Bini 16.895 Napisano 4. maj Pohvalite se,... Napisano 4. maj V pričakovanju.... Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Bini 16.895 Napisano 4. maj Kava Napisano 4. maj Dobro jutro, nov je dan... ☀️😉 Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Bini 16.895 Napisano 3. maj Pivo mi paše Napisano 3. maj (urejeno) S kakimi alkoholiki se jaz dopisujem... Popravljeno 3. maj od Bini Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Bini 16.895 Napisano 3. maj Jamralnik v2 Napisano 3. maj Najboljš je delat, ko je dež in petek po praznikih,ker je vse prazno po Ljubljani in nasploh povsod... Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Bini 16.895 Napisano 3. maj Jamralnik v2 Napisano 3. maj pred 22 minutami je Boss napisal: Dobr, da sem v službi. Enako..... 🫤😉 Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Bini 16.895 Napisano 3. maj Jamralnik v2 Napisano 3. maj Kak dolgočasno vreme je tole, še tle se nič ne dogaja.... Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Bini 16.895 Napisano 2. maj Pohvalite se,... Napisano 2. maj pred 2 urama je Tilen5 napisal: Trezen...že 2 uri ✊ Kako veš.... Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Bini 16.895 Napisano 2. maj Razni zanimivi posnetki in članki Napisano 2. maj pred 3 urami je Shrek napisal: Take mamo tud na cestah, ne sam na poligonu... Samo ne pri 30km/h....😉 Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Bini 16.895 Napisano 2. maj Pohvalite se,... Napisano 2. maj pred 9 urami je Z M A J napisal: Odlično izkoristil praznični dan. Hvala enako... 🤗👍😉 Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Bini 16.895 Napisano 30. april Pohvalite se,... Napisano 30. april Kres kurite kaj... 🤔🤗👌😉 Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Bini 16.895 Napisano 30. april Pohvalite se,... Napisano 30. april Ne vem, če je ravno za hvalit, 3tjič dedi..... Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Bini 16.895 Napisano 30. april Pohvalite se,... Napisano 30. april Pred eno uro je Z M A J napisal: Popoldanski trening za piknik sezono. Že vidim, da so odlični.....👌 🤗 😉 Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Bini 16.895 Napisano 30. april Tole je pa kr smeh Napisano 30. april pred 8 minutami je Slivka napisal: Z menoj mora biti nekaj narobe. Ko pogledam to sliko - ne razumem ne vegetarijancev ne pedrov... Ej @Slivka ka maš picnik doma... Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Bini 16.895 Napisano 30. april Jamralnik v2 Napisano 30. april Usoden zaplet: reševalci prispeli po 23 minutah, prisotni pa ga niso oživljali WWW.PRIMORSKI.EU Operativni urad deželne službe za nujno medicinsko pomoč Sores je danes ob 14.15 prejel telefonski klic v sili, o... Kam gre človečnost.... 🤔🫣😥 Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Bini 16.895 Napisano 30. april Razni zanimivi posnetki in članki Napisano 30. april Očitno še zdaleč ni konec (za gospoda dizla) ... Rekordne vrednosti novega motorja! AVTO-MAGAZIN.METROPOLITAN.SI Medtem ko si v Evropi in ZDA inženirji razbijajo glave z gigantskimi baterijami za najtežje tovornjake, so Kitajci... 🤔🫤🥴😉 pred 17 urami je NevLado napisal: Članek za 1 in pol Tle pr tem odstavku sm nehou brat Kot doživetje samega potovanja je pa super🤗😉 Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Bini 16.895 Napisano 29. april Pivo mi paše Napisano 29. april (urejeno) Avto spucan, trata pokošena in 1.majski prazniki se lahko pričnejo... Pa pir ne sme falit.... 🤗😉 Popravljeno 29. april od Bini Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Bini 16.895 Napisano 29. april Razni zanimivi posnetki in članki Napisano 29. april Potopis: V 36 urah skozi Saharo in čez Atlas WWW.ZURNAL24.SI S serijsko dizelsko mazdo CX-60 smo se podali v visoko gorovje Atlas in puščavo Sahara. Prevozili smo 1.100 kilometrov... To pa je doživetje.... Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Bini 16.895 Napisano 29. april Kava Napisano 29. april Ja, jutro se začne zjutraj ni druge... 🫣😂😉 Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Bini 16.895 Napisano 29. april Pivo mi paše Napisano 29. april pred 6 urami je Mraušk Mčk napisal: pošlji pozicijo Mislim, da jo že imate glede na do sedaj objavljene fotke.... 😊😉🍻 Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Bini 16.895 Napisano 28. april Pivo mi paše Napisano 28. april pred 2 urama je FuManchu napisal: Saj imaš samo štiri za spit😁 X 24 vsakega.... 😋 Sedaj pa enga grajskega.... Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Bini 16.895 Napisano 28. april Pivo mi paše Napisano 28. april Aha se je že začela sezona... 🍻 Ne ve katerga bi.... Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Bini 16.895 Napisano 28. april Chat is back ... Napisano 28. april (urejeno) dne 27. 4. 2024 ob 22:29 je Slivka napisal: Naša hiša je pa ta vikend na hudi preizkušnji. Je prišel k nam moj prijatelj (ki mi je bil tudi za poročno pričo). Poročil je pa prijateljico moje žene, ki je bila poročna priča moji ženi. Pa to sploh ni problem. Ampak so z njima tudi njuni otroci. Se nista ustavila, dokler nista imela šest otrok. In zdaj jih je osem prišlo na obisk. Zdaj pa najdi prostor, da jih daš nekam spat... Kar preizkus... Na Lokvah imajo nekaj sob lično urejenih, saj veš kje je to... Pa na večerjo jih pelješ mimogrede, zajtrk je pa tako gratis... 👌😊😉 Popravljeno 29. april od Bini Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Bini 16.895 Napisano 27. april Kava Napisano 27. april Zastava visi, kava se pije..... Le picnic še fali.... 😊😉 Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Bini 16.895 Napisano 27. april Pohvalite se,... Napisano 27. april pred 17 urami je Boss napisal: pa žena to ve? Kaj... Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Bini 16.895 Napisano 27. april Pivo mi paše Napisano 27. april Sto ljudi 200 čudi.... Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Napisano
V pričakovanju....
Povezava za deljenje
Deli na druge strani