Skoči na vsebino
Ponudnik mobilnih storitev - katerga vzet?
Napisano

ni re?eno, js morm prestavit sam v primerih, ?e se res nahajam kje Bogu za hrbtom

Jaz sem tam ?e doma, tako da se na?eloma vsak dan tja vrnem in od tam odrinem, kadar ne spim pri kak?ni deklini. :cheers::jezicek:

Ravnokar sem bil na Si.mobil-u, pa spremenil paket (nisem se ?e naprej o?enu z njimi), prej sem imel TRI ZATE, zdaj pa M ZATE, bom pa? imel mal cenej?, ko najdem pa npr. pri Tu?u dobro opcijo, pa samo stran. :vesel:

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Ali vi verjamete....
Napisano

@Lojz, ?e malo se ohladi in si bom omislil ku?mo, prav tak?no kot jo ima neki politik - g. Ku?ma. A bo to dost jeba?ko izpadlo, vsaj za v cerku, da ne bom orto ?udak izpadu recimo? <_<

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Ali vi verjamete....
Napisano

Jaz se bojim, da v primeru da je njegov fotr, da bodo naredili neko "tiho poravnavo" in bo v javnosti kao da ni foter, tale Perica pa bo dobil mastno od?kodnino in zadeva bo potihnila ZA ZMERI. :aaaaa:<_<

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Ali vas pogled na nesrečo kaj spametuje?
Napisano

Lojz, ne bo? verjel - danes sem ?e za fru?tek izpil 1dcl Cwajzla, pa sem potem kmalu ?tartal z avtom. Ali se me smatra za pijanca za volanom ali le nekoga ki skrbi za svoje zdravje, to je zdej (moralna) dilema? :blush:

Jaz trdim da bi morali vsi tako to nardit, saj sem kasneje upo?teval vse cestne omejitve, potem pa ?el celo na vlak (takoimenovano Gosenco). :jupiii::vesel:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Kako je pa s tistimi preklopi med omre?jema, ki so baje pla?ljivi, v primeru da Tu?mobil nima omre?ja oz. signala (sem pa? doma sred prelepih slovenskih gozdov, hehe) in verjetno Tu?mobil nima nekega signala pri meni, kar pomeni, da bi moral iti v "gostovanje" pri Mobitelu na teh dolo?enih lokacijah, kjer pa se (logi?no) precej pogosto nahajam. :aaaaa:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Krneki
Napisano

Ok, Vid007 vidim da si GLAVCA brez primere, no pa mi zdej ti iz (teoreti?ni primer) npr. Janez K, ki ima Mazdo 626, pa mi povej KDO HUDI?A JE TA OSEBA, domnevam da ?e ima? v vzdevku 007 zlahka de?ifrira? iz inicialke K njegov celoten priimek, verjetno tudi dol?ino njegovega reproduktivnega organa in ?tevilo ter dol?ino dlak na hrbtu? <_<

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

?eeer Mazda?i!

Ker nisem nikjer na?el teme s podobnim naslovom, sem tole ofnal na fri?no.

No stvar je taka, da mi ?ez dan ali 2 pote?e 2-letna (no zvest sem jim bil zadnjih 6 let) vezava na Si.mobil, pa sem zdej v totalni dilemi, ali naj jim podalj?am mandat ali ne? :blush:

Aparata novega nimam neke ekstra potrebe vzeti, tako da teoreti?no tudi ?e jim podalj?am pogodbo, lahko "skliznem" kadar ho?em, me nimajo s ?im dr?at in vezat na sebe. :cheers:

Imam pa sicer kar nekaj ?tevilk znotraj mojega omre?ja in to me malo ba?e. :D

Po drugi strani kot GROMOZANSKI minus Si.mobilcem ?tejem katastrofalen signal in kar je najhuje se ta signal z leti popolnoma ni? ne izbolj?uje, poleg tega imajo tudi zelo ?udne prehode med oddajniki (med drugim nekje sredi LJ - ?i?ke in kasneje v ?ejah pri Komendi npr.), saj na dolo?enih delih ko pre?alta iz enga na drug oddajnik, zadeva totalno mrkne (tisto nadle?no piskanje za prekinjeno zvezo, jao). :hudicek:

Nekako za resno alternativo sem vzel Tu?mobil, sem pa v fazi odlo?anja, zato vam bom hvale?en za kak uporaben nasvet. ?e g. Lojz kaj obvlada mobilno telefonijo, naj magari ?e on kak?no "klobu?arsko" logiko razlo?i. :vino::punk:

Trenutno uporabljam aparat Sony Ericsson ELM in mi razmeroma dobro slu?i zadnji 2 leti, pa mi je vseeno ?e do nadaljenjega ostanem na tem gsm-u, ker mi to ni najva?nej?a stvar v ?ivljenju in statusni simbol. :jezicek:

To je vse zaenkrat! :rozico:

LP!

B.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mene pa nekaj zanima!
Napisano

Joj ?koda da ni bilo danes malo po 15.uri Lojza v bli?ini Hale Tivoli oz. Pivovarne Union, ko ga je po Celov?ki cesti nek hard faker v trenirko oble?en do dile pognal svojo "Bendjolo", (po zvoku sode? celo M5) pretekle generacije. G. Lojz bi znal od togote kar klobuk zalu?at na tla. :aaaaa::hudicek::hohoho:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.