jures 2.744 Napisano 22. junij, 2011 Aktualni dogodki! Napisano 22. junij, 2011 mogoce jaz ne razumem slovensk tok dobr, sam se mi je zdel da bojo mel 10 audijev pa 10 terencev drugace pa ja, bojo blendal na meji takoj k bo kaka pizdarija al pa tudi kar tako nasploh audi ne en ali deset....meja dol so sami govci... Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
jures 2.744 Napisano 22. junij, 2011 Aktualni dogodki! Napisano 22. junij, 2011 ne vem ?e je kdo ?e omenil ampak na?i obmejni organi so si privo??ilihttp://www.zurnal24.si/nad-ilegalce-z-audiji-clanek-109360 Me prav zanima kje lahko z enim Audijem nadzira? mejo , to bo parkirano na prehodu in bo slu?il za furanje sem in tja Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
jures 2.744 Napisano 22. junij, 2011 Pohvalite se,... Napisano 22. junij, 2011 tudi taki, ki gredo z novim golfom5 na po?to po 300e in fentajo nekoga........ Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
jures 2.744 Napisano 22. junij, 2011 Pohvalite se,... Napisano 22. junij, 2011 Ponovno solidna online no? ..slabih 350$ plusa Zvit gle?enj mi slu?i kot izgovor za po?itek, .... to je pohvalno alo kje pa lahko za cash igras a niso to prepovedal? Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
jures 2.744 Napisano 22. junij, 2011 Avtor za Symona Napisano 22. junij, 2011 http://www.rtvslo.si/zabava/avtomobilizem/...portnika/260151 Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
jures 2.744 Napisano 22. junij, 2011 Aktualni dogodki! Napisano 22. junij, 2011 http://moskisvet.com/clanek/visoki_obrati/...u-na-svetu.html Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
jures 2.744 Napisano 21. junij, 2011 Pohvalite se,... Napisano 21. junij, 2011 Sej je tvoja dol, kwa ?em s tabo. 1,5 je ?e en dan in pol, tak BTW. pol pa lampo tle odlo?, al je na kablu? Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
jures 2.744 Napisano 21. junij, 2011 Pohvalite se,... Napisano 21. junij, 2011 ?e 1,5 ?ihta pol pa na pacifik(Rovinj) Kam pa, jaz sem v Medvodah Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
jures 2.744 Napisano 19. junij, 2011 Tole je pa kr smeh Napisano 19. junij, 2011 I guess you have to be a Honda driver to understand this.... Po moje letno zamenja 2 kompleta gum zarad downforcea zadaj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
jures 2.744 Napisano 19. junij, 2011 Pohvalite se,... Napisano 19. junij, 2011 Se en super soncen dan. Tokrat safari Brijoni Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
jures 2.744 Napisano 18. junij, 2011 Pohvalite se,... Napisano 18. junij, 2011 fak kako noro vreme na morju. skuril me je v ?elo... V ponedeljek trip na U?ko Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
jures 2.744 Napisano 17. junij, 2011 Pohvalite se,... Napisano 17. junij, 2011 #1 po?itnce za 9 dni (dobr, pono? morm ?e neki sfini?irat za ?iht)#2 ?ena ?la na lep?e #3 pikija dal v postlo in je zaspal v 3 minutkah Zdej mam pa par urc samo zase Kontra...z ?eno LP iz Rovinja Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
jures 2.744 Napisano 16. junij, 2011 Pohvalite se,... Napisano 16. junij, 2011 Zdaj so dvigala frej pr Simonu k ni vec lagune..... Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
jures 2.744 Napisano 15. junij, 2011 Tole je pa kr smeh Napisano 15. junij, 2011 Kaj sem pol ?ele js, al pa drugi "?udaki" ki razstavimo cel avto in ga pol nazaj sklamfamo z izbolj?avami ? inovativni ?alabajzar Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
