Dans sem ?el z eno novo (no ni lih iz fabrke, je skor oldtimer, ker je letnik 88) deklino na pija?o in me vpra?a kater BMW to furam in da ji je ful v?e?.
Sem ji povedu, da ni Bmw, ampak tanovi Zaporo?ec, pa me je samo debelo WTF
A nalepk Mazda klub mam tok na avtu, da bi jih te?ko imel ve?.
A ni?je spusti? klobuk? A ti od tvoje birme, glava ni ?e ni? zrasla?
?al ne, ker niti ni bilo potrebe, pri meni se je pokazalo pravilo; prsa junaka, glava bedaka. Se pa tola?im s tem, da bolj podoben svojmu vzorniku (s klobukom) kot sem sedaj, verjetno ne bom nikoli in to me neznansko osre?uje.
Lepo darilo! Moram pohvalt tvojga botra. A nosi? klobuk samo za kma?i?
?e sem iskren, ga navadno nadenem za obisk va?ke gostilne, da potem ko se vra?am primerno naberglan in prizadet, malo ni?je spustim klobuk, tako da me ravno vsak ne prepozna, ko se opotekam po va?kem plo?niku brez kompasa.
Sprva sem bil zelo razo?aran nad darilom, ampak sedaj ugotavljam, da je boter ?e takrat vedel, da bom enkrat moder mo?akar (kot na? Lojz), tak?ni pa nosijo klobuk.
Lojz, kok je pa bil star tvoj birmanec??? Jaz ko sem bil pri birmi sem imel cca. 14 let in takrat nisem bil ravno zmo?en (in usposobljen) za upravljanje osebnega avtomobila po cestah. :ne vem:
Dans sem kon?no uspel po?timat pooblastili za dvig klubske po?te ?e za Viperja in Canyona. Vsaki? so ?e neki dodatnega od mene zahteval, pa? vsak uslu?benc neko svojo logiko uporablja, matrvola.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Pomoje je imel takrat ravno poteno?ter ali mon?tranco v rokah, lahko pa tudi kaj druzga.
Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Povezava za deljenje
Deli na druge strani