1x sm reku, da nebom vec pizdu za sluzbo, pa ocitno morm spet... Nas zunanji partner se s krega z nasimi, ga odslovijo, najebem pa seveda spet js in morm prevzet se njegova dezurstva (se prav po celi 03 regiji)
Js bom pa kr iz dosedanjih ve?letnih dejanskih izku?enj rekel, da ni pomembno kolk cilindrov in kak?no prostornino ma motor, ker igra najve?jo vlogo stro?ek vgradnje in amortizacija le tega. ?e je cena predelave 5000?,je lahko motor tud 5.0 V8 s 600konji ter porabo 20l in se ne bo preve? spla?al. V nasprotnem primeru pa ?e je ena ni?la manj pri stro?ku vgradnje, se tud pri 1.0 mlin?ku hitr profitira, po presegu te to?ke se pa le ?e vozi sme?no poceni
Odvisno kolk km se dela letno, najprej je treba stroske vgradnje pokrit, pol se pa zacne profitirat vecji, ko je ta avto porabnik prej se ti stroski pokrijejo.
Hlevskega gnoja ne bi preva?al v prtlja?niku Mazde 6.
Pa ?ivih koz in ?ivih koko?i tudi ne kar na zadnjih sede?ih - jih je te?ko pripet z varnostnim pasom...
Sploh pa ne bi v isti kabini preva?al panje z ?ivimi ?ebelami. Ker ?e se slu?ajno odpre...
Seveda pa dovolim, da drugi po?nejo druga?e in imajo svoje mnenje...
Hocem ti povedat, da pri tvojih opravilih ne pride v postev sploh bencinar, ker rabis navor za zaplinjenje pa pravim, da se splaca komurkol kdor ma vec ko 4 cilindre ne glede na prostornino
Ja saj jaz tudi govorim o prevoznem sredstvu. Preva?am ?eno, koko?i, polena, otroke, ?ebele, hlevski gnoj, ta??o, koze, seno, mazda?e, cement in kaj jaz vem kaj vse... ?e torej preva?am vse mogo?e (in nemogo?e), potem govorim o prevoznem sredstvu, mar ne?
Ok, bom drugace povedu.... Ti to pocnes s "traktorjem"
Ali pa se bo na?el kdo, ki bo zafu?kal ?e ta denar, pa bo? ravno tako brez vsega. V tej na?i dr?avi nikoli ne ve? pri ?em si...
Aja, kar sem hotel napisat: pa sem spet v slu?bi. Ob petih zjutraj doma zvonil telefon na vse pretege in vrgel pokonci pol hi?e. Klicali iz slu?be, da so te?ave in naj takoj pridem dol. Ko sem pri?el v slu?bo, sem obrnil 10 stikal in 6 ventilov in stvar je re?ena. Nadure? Ni? ne bo, ker javni sektor itak ni? ne dela in ne dobimo pla?anih nadur. Lahko grem pa pa? toliko prej domov... Dobro, ?e je to na dan petka, ?e ena milost. Se pa naredi, da me na dan nedelje pokli?ejo dol, potem pa lahko v ponedeljek grem toliko prej domov. Vrhunska menjava: eno uro v nedeljo za eno uro med delovnikom...
Vidim, da nisi edini, ki ga vcasih za bedarije klicejo >_>
Mene pa? nih?e ne bo prepri?al, da se v avto?ek, ki ima ?e kak?nih 120.000 km, spla?a vgradit plin, ?e opreme slu?ajno ne zadane? na tomboli... Kot prvo je poraba tako majhna, kot drugo pa... En tak avto?ek pri kilometra?i 40.000 na leto ne bo zdr?al ?tiri leta, pa ?e bo nov...
Ja, pri kak?nem V6 3.2 litra je ra?unica bistveno druga?na...
Seveda dovolim, da imajo drugi druga?no mnenje. Vsak ima svoj denar in z njim po?ne, kar ga je volja. In vsak ima svoje veze in poznanstva, ki pri dolo?enih odlo?itvah lahko precej vplivajo...
Mja sej to, bom kar tako naredil, kot si napisal. Mogo?e katere posebne priporo?a? k ve?, da so dobre, ker mi ni te?ko fat kak?n evro ve??e so kvalitetne
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Dons je bil res dan za popizdit... Pa naceloma ne dam nc na vrazeverje :/
Sent from Nokia Lumia 930
Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂)
Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Povezava za deljenje
Deli na druge strani