Skoči na vsebino
Fajsula
Napisano

@DonFelipe - na? ?tajerc (ups Savinj?an) z velikim krmilom, bi jo pomoje hitro lociral, on je neke vrste gangster. :hudicek::hohoho:

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Dans sem ?el z eno novo (no ni lih iz fabrke, je skor oldtimer, ker je letnik 88) deklino na pija?o in me vpra?a kater BMW to furam in da ji je ful v?e?. :blush::hudicek:

Sem ji povedu, da ni Bmw, ampak tanovi Zaporo?ec, pa me je samo debelo ?zmeden? WTF

A nalepk Mazda klub mam tok na avtu, da bi jih te?ko imel ve?. :hohoho:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Ali vi verjamete....
Napisano

A ni?je spusti? klobuk? A ti od tvoje birme, glava ni ?e ni? zrasla?

?al ne, ker niti ni bilo potrebe, pri meni se je pokazalo pravilo; prsa junaka, glava bedaka. Se pa tola?im s tem, da bolj podoben svojmu vzorniku (s klobukom) kot sem sedaj, verjetno ne bom nikoli in to me neznansko osre?uje. :cheers:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Ali vi verjamete....
Napisano

Lepo darilo! Moram pohvalt tvojga botra. A nosi? klobuk samo za kma?i?

?e sem iskren, ga navadno nadenem za obisk va?ke gostilne, da potem ko se vra?am primerno naberglan in prizadet, malo ni?je spustim klobuk, tako da me ravno vsak ne prepozna, ko se opotekam po va?kem plo?niku brez kompasa. :blush:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Ali vi verjamete....
Napisano

Jaz sem dobil pa samo klobuk za birmo. :blush:

Sprva sem bil zelo razo?aran nad darilom, ampak sedaj ugotavljam, da je boter ?e takrat vedel, da bom enkrat moder mo?akar (kot na? Lojz), tak?ni pa nosijo klobuk. :vesel::jupiii:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Ali vi verjamete....
Napisano

Lojz, kok je pa bil star tvoj birmanec??? Jaz ko sem bil pri birmi sem imel cca. 14 let in takrat nisem bil ravno zmo?en (in usposobljen) za upravljanje osebnega avtomobila po cestah. :blush: :ne vem:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Jaz ga tudi lahko le pohvalim, imam ga dobra 3 leta (pred tem sem imel Meblo Yogi), no pa je razlika kar konkretna vprid sedanjega. :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

sva ze dva :)

Pa ne da sta oba kupila DORMEO? Zbudite se naspani in brez bole?in, itd. :aaaaa::jezicek::hohoho:

Jaz ga imam ?e par let, zato mi te zadeve niso poznane. :vesel:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Dans sem kon?no uspel po?timat pooblastili za dvig klubske po?te ?e za Viperja in Canyona. Vsaki? so ?e neki dodatnega od mene zahteval, pa? vsak uslu?benc neko svojo logiko uporablja, matrvola. <_<

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.