druga?e je samo beseda proti besedi in ?e si debil najde dobrega odvetnika, ni ni? kriv...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Jutri bom v slu?bi od 8.30 do 18h...nisem navajena:)

Takega delovnika pa res marsikdo ni vajen. Jaz, na primer, imam delovnik od 6:30 do 18ih ali pa celo do 21:30. Torej tako kratkega delovnika tudi jaz nisem vajen. No, blagor tebi, saj ti privo??im.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

A si 100 % siguren. Poglej malo proti ?eni..... :zvizga:

Sem 100% siguren. Ta??a je bila tisti ?as doma...

In ?ele danes, ko sem nekaj pre?teval dneve na koledarju, ugotovim, da je pravzaprav GO-BORUT in ne GO-ZMAJ. Zadel, ampak v prazno...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Razkurnik oz. Razpiiiizdnik
Napisano

Sicer bi pasalo vse kam drugam kot pa sem, a ker se tu najve? omenja tujce na na?ih cestah, jih bom pa ?e jaz: se mi danes nasproti po cesti od Grgarja proti Solkanu pripelje velik volvo Nizozemskih tablic z veliko po?itni?ko prikolico. Malo preden se sre?ava, pa meni na (pre sramezljiv )obremenjeni prikolici po?i guma. BTjka je precej mo?an voz in sem smer dr?al, so pa kosi gume leteli naokoli, dokler nisem ustavil. Ustavil je tudi mo?akar, stopi ven in takrat opazim, da ima na tleh dodatno ogledalo, ki ga potrebuje, ker je prikolica ?ir?a od avta. Mo?akar me pozdravi in vpra?a, ?e potrebujem pomo?. Mu odgovorim, da ne in tuhtam, kako bom zdaj tovor spravil domov, ker sem v kesonu ?e imel preko 950 kg in veliko ve? ne morem spravit tja. Pa me mo?akar opozori na po?eno gumo in me ?e enkrat vpra?a, ?e potrebujem pomo?. Pa mu ?e malo nervozno spet re?em, da ne in premi?ljujem, kam naj se umaknem, ker se je ?e za?ela nabirat kolona. In mi Nizozemec pove, da ima na svoji prikolici rezervno gumo, in me ?e enkrat vpra?a, ?e potrebujem pomo?. Pa omenim, da dvomim, da vijaki pa?ejo. Mo?akar lepo odide do svoje prikolice, spotoma pobere kose svojega ogledala (mislim, da so mu ga razbili kosi moje gume, ki so bili raztre?eni na dol?ini kak?nih 50 metrov), sname rezervno kolo in ga prikotali. Vijaki pasali, namontiram njegovo rezervo in ga vpra?am, ?e bo vozil za menoj. Pa me butasto pogleda in mirno odgovori, da mu jo bom pa ja nazaj pripeljal in da se on ne bo kar za brez veze preva?al naokoli. In mi razlo?i, da je namenjen v kamp v Lucijo in da bo tam do nedelje. 

Ogledala pa ni niti omenil.

Zdaj naj mi pa kdo pove, kje ?e dobi? takega flegmatika? 

No, nadaljevanje zgodbe pa pa?e bolj v to temo. ?ena je takoj pograbila, da se pa sam ne bom peljal v Lucijo, ampak gre ?e ona z menoj in pa vsi otroci... In ?e prikolico naj bi vzeli s seboj, ker naj bi ostali nekaj dni. Ampak tega nisem rekel jaz... No, ?ena ?e pakira stvari, tako da bo nadaljevanje ?e... ... ... ?e dokaj pestro...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Ker v nadaljevanju je stiskal ta svoj kamion cca. 120kmh 

Tukaj je pa kar precej zanimivih zadev. Tovornjaki imajo tahograf, ki meri hitrost in ?as vo?nje pa tudi prevo?ene kilometre. In zaradi omejenega merilnega obmo?ja tahografa imajo blokirano hitrost na najve? 95 km/h. Torej ni mogel peljati 120 km/h...

