Skoči na vsebino
Aktualni dogodki!
Napisano

Razumem, da se tudi ti nisi oglasil, ko je dala tvoja opcija zakon ven o legalizaciji oziroma neke vrste aboliciji ?rnograditeljem... tolk ste proti a takrat se pa noben ni oglasu? Zakaj?

Druga?e pa ne razumem glih poante... a te moti, ker ima ta tipo lep objekt s pogledom na morje in si mu fov?, ker je tako kot ve?ina slovencev tudi sam goljufal z ve?jim rizikom ampak se mu je kljub stro?kom iz?lo ter ima zdaj nepremi?nino vredno milijon?ek...

Jaz nikomur ne privo??im, da mu karkoli poru?ijo ali uni?ijo ampak danes je za samo dr?avo bolje, da zadeve ne uni?i ampak proba najti vir dohodkov z obstojem te zadeve... sej ne vem ?e se razumemo, ne odobravam goljufij na splo?no ampak bi kot to?ka ena najprej bilo potrebno izbolj?ati in?pekcijski nadzor in ?e v teku gradnje prepre?iti nastanek le te. Sej se objekti ne zgradijo v enem tednu in ?e bi se in?pektor vestno zapeljal malo naokrog ali pa da bi fou?ljive sloven?ke pretentali z nagradami (verjetno bi slo celo brezpla?no z anoniminimi klici), da prijavijo vsak za?etek gradnje, bi zelo hitro imel vse gradnje pod nadzorom in zelo hitro ne bi nikomur padlo na pamet, da rezkira.

Ker tega nismo uspeli zagotoviti imamo zdaj zate?eno stanje... a v tej krizi zdej raje vse ru?it in uni?evat ali raje najti nekaj profita za delovanje dr?ave. Seveda bi morala biti kazen ogromna, lahko pa bi za ?rne gradnje naredili poseben ?rnograditeljski davek v vi?ini 10% vrednosti nepremi?nine/letno. Ne vem, dej ga ocuri pol se pa naj sam odlo?i ali bo pla?eval ali raje podrl oziroma v prihodnje sploh ne bi pomislil, da se gre ?rnograditelja.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

To so ?enske opisvale svoje gej best frende pa so kej zame?al naslov? Al pa sm js ?udna, kar je pa tud mo?no :blink:

se pravi je rezultat ta, da sanjskih mo?kih ni in ?e tisti, ki se najbolj pribli?a tem idealom je na koncu gej od katerega itak ?enska nima ni?. Se pravi, da tisti vic z veleblagovnico v kateri ?enske izbirajo mo?ke sploh ni vic ampak ?ista resnica - nikoli zadovoljne. :jezicek:

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

oho, SDS-ovce ?e dvigujejo glave in upajo kako bomo t.i. "leve" gre?nike branili kot sami branijo Ivana brezmade?nega pa jim je malce nerodno.

Glej to se ne bo zgodilo, za svinjarije ni odpustkov do nikogar. Ne do Jakli?a ne do Zokija ne do unga Vepra niti do Alenke. Sem pa vedno pobudnik tega, da se svinjarije re?ujejo na sodi??ih in da se da vsem mo?nost, da se zagovarjajo in ?e se najdejo svinjarije in podkupovanja uradnikov ipd, da se to sankcionira.

Ne vem sicer a sem prav sli?al ampak, ?e nekdo prepi?e imetje na dru?inskega ?lana in je to naredil v ?asu, ko mu je grozile zaplemba s strani upnikov, da so taki prepisi ni?ni in da nepremi?nine ?e zdale? niso na varnem. Zato se v ve?ini tele baraboni zatekajo raje k zemlji?kim dolgom kot k prepisom.

Bom pa zdaj napisal nekaj kar bo vsem fou?ljivcem in privo??ljivcem dvignilo vse kocine na telesu. Zakaj ru?it ?rne gradnje na obmo?jih, ki imajo mo?nosti postati zazidljiva? Zakaj narediti ?kodo, ki na koncu od tega nima nih?e ni? razen tisti, ki se ob takih dogodkih naslajajo in privo??ljivo u?ivajo po principu "ni? hudega ni, da mi je krava crknila, va?no je da je sosedu tudi".

