Sem kar neko staro temo na?el, da ne odpiram nove!
Vpra?anje je pa naslednje, v?eraj mi je kolegica povedala, da je jedla doma?o (kuhinja njene babice) kremno kostanjevo juho. Ker jaz nisem kaj prida kuhar, nisem niti pomislil na to, da se sam lotim takega projekta kot je kostanjeva juha.
Ali mogo?e kdo ve, kje (gostilna ali restavracija, magari hotel) imajo v ponudbi kostanjevo juho, ker sem totalno zainteresiran, saj sem velik ljubitelj kostanja (zlasti jest, ne nabirat, hehe).
Se ne strinjam. eni so pri 75 ?isto ok, drugi je pri 60 ?e za odvzem vozni?ke. tko ne more? posplo?evat. ?al.
Poznam gospoda iz Kamnika, ki je avgusta dopolnil 88 let (v?asih je bil in?truktor v avto ?oli), dec je pri svojih letih ?e totalno hiperaktiven - ima letno karto za Krvavec, poleti vsakodnevno hodi po okoli?kih gri?ih in KS alpah, skratka njegovo telo in um sta v odli?ni kondiciji. Verjamem, da sodi on v tisti 1% "superstar?kov", ki zelo uspe?no kljubujejo letom, kljub vsemu pa ta 1% populacije dokazuje, da ne gre posplo?evati in vseh metati v isti ko?.
Ravnokar sem podpisu ?e 30.pogodbo za na? klub, z na?im ?lanom, ki ima en ORNG frizerski salon in je priznani frizerski mojster z 20-letnimi izku?njami. No pa tudi popusta doslej ?e v nobeni pogodbi nismo dobili 40%, tako da je mo?ko stri?enje za ?lane kluba le 12?, kar je super za strogi center LJ.
razpolo?ljivo stanje res ne more biti minus. Tudi ?e ima? izredni limit -500? ne mora biti.
Primer:
izredni limit -500?
stanje na ra?unu 20? = razpolo?ljivo stanje 520?
stanje na ra?unu -350? = razpolo?ljivo stanje 150?
tole je pa ?e paranormalno - katera banka?
Po moji logiki bi bila edina mo?nost, da pride do "minusa razpolo?ljivega stanja" v primeru, da komitent ?e prej hodi totalno po robu, potem pa ?e npr. stro?ki limita ali pa stro?ki vodenja ra?una in te tistih nekaj ? potisne preko dovoljenega razpolo?ljivega stanja.
Nimam pojma, ker grem tja (niti ne) enkrat na posamezni letni ?as. Pa ?e recimo da nisem preve? firb?ne sorte in me precej boli reproduktivni organ kaj kdo po?ne in kaj ima.
PS: Kaj je zdaj? Je Rode o?ka al ni? Se ?e ve kaj?
Tega sicer ne vem, verjamem pa neki druzga, da so se tekom preteklega wikenda zaloge Cvi?ka v Lojzovi zidanci vsaj prepolovile, ?e je sploh ?e kej ostalo.
Tam blizu domuje moja stara mat in ima tud z omre?jem Mobitel kar te?ave (lovi samo v dolo?enih predelih bajte).
Moja Sutjeska je pa lih tok v bolj?i poziciji, da se tudi s Simobilom ?e da nekako komunicirat (no v gara?i vsekakor ne, pol pa vsak ?tuk ko si vi?je, je bolj?e).
Je pa sicer orto hud ime kraja PODHRU?KA, to mi takoj asociira, da se ga je nekdo nalizal k kojn pol pa oble?al, drevo pa je bilo pa? hru?ka, jebiga (v stilu nekoga z na?ega 1.leto?njega piknika).
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Pa povabi? Mazda?e na ju?no.
Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Povezava za deljenje
Deli na druge strani