Skoči na vsebino
Tole je pa kr smeh
Napisano

Vikend na morju - v pravem pomenu :bravo:

Objavljena slika

Live your dreams, don't dream your life!

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Prevoz proti Kopru
Napisano

Itak, petek ob dveh odobreno, sedaj pa nekoga prepri?at da sestavi sploh vse skupaj :vskalo:

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

fu? ne sme trpet....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Vsaj je zdaj vsak mesec garantirana in neka varnost. Dandanes smo ?al lahko sre?ni s tem. :vskalo: Pizda in pol se ?udijo, da je tolk fu?arjev. ?e bi bil jaz predsednik vlade al pa dr?ave bi bli ?alabajzarji zadnji na katere bi se spravil ker dosti ljudji samo zaradi tega lahko gre na morje, si kaj privo??i itd...

?alabajzarjem extra de luxe na morju ?e pe?ejo ?evap?i?e :ph34r:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

dobu ?iht za stalno :bravo:

Take hvale rabimo!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Prevoz proti Kopru
Napisano

jutri je nov dan....je neko? rekel Ku?an...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Prevoz proti Kopru
Napisano

Mogo?e nam popoldanski trip '3 men and a car' posre?i

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Prevoz proti Kopru
Napisano

vsaj me ni sram. hahaha. ma sm reku da vidim kak gre ta stvar. to je to. aja pa vcerej pred gama btc vidu rdeco mps popraskano po celi desni strani.

jao ta baba pa res ni za ta avto...............

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

@Boss, ne me pra?at, ?e me je kej sram, da sva soimenjaka (pa ne s kak?nim va?kim ma?konom)! :hudicek:

GO BORUT! :bravo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Prevoz proti Kopru
Napisano

ce bi mps-ko bi se javu za kopilotu pa bi dal za pico ampak z micro pa lahko vama zelim sam srecno voznjo. to je to. :)

?e vedno ni ni?, najprej papiri pol pa se bomo menil...

iceman a nima? ti dojen?ka doma - a je ?e tako hudo? :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Prevoz proti Kopru
Napisano

Jaz bom sedajle pocasi sel iz Kranja proti KP... ce se rabis pevoz oz. ce si ze ustimal vso papirologijo oz. birokracijo, poklici... Vlak ob 9:30 bos itak zamudil :vesel:

Ma ni ?e, moglo bi biti v?eraj, pa teli dopusti so katastrofa...

hvala vseeno

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Pol mas Seata ze prodanega?

yep

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Kje se pa to vozite, meni ?e ni uspelo kaj ve?jega najti od ?mrlja :)

Pridi na drink, je verjetnost krave, zajca, ma?ke, psa, srne in tudi mi?i zelo velika.....

P.S. Podarjam vrabce.....pla?am za odvoz!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

De? dela ?ude?e

Objavljena slika

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

V?erej zve?er povozu ZAJCA! :(

Moja Mazda je od kar jo imam pravi krvnik za ?ivali, ki nenadno ska?ejo ?ez cesto.

Belega seata tud muhe obo?ujejo :huh:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Prevoz proti Kopru
Napisano

Jaz imam pot v Koper... pa se se odlocam, kdaj bom sel... nekako imam planirano za jutri, ce kaj ne pride vmes... Imam pa namen startati iz Kranja (zjutraj grem se v Kranj) tam nekje med 8 in 9 uro ... ce ti je to OK. Lahko te spotoma poberem ...

idealno ti dam na zs mobi - oz ga mas

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Prevoz proti Kopru
Napisano

?e ima kdo slu?ajno jutri kako pot proti obali ali se kak primorec vra?a domov bi prosil, da sporo?i za mo?nost 'priklopa' - kamorkoli, ni mi problem kombinirati z busom ali vlakom....tudi ni mi te?ko priti do kake LJ in tam pustiti avto ter ga zvecer iti iskat z zeno

:bravo:

Hvala

Ko smo ?e enkrat imeli debato o tem:

Ljubljana 09:30 Koper 11:50

12?

2,5 ure do Kopra vlak :vskalo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

?ist tako a ma k?nga ?rebca, da jo mal trese ? :D

Zakaj ?e majo Bossa :hohoho:

Alo Boss jest sem zdej doma, ulet da vi2 kok ma? res velik prtlja?nik :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Se strinjam, to je res britje norcev in forsiranje to?no dolo?enega ponudnika.

nara??anje stro?kov pri protokularnem vozilu, ki se ga uporablja "normalno" je pa tud budala?tina brez primere sploh pri vozilih tega ranga, ki bi z rednim vzdr?evanjem morala narest pol milijona km brez ve?jih te?av.

Bi pa lahko zadevo precej lep?e zavili v vato ?e bi napisali, da za ugled gostiteljev v protokolarnih zadevah je potrebno zagotoviti tudi sodobni vozni park in del posodabljanja tega je tudi nakup novega vozila, ki bo omogo?alo normalno izvedbo protokolarnih obiskov in visok nivo spo?tovanja do visokih gostov, ki jih gosti Slovenija.

