Skoči na vsebino
ponočnjaki
Napisano

Kako se re?e tistmu, ki bedi pozno v no?? Bedanc? :hudicek:

bratranec rodil ob 03:03

Live your dreams, don't dream your life!

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Sprejet na faks! :danzoman:

Kulsko.

Sam pazi da se ne porocis s faxom....locitev cez par let je dobrodosla...

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

tole je res hec. Ker si kao bolj bolan, ?e se ba?e? s sladkarijo.. Bedarija. ?e ho?e vlada to imet za izgovor, naj to potem manifestira na dra?jih zdravstvenih storitvah za debeluhe ker preve? ?re(j)(m)o, na kadilcih, ker si nala?? plju?a uni?ujejo, na motoristih, ker je znano, da so divjaki, na d?ankijih... a potem se pa najdejo seveda kriki o neenakosti ipd.....

A ni logi?no - najprej ti dvignejo cuker, pol pa obdav?ijo cukr. Win-win situation bi rekel GO Borut

http://24ur.com/novice/crna-kronika/v-luki...nih-vinjet.html

Kitajci - itak

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

ponočnjaki
Napisano
<_<

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

Kateri avto lahko vozi? 130 po makadamu?

Slu?beni!

in pa BT-50 :harhar:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Nov komad bo treba izumt, dons je Pahor prijavil spet novo 'fair enough'.... :closedeyes:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Ja fak v Rovinju pa samo de? brez vetra spet, pa je 10km stran samo

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Mimo bajte je ravno letela sosedova gugalnica, vse je sivo..... :zvizga:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Danes za ve?erjo brancini, gof, lignji in rumeni mu?kat :rispekt: ...vrhunski seveda... :vino:

Uzivant. Da ne bos se Korcule zakuru :P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

A do pisarne gre? pe? jures :hudicek:

Jaz bi dodal raj predvidevanje kot prilagajanje

Dobra :bravo:

Uf ve? kolikokrat sem jaz na Kotnikovo kolesaril iz medvod - ampak seveda je treba imeti mo?nost tu?a :glare:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Se opravi?ujem napa?nemu izrazu. :notworth: Hvala za popravek.

Vendar vseeno, doma?in (tudi, ?e gre le 100 m stran na kavo), ne dela gne?e v svojem kraju, ampak jo pri?leki, on se pa? vozi po doma?em kraju in nikogar ne zanima kam in kako.

Pa no?em pametovati in se kregati z nikomer, vendar me ujezi, ko nekdo posplo?uje in re?e "Ljubljan?ani ne znajo vozit", sem pa? Ljubljan?an in potemtakem to leti name. In ker si vozni?ke izku?nje ne nabiram le v Ljubljani temve? tudi v kak?nem ve?jem mestu (Pariz, Milano, Frankfurt,...), vem, da tako zani? voznik pa res ne morem biti. V glavnem najve?ja stvar, ki sem se jo nau?il je prilagajanje in tega je na?alost nesposobnih veliko voznikov.

Pa ?e enkrat povem, kot sem so?olcu v srednji ?oli (20 let nazaj), ko mi je pametoval kako imamo v Ljubljani smog in slab zrak... in sem mu samo rekel, da lahko takoj "spoka kufre" in gre domov, ?e mu ni kaj v?e?, da ga nih?e s pi?tolo ne zadr?uje v Lj., komur ni v?e? promet v Ljubljani naj se pa? ne vozi po njej. ?e ne, pa naj ne jamra.

Sam to gre pa men v LJ mal na ?ivce, do bara ki je blizu vsak z avtom, povsod do korita bemu mast, kaj pa noge, kolo :ne vem:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Računalništvo
Napisano

in seveda kalkulatorcek :) ...

Varnost je podobna... v vsakem primeru moras nekaj vedeti... pri kalkulatorcku moras vedeti PIN kodo, pri certifikatu pa geslo ... oz. ce zelis se bolj varno, dve gesli... eno za dostop do certifikata, drugo za dostop do spletne banke ...

