Skoči na vsebino
NKBM
Napisano

Heej mazda?i, bo ?el kdo stati v vrsto za nakup delnic ter dr?al pesti da jih bo ?im ve? dobil za vlo?eni denar, ter tvegal ali bodo ?le gor ali ne. Izbrali so pravi ?as za prodajo saj so imeli v polletju tak?en dobi?ek kot lani celo leto?? hehe...malo mi smrdi tolele. Napovedano je da bodo za?ele kotirati na borzi ?e 04.12.07. Mene mika, samo sraje je to da se lahko zgodi tako, da npr. vlo?im 10t EUR potem mi pa vzamejo samo 10% zneska kar je pa en velik jajc vse skupaj. Spremlja kdo in se kaj ukvarja z vrednostnimi papirji ipd.?

?e bi jest imel 10000?,ne bi razmi?ljal kam jih vlo?it,ampak,kako jih ?im pametneje porabit. :hohoho:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano

Samo je pa to kar huda stvar za "aktivne" dirka?e F1.Pride ?umi in tako namesto popoldanskega fitnesa,se vsede v dirkalni avto in naredi kot za ?alo najhitrej?i krog.Ostali dirka?ki pa v jok pa na drevo. :hohoho:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Se moram pohvalit(?e je to za se hvalit),da sem v?eraj bil za razliko od ostalih sobot zjutraj v slu?bi.

Ja in kaj je to takega?,boste rekli.Ni?.Ampak zve?er sem moral it nazaj in sem bil tam do 2-h pono?i. :blink::whatever:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pojamrajte no malo, ...
Napisano

Jaz sem tudi za Boss-a.Za vsako stvar,ki bi jo sprejemali,bi naredil anketo(beri-referendum).

In ta bi bil valjda pisan na ko?o Mazda?em...samo,da ne bi uvedel kakih var?evalnih ukrepov pri gumah in gorivu??! :bravo::hohoho:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pojamrajte no malo, ...
Napisano

Ne bit jezen nase saj nisi ti ni? kriv, da je ta fantek pa? tako paranoji?no cmerasto razvajeno dete. V bistvu je bilo dobro, da je bil pred tremi leti izvoljen, da se je sploh lahko izkazal iz kak?nega testa je. ?e ne bi bil bi ?e danes grmel iz opozicije in blatil vse okoli sebe in bil najbolj pameten.

Tako je pa vsaj ob?util kako to zgleda, ko ga zdaj?nja opozicija rahlo masira - res rahlo, ker ?e bi ga oreng bi lahko rev?ek ?e samomor naredil od samga hudega. :hohoho:

Upanje, da bo 1x ugotovil, da je za ve?ino tega kriv sam s svojimi podrepniki, pa ?al spada na oddelek, ki se ukvarja z znanstveno fantastiko.

Aja, JJ odrasti ?e 1x, ker me je sram da imam tako jokico za premijeja.

Ja,jaz sem se tudi zaj...l takrat. sramezljiv Ampak,takrat,ko je tako suvereno napadal takratno vlado,

sem mislil,da je to tapravo.Kaj pa zdaj?Kdo je ?e ostal za nas vodit? :whatever: Mogo?e pa Popo? :P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pojamrajte no malo, ...
Napisano

Hehe... je moral Popovi?u kar greben?ek zrast, ko je videl, da lahko morebitnega predsednika dr?i v ?ahu :hohoho:

Ampak res, ?e ga je en ?upan v ko? dal, kaj bi mu ?ele drugi delal - zelo kmalu bi verjetno dobil vzdevek brezhrbteni?ni mehku?ec :P

He,he,res mu je zrastu...to vem iz prve roke,ker sva druga?e kolega. sramezljiv;)

js mam pa izpit jutr,..pa sploh ne vem ?e grem loh pisat,..ker ne vem a je dobu mojo seminarsko al ne,..ker sm jo oddala en dan prepozn :(

...ni?,ti kar pejdi,pa bo? videla na licu mesta,kaj in kako...sej tebi se itaq ni treba kaj posebej pripravljat,ne? :P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

FILOFEST
Napisano

ti se kr smej <_< neki taga kar ti sigurn ne bo? nikol do?ivu :P

uf,..ne,..?e huj? :D

Alora te preganjajo heavy metalci,ki poslu?ajo klasiko na fulllll... :hudicek::punk:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.