Take gre?nike ?rnograditeljske bi namesto ru?enja raje kaznovali z kaznijo v vi?ini 10-15k?, morali bi iti skozi vse postopke pridobivanja dovoljenj in jih tudi seveda pla?ati in kar je najpomembnej?e, ko bo davek na nepremi?nine, da bo tak nato ?e stalno pla?eval davke na nepremi?nine in uporabljal ostale storitve od katerih tudi priteka DDV. ?e nepremi?nino poru?imo od tega nato nima nih?e ni?. ?e enkrat poudarjam - da legalizacija naj bo le v primerih, kjer je mo?no zagotoviti zazidljivost zemlji??.

Aja TheBill se strinjam da si pozoren sam bi se lahko oglasil tudi takrat, ko so tvoji spremenili zakon, ki je omogo?al marsikatero nekaznovano legalizacijo ?rne gradnje, vklju?no z nepremi?nino brata velikega vodje. Zakaj si bil pa takrat tiho kot rit in se nisi oglasil pa je ?lo za tiso?e legalizacij ?rnih gradenj tukaj pa govorimo le o eni za katero nas poziva? naj celo gremo na ulice.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Zablokirala mi je klju?avnca voznikovh vrat in zdj vstopam kot da mam volan na desni. :D

a prav klju?avnica ali motor?ek za daljinsko odklepanje? Mislim, a s klju?em se tudi ne da odpreti?

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Angle?i imajo frazo "Raining cats and dogs". A vam med neurjem ni izginil ?e kak?en pes?

Pred neurjem ga nismo imeli niti po neurju nismo dobili kak?nega tako, da je situacija pod kontrolo. :bravo:

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Jaz sem vrtno garnituro na?el v bazen?ku - je bla kr dobro zlo?ena sramezljiv - fali pa nekaj ?og, cvetli?nih lon?kov in ena muca. :unsure:

Jupiii... ma?ka je pri?la sama domov. :notworth:

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Prodam vrtno garnituro....po delih, ce jo najdete v koruzi...

Jaz sem vrtno garnituro na?el v bazen?ku - je bla kr dobro zlo?ena sramezljiv - fali pa nekaj ?og, cvetli?nih lon?kov in ena muca. :unsure:

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Toleranca po zakonu je 5km/h tako, da jima ni? ne morejo razen, ?e je bila v naselju omejitev ni?ja od 50km/h.

nad 100km/h pa je toleranca 7km/h - samo za info

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Take situacije kar se ti?e obna?anja kolesarjev in pe?cev so le odraz dejstva, da zaradi neznanega vzroka vse te obravnavajo kot ?ibkej?e udele?ence in da morajo vsi drugi pazit nanje. :blink: Vsak mora biti odgovoren za svoja dejanja in po?asi je dost teh for o ?ibkej?ih in ne vem kak?nih udele?encih. Vsak naj se dr?i pravil pa bo za vse dobro.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

?e je res toliko napak kot pravijo, bi blo treba nekoga v vrhu DURS-u malce po zdravju vpra?at in njemu zara?unatvse stro?ke v zvezi z neupravi?eno odmero davka.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

http://www.24ur.com/kaksna-bo-sodba-srotu-in-bavcarju.html

Bav?arjevi LDS kameradi pa zgleda da niso prav ni? trendovski. (niso najeli ?ensk da bi jokale pred sodi??em) :P

In to je strankarska pripadnost? Svinje... :jezicek:

Ne vem sam jaz se bom ?e 1x ponovil, da se mi zdi, da sodni sistem kon?no prehaja v fazo delovanja in da barabini po?asi en za drugim dobivajo tisto kar si zaslu?ijo. :jezicek:

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Razkurnik oz. Razpiiiizdnik
Napisano

Denar od cestnega davka gre direkt za ?eleznice... DRSC pa dobiva denar iz prora?una, kjer ga talajo po principu "?im manj tam bolje za prora?un", uporabniki cest se pa pa? jebite kljub temu, da pla?ujemo to uporabo. Narobe svet oziroma "slovenska posla"

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

Ta avto je tam ?e sigurno pol leta in je imel ?e ne?teto listkov z napisom, da gre za privatno parkiri??e in da je lahko tam parkiran le za ?as delovanja trgovine.

O?itno so zdaj pa? pri?li po dele in vinjeto. Je pa zanimivo kako je ta Mercedes rjav na vseh koncih...

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.