In ce imam jaz certifikat namescen na mboilniku ali prenosniku... ne rabim nicesar drugega, kot povezavo do interneta...

Da bi pa sel bancne zadeve urejati na javnem racunalniku nekje v kaksnem lokalu, pa ni ravno najbolj varno... oz. se vedno manj varno, kot ce delas s svojim racunalnikom ali mobilnikom, ki je ustrezno vzdrzevan, da nimas na njem ravno vse nesnage ... :) ...

Ti pa ta nacin nic ne koristi, ce zelis recimo dostopati do kaksne strani e-uprave ... ali ce imate v podjetju recimo intranet zasciten na tak nacin, da se moras avtenticirati preko digitalnega potrdila (certifikata) ...

Rabi? pin in username...tudi ?e skreka? kalkulator?ek ni dovolj.

sigurno glede internet pcjev se strinjam, ampak odkar imam kalkulator?ek se tega ne bojim, ker ne pu??am sledi in se odjavljam, z odjavo tudi geslo kalkulator?ka (tudi ?e ga dobijo) ne velja ve? - kar pa ni isto pri stalnem geslu.

Vsekakor velja - pamet v roke in prste :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Računalništvo
Napisano

Ampak vseeno ne delajo strani, ki uporabljajo certifikat za avtentikacijo... oz. delajo pogojno ... Kalkulatorcek je zakon, ce ga imas s seboj... Ce ga pa nimas, pa je BV :) ... Jaz recimo tistega od SKB ponavadi nimam s seboj... in mi tako mobilno bancnistvo prav nic kaj dosti ne koristi...

Ja saj zato je, da ga ma? s seboj, v vsakem primeru mora? imeti nekaj s sabo.....z njim ti lahko ?e PC sunejo...ker ni nobenega certifikata na pcu - meni je ravno to v?e?, da si neodvisen od svojega PCja rabi? le internet

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Računalništvo
Napisano

Potem ocitno ne uproabljas strani, kjer je potreben certifikat za avtentikacijo... Ravno to je ena izmed velikih pomanjkljivosti Androida, kjer se ocitno Google-u jebe za varnost...

Sicer se da nekako celo uproabljati... ampak moras namestiti posebno verzijo brskalnika... ki podpira prijavo z osebnimi certikfikati ...

Namestiti moras brskalnik SandroB ...

Navodila najdes recimo na strani KLIKa >> http://www.nlb.si/navodila-kdp-android ali pa tukaj >> http://www.alter.si/tabla/showflat.php/Cat.../page/2#1222677

Hyponet dela...za NLB klik sem pa ?e s potovanji ?ivce zgubil na PCju....kojik tisti certifikat export, import....kalkulator?ek je ZAKON!

P.S. Hypo krije vse stro?ke +/-24 ur izgube kartice, vdora, med drugim tudi vse stro?ke pri kraji torbice, vlomu v avto - povsod kjer se ukrade ban?ne zadeve - celotno ?kodo, in to ne samo za TRR tudi za poobla??en TRR, se pravi ?e meni ukradejo kartico z ?eninim TRR je krito in obratno.

Vklju?no s torbico!!!! To je nekaj najva?nej?ega - na?a je takoj podpisala.....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Računalništvo
Napisano

A se na android telefonih in tablicah lahko uporabljajo ban?ne aplikacije? ali pa aplikacije za e-upravo? Aplikacije kjer potrebuje? certifikat?

Men dela vse - ker android je google....isto ko chrome

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Bon Jovi :notworth: moj njihov tretji koncert, do sedaj najboljsi! 2:45 koketiranja s folkom in non stop zura. Res so legende, se pol ure so podaljsal ker je bil folk v transu. Jutri kak filmcek.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

MOTO GP
Napisano

Carji

Objavljena slika

Objavljena slika

tudi GP dirka na no?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Prevrti na 3:40

:punk:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

KAM LETOS NA MORJE? :)
Napisano

Mene ste skoz je... da sem v Rovinju doma...na dej ste pa vsi kontra :glare:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.