Zadnje cajte imam za fru?tk, ju?no in ve?erjo samo - CVI?EK, ker se ?elim ?imbolj in v najkraj?em mo?nem ?asu pribli?ati mojemu idolu - to pa je nih?e drug kot g. Lojz. Upam da sem vsaj na dobri poti, ker na?eloma vem, da kopija bo te?ko enaka originalu, ampak trudim pa se na polno.
Jaz mam tudi dost pogosto kak?no ?epico (ali klobuk) na betici, ?e ne drugo da me sonce ne ope?e po letali??u Jo?eta Pu?nika (ups Ludwiga Predjamskega, hehe).
Pomladek (ki premore 33 mescev) pa nosi kak?na pokrivala, ki so primerna njenemu izgledu in starosti, VSEKAKOR ne klobuka za stare senilne prdce in se razume, da brez koko?jih dodatkov.
@Lojz - nekje sem sli?al, da si ti "Raub?ic" oz. divji lovec, ali je to res? Morda ti iz tega vira potem toliko perja za v klobuke.
@Lojz - ali je tudi tvoj fotr nosil klobuk med vo?njo avtomobila? Kaj pa podmladek, ga ima tudi na glavi, da se vidi, da so iz Lojzovega klana, ali so se izneverili tradiciji?
@Boss - tudi ?e drugi? vidi? nekoga s klobukom na glavi, ni nujno da je g. Lojz. Mora? pa? bolj pozorno pogledat (poudarek je ZNATNO zmanj?at hitrost) klobuk in videt, ?e ima fazanovo ali pavje perje zakajlano za klobukom. To pa je potem velika verjetnost da je na? NE-divjak.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Na dveh frontah se pomoje niti Lojz ni sposoben borit, hkrati!
Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Povezava za deljenje
Deli na druge strani