Skoči na vsebino
Pohvalite se,...
Napisano

Ti si ?ist preve? blond za Italijana tko da bi blo kr preve? sumljivo, ?e bi bla samo tamaladva blondinca :hudicek:

Italijani so vsi blond ?e bolje pomisli?....

Live your dreams, don't dream your life!

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

hehe, ja ?ist ste cool... prave osebe za nem?ko tr?i??e - tko mal arijsko zgledate (sploh mulca) :bravo:

ja ne vem, jest sem 1/4 italijana, ?ena 1/2 hrvatice.....

Tamali je ful pojava, tale ki ?rnega bika jaha! :bravo::vesel:

ta mali je veliki, ki ga ?aka ?ola ?ez 2 dni....bogi prfoksi, ?e se najde skupina .....

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

novi ikea katalog 2012

post-2637-1314661058_thumb.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

?enska zna re?i samo 'prera?unavam'....v vseh pomenih besede

Danes ?li v Ikeo po roloje za zasen?enje zimskega vrta, ker bo sonce uni?ilo vse kar se dotakne, kljub temu da imamo UV folijo na strehi vrta. Mi2 zdajle lepo montirava v hladu in dobim SMS od soseda z identi?nim vrtom (dvoj?ek):

Super rolete, kolk so bile? Pa ?e ma ?ena ?as bi prosil da asistira....

mi2 se gledava pol pa ona, o fak sam v hla?kah sem bla... :glare:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nogomet
Napisano

Spomni se lani, ko je Real tudi slab?a mo?tva potapljal, a na pomembnih odpovedal. Raje vidim da premaga barca valencio 1:0 kot Almeiro 10:0

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano

Hamilton je sam prevzel vso odgovornost za trk, ker ni pustil dovolj prostora Kobayashiju in se javno opravi?il njemu in mo?tvu. Precej ?portna poteza po mojem mnenju.

?umi je legenda. Dodatne razlage niso potrebne.

v?eraj je ?e druga?e trdil, danes pa priznal

http://f1.rtvslo.si/index.php?id=news&...e&item=4672

Mikele se je res izkazal! :bravo:

Tale posnetek pa dokazuje da Me?ka spet ni tako slaba (zanimiv posnetek ?e zaradi dvojne menjave mest);

http://www.youtube.com/watch?v=UPNzLbKSnG8

glej 35. - 45. sekunda cca. :jupiii:

na ravnini, v kornerjih pa je kanta....poglej kako se ?umi bori z volanom, bi ?el hitreje a dobi 'opel' efekt

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano

Bravo Schumi!!! Iz 24 na 5, mesto, medtem ko briljantni Rosberg spet voznja v krogih iz 5 na 6 mesto!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nogomet
Napisano

Bravo Maribor :rispekt: Dinamo ma same hude ekipe...ampak najva?neje je da Barca trga gate...?e en superpokal :bravo:

Messi je v predobri formi za za?etek sezone..... :blush:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Na?a rata kr bleda ko se zadeva oglasi. :D

O katerih pripomockih je sedaj govora? Na morju smo omenjali oboje... :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

Novoporo?ena blondinka je ?isto na tleh. Sumi, da jo mo? vara, zato gre v trgovino z oro?jem in si kupi pu?ko. Naslednji dan pride domov in najde mo?a v postelji s prekrasno rde?elasko. Zgrabi pu?ko in si jo nastavi na svojo glavo. Mo? hitro vstane in jo prosi, naj se ne ubije. Blondinka pa histeri?no odgovori:

"Utihni! Ti si naslednji!"

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

popravil pomivalca tko, da ne bo treba pomivat posode na roke... :bravo:

Ej pa ti ma? da odpre? obrt!!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

kazen itak
Napisano

Ja ker ?alabajz, tam so VEDNO, ko jih ne pri?akuje?, se spomnim z motorjem(aprilia RS 50, z 16 konji), sem pripikal, da policaju ni blo n? jasn, pa sva mal podebatirala, in mi je vmes reku da nj merkam ker so vedno tam.

Seveda se mi je ratal zmenit, da sploh ne gre ve? ko 65, da je ziher kej narobe pomeru. :blush:

?alabajzar je bil v debati, bremzal z motorjem ne s pedalko, pa je blo poka takoj :blush:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Mater tle v loparju je 38 stopinj in popolnoma brez vetra, za crknt, voda ni topla ampak VRO?A, tako da tud to odpade vsaj do globine cca 3+ metre.

Pol se ti vsaj curakl ohladi :bravo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Danes mi montirajo originalne fedre na ?estko (naj ?ivi off road vozilo primerno za v Kamni?ko-Savinjske Alpe)! :danzoman::bravo:

kako je?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Sfookan <_<

23:00 - 03:00 lumpanje, ki je vklju?evalo vzpon na ?marno Goro

03:00 - 04:00 napad ?ene, v glavnem jaz sem bil v spodnjem polo?aju....(hlod)

06:50 pi pi pi vrtec in na dolenjsko

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kadar macke ni doma misi plesejo
Napisano

SOSED JE ODKRIL SVET EBAYA, NARO?AVA KOMPLET DISKOV 4X IN PLO??IC 4X ZA 250?, ORIGINAL VW SERVIS 500?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

KAM LETOS NA MORJE? :)
Napisano

gledu sem tukaj:http://www.campsoline.com/mobilne-kucice/cjenik res nism gledu preko agencij.

isto mi je simpaticen losinj (gebetsroither) ampak ne hvala za 45 ? ce dobim apartma z 2 spalnicama za 50. Bomo ?e.

LP,

pri nas v campu so bile kucice prejsnji teden 160 na dan....za osem oseb...

Probaj tole - res dobra stran, takoj rezerviras itd

http://www.adriatic.hr/sl/apartmaji

za foro sem dal 12-18 september 2 osebi severna dalmacija - od 40? naprej

http://www.adriatic.hr/sl/search/private/f...ocation_id/re-2

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.