Razen, seveda, ?e je zadevo "malo prilagodil". Kar pa je sankcionirano z zelo veliko globo. Torej, ?e bi ga prijavil, bi si mo?akar to temeljito zapomnil. :hudicek: Pa ne to, da kako se je vklju?eval...

V tistem trenutku glede na vozilo pred menoj nisem imel zadostne varnostne razdalje (ta je pri 70 kmh v dezju verjetno ze preko 50metrov)

No, tu si si pa precej stvari sam odgovoril. Glede na to, da tovorno vozilo s priklopnikom dolgo najve? 18 metrov (vla?ilec s polpriklopnikom pa "zgolj" 16,5 metra), bi ti sicer krepko zmanj?al varnostno razdaljo, vseeno pa ne bi bilo potrebe po piruetah in podobnih manevrih.

In na?elo zadrge gre tudi pri cestnini. Torej? Roko na srce, malo ve? strpnosti do tistih, ki vam vse pripeljejo k riti (no, v trgovino), pa bo za vse bolje...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Ko je precej prazen kamp, potem se ti pa tik zraven tebe postavita dva Italijanska avtodoma in vem pripeljejo pse, velike kot teleta. In Italijani kot Italijani: ne znajo potiho...

Jaz pa na dopustu - brez lopate...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

Ko se bo? vrnil, se naro?i pri okulistu ;)

Zakaj? Saj Italijanka je bila res lu?tna in mlada. Tudi ?ena je to opazila. In to je bil pri vsem skupaj najve?ji problem...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

Tole moram pa prav sem zapisat, ker takole neumnost pa lahko samo jaz sestavim...

Danes prva re? v kampu zagledam na avtu registracijo GO-ZMAJ in vesel za?nem pozdravljat Zmaja. Pa mu maham tako da bi kmalu sfrcal, ko pa se avto pribli?uje, opazim, da sem o?itno zgre?il... ?lo je za Italijansko tablico GO-711 AJ. 

Saj bi bilo vse v redu, a je bila poleg mene ?ena. Saj prisotnost ?ene sama po sebi ni problem. Problem je, da je bila v avtu lu?tna mlada Italijanka. Ki sama po sebi tudi ne bi bila noben problem. Le kombinacija obeh skupaj je bila problemati?na...

Kakorkoli, Zmaja v tem kampu zagotovo ni!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Sex chat
Napisano

Pri nas te mehanizacije ?e nekaj let ne uporabljamo, tako da prodamo, ?e komu kaj prav pride... Na primer kot darilo ljubici za rojstni dan...

post-5658-0-54758800-1438878704_thumb.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Tokrat pa nimam druge, kot da pi**im nase...

Enkrat pred skoraj mesecem dni sem bil z BTjko v dolini in jo peljal na tehni?ni pregled. Nato sem ?e uredil zavarovanje. Danes me ustavi policaj in ogleduje prometno in pove, da je potekla. Kako neki? Jah, jaz kekec sem pozabil prometno in potrdilo od zavarovalnice odnest na preglede (  :vskalo:) in pla?at ?e cestno takso ( :zvizga: )... No, vsaj s policajem sem lahko zbarantal (je imel klic po radiju, pa se mu je mudilo), da glede na to, da imam vse ostalo urejeno, se bom takoj zapeljal na ta prve tehni?ne in uredil ?e podalj?anje registracije...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Razni zanimivi posnetki in članki
Napisano

Ja, glej, to, da sem vedno ob natovarjanju vozil in prikolic pomislil na najslab?e scenarije na cesti, je ponavadi pomenilo kak?no gurtno ve? kot bi jo sicer dal. In zaradi mene ?e nikoli ni bil oviran promet zaradi razsutega tovora. Torej "pesimizem" ni vedno slab...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.