jures 2.744 Napisano 15. junij, 2011 Jamralnik v2 Napisano 15. junij, 2011 Jures, Js sem hotu s svojim pelat(kar bi blo najbl logi?no) pa si je bodo?a "gospa" za?elela nekaj ve?jega, da ne bo tako dren. Pi*** ?e nima obro?ka pa ?e komandira Sej si podzavestno hotu mal po avtoputu divjat . mx5 ni vinjeta spljoh...?ipa pokvarjen Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
jures 2.744 Napisano 15. junij, 2011 Jamralnik v2 Napisano 15. junij, 2011 Momentalno, ga uporablaj skor na vseh ohcetih.Ka smo pol mi eni zahojeni ?alabajzarji....jaz, 2 x kolega...vse je moj leon?ek fural... Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
jures 2.744 Napisano 14. junij, 2011 Jamralnik v2 Napisano 14. junij, 2011 ampak res. Sem ga vozu na eni ohcet, kanta hudiceva z 240 km nkamar ne gre. Zre pa ko norc. A to je ohcetno vozilo al kva Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
jures 2.744 Napisano 14. junij, 2011 Jamralnik v2 Napisano 14. junij, 2011 z mislimi si v tvoji avatar sliki itak update, zdaj grem z mislimi v 3D Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
jures 2.744 Napisano 14. junij, 2011 Jamralnik v2 Napisano 14. junij, 2011 em?o.... grem v KR, pa se v ?entvidu zavem, da to ne bo v redu....... Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
jures 2.744 Napisano 14. junij, 2011 Jamralnik v2 Napisano 14. junij, 2011 Pa ma? ?rno obleko, ?rne ?pegle pa kak lanac? Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
jures 2.744 Napisano 14. junij, 2011 Jamralnik v2 Napisano 14. junij, 2011 Prosim vzami moj kosmodisk za v avto, ker ne vem ?e bo? sfolgal tele sunke navora v hrbet... p.s. A gremo nekam ob cesto se smejat v soboto? 4 x ?ulj na rokah, dost bo, ?eprav so ?e 3 ciprese, upam da se dons u??ije ker se mi ne da ?e zalivat to zeleno ?avje Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
jures 2.744 Napisano 14. junij, 2011 Jamralnik v2 Napisano 14. junij, 2011 Kon?no dubu kanto da bom lahko vozil ohcet. Zakaj v jamralniku ? Q.... Labi - NAVOR JE, NAVOR!!!!!!!!Jebe? znamko Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
jures 2.744 Napisano 14. junij, 2011 Formula 1 Napisano 14. junij, 2011 Ko je na ekranu ene 2x pisalo fastest lap : Michael Schumacher sem si obrisal o?ala.... Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
jures 2.744 Napisano 14. junij, 2011 Formula 1 Napisano 14. junij, 2011 Bomo vidli kaj bo va? adut v Me?ki pokazal na prihajajo?ih dirkah, ena lastovka ?e ne prinese pomladi al kako ?e pravjo! Mi bolj rabimo race in jezera kot pomlad in sonce....ker je me?ka en drekV Valenciji kjer se ne da prehitevat bo spet kriza - no je pa ob morju mogo?e bo kak monsum... Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
jures 2.744 Napisano 14. junij, 2011 Formula 1 Napisano 14. junij, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=FXU45l9jDkY res to rabimo, ?koda ker ima karjolo - v kak mclaren ga naj da mercedes. Druga?e pa se vidi kako pre-mo?ni so McLaren in RB Zmagovalec je imel vo?njo skozi bokse, cel krog predrto gumo, zaletel se je z hamiltonom, trk z alonsom....6x v boksih 2x pod SC kot ostali Tretje mesto Webber 2 x po travi + 1 x nabit od Hamiltona padel na zadnje mestohttp://www.youtube.com/watch?v=59Ja-iTbstI bla bla bla.....?e vedno so vsi na ?tengah Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Napisano
Live your dreams, don't dream your life!
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Povezava za deljenje
Deli na druge strani