Mislim, ?e ne znajo PR-jevci spacat nekaj v taki obliki bi jim blo treba knji?ice potalat.

Saj to - vsi vemo kam taco pes moli ampak ?e bi napisali, da protokol zahteva presti? ali drug bla bla, ne pa da nimajo za DPF servis....kupujejo pa 44.000? avto, katerega servis stane 2x ve? kot prej?njega

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Tud 5 vratna ima ogromen prtlja?nik, ?e celo globlji kot karavanka jo pa pa? pol nad polico zmanjka. Sam glede, da sovra?im nalaganje stvari v vidno polje ogledal me to sploh ne gane.

Ta ma pa celo vgrajeno mre?o za prtlja?nik.... :D tako da bo spet lahko selitev slovanov.

Sicer pa tok kot ma?, tok uporabi?...stoenko smo imeli pa smo ?li 5 komadov kamorkol....s po?itki ko je kuhala :)

MX5 s 40L plina v kufru pa sva lahko ?la s kamp opremo celotno...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Sem presene?en, da o?itno ne bom rabu in da ?estka po?re ogromno prtljage samo s to razliko, da ne smem not metat (kot sem bil prej navajen) ampak je treba mal z ob?utkom vse skupi organizirano zlo?it pa gre vklju?no z vozi?kom, posteljico, jogijem in vsemi cunjami za vseh pet pa ?e vedno sem lahko torbo s prenosnikom s sabo vzel poleg pa ?e hladilno torbo z zmrznjenim mesom za vse tri dni.

Sem mislil, da bom moral stisnit zobe in kupit trugo za na streho pa tud to (?e) ne rabim tako, da je bla poraba zelo lepih 5,8 po BC-ju.

Bom predlagal moji, da vidim kaj bo rekla :hudicek:

Ko sem sel gledat M6 combi sem kar pobulu prtljaznik....

P.S. Papirji se rihtajo :hudicek:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

A so loh ?e bolj neumni v svojih izjavah?

Dr?avni zbor (DZ) je 19. aprila letos na portalu javnih naro?il in svoji spletni strani objavil razpis za nakup novega vozila za protokolarne prevoze, pi?ejo Finance. V DZ-ju zatrjujejo, da razpis ni bil prilagojen nobenemu ponudniku, tudi jim ni znano, zakaj se ni prijavil ?e kateri drug poleg Porscheja Slovenija, ki bo za skoraj 44.000 evrov poslancem dobavil novega audija A6 3.0.

Vladne te?ave z avtomobili

Vlada Boruta Pahorja je sicer ?e minulo jesen prejela ponudbo BMW-ja, da ji za naslednjih pet let vsako leto posodi 100 vozil. Ideja je v nekaj dneh propadla.

Poznavalec avtomobilizma je za ?asnik pojasnil, da zahteva DZ-ja po sedemstopenjskem menjalniku zo?i izbor na le dva avtomobila, dodatna zahteva po 70-litrskem rezervoarju za gorivo pa le na zgoraj omenjeno znamko vozil. Velja omeniti, da so z novim audijem zamenjali starega audija.

Sedem let, 120.000 kilometrov in visoki stro?ki

V DZ-ju so nakup pojasnili z besedami, da je bil ta na?rtovan za leto?nje leto, s ?imer bi nadomestili sedem let staro protokolarno vozilo. To ima prevo?enih 120.000 kilometrov, stro?ki vzdr?evanja vozila pa zaradi starosti in kilometrine nara??ajo, dodajajo.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Ma to je mal starej?i otrok, ?e mal zblojen saj pri 22-ih niti ne ve kaj ?e po?et na tem svetu. Tisti, k se bo hotu z njo ukvarjat bo moral preeeeceeeej truda vlo?it al naj pa raj po?aka, da jo bo pamet sama sre?ala, kar se lahko zgudi tudi nikoli <_<

Boss mislim, da sedaj res rabi? dopust...(sam)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Zato, ker je mi?ljena, da gre? pe? gor... ?e se pa ho?e? peljat kot gospod pa pa? pla?a? kot gospod :hudicek: - Bohinjci se pa? znajdejo ?eprav v?asih mal preve? tako, da tud Bohinj mal turisti?no zamira.

Sej nisem rekel da jih ne podpiram....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Vpra?anje kolk fejst je setri?na od njegove, da je potrpel. :harhar:

Prehitel si me..... :huh:

Vikend na morju je sicer bil super sam poleg mojih ?tirih bab sem mel zraven tud v.d. ta??o in sestri?no moje drage. Evo sam proti ?estim ?enskam - pa si lahko sami naredite matematiko :P

?e dobr, da je bla tanajmlaj?a pri dveh mesecih dale? najbolj pridna. Tako zadovoljnega otroka ?e nisem sre?al - spi po celo no?, ko pa se zbudi pa nobenga sitnarjenja in takoj nasmeh ?ez cela usta. Joj kaj bi dal, da bi tako stanje ?e trajalo tudi v prihodnje B)

A si ti ?e MPV nabavu druga??

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.