Trije oboro?eni neznanci so okoli poldneva oropali zlatarno v Ljubljani. Odnesli naj bi za ve? sto tiso? evrov nakita. Gre za drugi rop zlatarn v dveh dneh - storilci iz ?kofje Loke so ?e za zapahi.
Live your dreams, don't dream your life!
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
kdaj si bil v romuniji nazdanje? ti primerjas s tem, kako romun vozi (ponavadi 11 ljudi v kombiju, ki gre iz delovnega mesta, kar je ponavadi italija, v rodni kraj romunijo...)
jaz pa govorim k si v tisti drzavi noter..sam poglej recimo rondo medvode...cist enostaven, a moras bit skoz pozoren na 100% ce noces fasat kaksnega padalca
to sam kot primer
Podpis - dnevno....
istanbul je zakon....ker se vsi na refleks vozijo pa niso sebicni...
ma ni primerjave no, sej ti pravim slovenije (bolj tocno ljubljanske voznje) sovrazim in avstrijsko se posebej okolica celovca
....?e nisi pe?ec - to je ogro?ena vrsta tam
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Bom zelo verjetno res naro?il. Za tak denar pa za surfanje po netu, ?e dela je ?e dovolj.
Aja, da ne bom offtopic. Danes (spet) dobil parking najbli?e vratarju. Cel dan bo gledal avto, pa ?e brez skrbi bom malo odprl ?ipe, da bo notri 2°C manj ko bom ?el domov.
Pol bo ziher ?el kdo mimo s kakim knofom na hla?ah
Pizda, al ima? ful sre?o al pa je blo malo folka. Naslednji? grem tudi jaz, ?e tkole ?enkujejo Ibizo se jo ne branim.
Sej jo nisem dubu...tam bi moral biti smo v jamralniku....ampak da iz?rebajo OBA , ker to je bilo samo za tiste, ki so ?li na avtodegustacijo in so bili na zaklju?ku, ?ena je ?la bico probat, jaz pa do Leona cupra sploh nisem pri?el ker je bil par dni prej na strehi.....autocrashdegustacion
Sli?u Jur?ka (nesojeni 11. Seat pa to)!
Res Ironija, jaz se podim za papirji za avto, tam mi ga pa ho?ejo ?enkat....
a si sli?al - ko me je Denis vpra?al po kater avto pa gre? v Koper (snemano v?eraj ko sem bil na poti)? Po Mazdo....5 sekund ti?ine...
Sli?ali me boste na Radiu 1, me je klical Denis popoldne.....zadel sem Seat Ibizo na Cupra dayu, vendar ker nisem bil tam so ?li naprej...
TO SPLOH ?E NI VSE!
Bil sem drugi iz?rebani, ker prvega ni bilo tam, ker mene ni bilo so iz?rebali ?e 4, ki jih prav tako ni bilo tam...so iz?rebali ?ENO! Tudi nje ni bilo tam... :mi pijemoo: (vsi ki smo bili na avtodegustaciji)
In to me on kli?e ko grem po Mazdo v Koper, re?ala sva se ko pe?ena...upam da bo v etru...
Eto kako se usoda poigra
Tale nakup si bom pa zapomnu....opel vivaro z avtomobilsko prikolco zadaj pa via Koper....pa ne za mazdo, gremo se po en coln k mu je prikolca odpovedala na crveni vrh. Na meji bo se zanimivo....
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
A tako se temu sedaj re?e?
Trije oboro?eni neznanci so okoli poldneva oropali zlatarno v Ljubljani. Odnesli naj bi za ve? sto tiso? evrov nakita. Gre za drugi rop zlatarn v dveh dneh - storilci iz ?kofje Loke so ?e za zapahi.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani