Pelje ?e, pelje. Pri priklopnikih in polpriklopnikih je ponavadi ve?ja te?ava ustavit kot pa potegnit. In kolikor razumem ta sistem, na "prikolici" zavira samo sprednja osovina (tista, na kateri je sprednji del avta). Zadnja pa ne. In ?e taka kompozicija pride pred nenadno oviro in mora naglo zavirati...
Me danes pokli?ejo z upravne enote glede mojega gradbenega dovoljenja in mi povedo, da manjka ?e eno soglasje. Ker je ravno sreda in delajo do 17ih, se po slu?bi ustavim tam. In mi razlo?ijo, da manjka ?e moje soglasje. . Zakaj jaz potrebujem moje soglasje, ?e sem vendar ozna?en kot investitor? Jah, zakon je pa? zakon in sem nato moral sam sebi napisati soglasje, da se jaz strinjam, da jaz zgradim gara?o tik ob svoji hi?i. .
Mislim, tega, ki je to vozil, na lu? privezat. Z vrvjo okoli vratu...
Vsi podvozi, ki so ni?ji od 4,2 metra, morajo biti ozna?eni. Pred njimi pa oznaka omejitve vi?ine. ?e pa ne ve?, koliko ima? dolgega in visokega (vozilo mislim, ne tisto re? med mo?kimi nogami, da ne bo pomote), potem pa prej preveri, ne pa da kar na polno ti?i? v luknjo (podvoz mislim, ne na tisto luknjo med ?enskimi nogami, da ne bo pomote). Je pa to precej slabo za splo?no dobro po?utje. Mislim, tam pilot zapelje letalo v hrib, tu naredi avtobus kabrio,... Potem naj se pa ?lovek s kak?no turisti?no agencijo pelje spro??eno na dopust... Ali pa naj zaupa javnemu prevozu...
Rabim novo slu?bo tukaj mi vsak dan ve? stvari gre na organe in po?asi mi jih bo zmanjkalo.
Pozna ve kdo kje bi rabl kakega ?alabajzarja extra deluxe, ki ga ni ni?isesar strah in se loti VSEGA ?
?e za?nem na?tevat kaj delam v trenutni firmi mi bo forum kraj?al post.
Za kolk delam pa je dost 3 znake.
Jaz tudi 4x.
Jaz tudi i??em novo slu?bo.
Jaz tudi delam vse mogo?e, dostikrat prave ?arovnije. Tako s paro, kot s kisikom, pa oksidulom, pa vakuumom, pa komprimiranim zrakon, pa vodnimi ?rpalkami, pa kompresorji, pa.... da ne bom jaz tudi predolg.
### ## ## #### ## ### ## #### ### ### ## ## #### ##### ###### ob?inske sploh brat ne znajo ##### ###### sem dobil ###### odgovor na vlogo za ###### gradbeno dovoljenje pa ####### ne vedo, kaj sploh pi?ejo ####### ######## samo sekiro pa eni ##### zapi?it v ?elo potem se bodo druge ##### po ########## pisarnah mogo?e malo zganile #### #### pa kak?en ###### dokument prebrale ne pa da ###### po?ten narod ##### ###### da jim ### #### #####!
Sem zgornje besedilo malo popravil, ker v tistem prvem navalu je bilo napisano mogo?e nekaj besed preve?...
Da za?nem od za?etka. Ko sem dal vlogo za gradbeno dovoljenje za enostavni objekt (gara?a), so zahtevali ?e vodovarstveno soglasje in soglasje spomeni?kega varstva, ker je na sosednji parceli (ravno tako moja last) spominsko obele?je iz konca druge svetovne vojne. ARSO je dal vodovarstveno soglasje, ker smo na ?ir?em vodovarstvenem obmo?ju vodnega zajetja Mrzlek. Iz Zavoda za spomeni?ko varstvo pa so pri?li pogledati situacijo in ugotovili, da je nameravana gradnja ravno izven vplivnega obmo?ja. In so v soglasje zapisali, da je pro?nja zavrnjena ker ni ve? na obmo?ju, kjer oni lahko dajo soglasje. Na ob?ini pa so samo prebrali, da je pro?nja zavrnjena in zavrnili gradbeno dovoljenje...
Jih grem v petek malo povpra?at po zdravju in zna biti, da se bo kdo slabo po?util. In to ne bom jaz...
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Pelje ?e, pelje. Pri priklopnikih in polpriklopnikih je ponavadi ve?ja te?ava ustavit kot pa potegnit. In kolikor razumem ta sistem, na "prikolici" zavira samo sprednja osovina (tista, na kateri je sprednji del avta). Zadnja pa ne. In ?e taka kompozicija pride pred nenadno oviro in mora naglo zavirati...
Povezava za deljenje
Deli na druge strani