Skoči na vsebino
Pohvalite se,...
Napisano
pred 3 urami je MazdaBoy napisal:

Lepa lepa 👍 Kaj pa kak Seiko te zanima?

V bistvu sem čist "počen" na Citizen...bolj na Eco-Drive....sem soliditetnostni fanatik,in k sem imel željo "ful lume" številcnice,je konec z Eco-Drive😟,k se izključujeta

In tako je to moja prva resna automatik.

Ima bogato vojaško zgodovino-lih prava zame.

Ima pa sin eno naslednjico SKX Seikota🙄

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pivo mi paše
Napisano
pred 16 minutami je Boss napisal:

Pa kaj so to doze za otroke? :nevem:

Men je ok,dokler je cena v redu...sicer pa vozim,tako da...sploh ne mislim debatirati...tako spiješ dva in to je to🙄

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pivo mi paše
Napisano
dne 7. 7. 2023 ob 14:02 je godlike napisal:

Meni je Fix boljši.

Mamos pa je živa žalost, kot Union.

Hvala za nasvet...rez je dober...malce manj blag kot Mithos...bolj hmeljastega okusa...in cenejši😃...12x0,33L piksne 8,40€👍😋

IMG_20230715_155040.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Dopust tako ali drugače
Napisano
pred 2 urama je FuManchu napisal:

Sem ga vozil od sodelavca in ja ne hecam se. Ne vem zakaj niso gor obesili turbo. 

Sicer mi je pa čisto vseeno, ker nisem kupec teh avt😁

Saj jaz tudi nisem kupec...za najem,pa lih taprav,k turbo na koncu "plačaš"...pa mislim,da ni treba,da razlagam kako plačaš-pr "rent a caru" je namenoma tak.

In seveda-zase ga nebi imel...za ženo mogoče,a je pri njej problem,k se je že na C-Maxa navdila...in tu,da bi ji kaj slabšega ponudil🙄...me "za jajca obesi"🤕🚑a tako za na dopust,je kar ok...pa sem bolj navajen ga kot bencinarja voziti kot diesela...nimam nikakršnih zadržkov pred obrati.

Aja...tukaj na Lambi Beach totalna gužva😂🤣

IMG_20230715_155602.jpg

IMG_20230715_155606.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Dopust tako ali drugače
Napisano
pred 37 minutami je FuManchu napisal:

Če je noter atmosferc je tudi nepremičnina zraven😁

Vem,da se hecaš...ma res šiba...se mi prav dopade,k prec skoči👍....in v primerjavi z tistim 1.0 turbo T-Rocom sta tudi tretja in četrta prestava uporabni.

Aja...tud klima fajn dela...in če to rečeš za grcijo,po tem to nekaj pomeni💪

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Dopust tako ali drugače
Napisano

Kia Stonic😃👍...ni SUW,se prec pozna po visini strehe...je le malce dvignjen...dovolj prostoren spredaj in zadaj (tud kufer)...vireles Android Auto bo prišel prav za navigacijo...motor en atmosferc...ne vem ker,k v avtu ni homologacije...mogoče kdo po slikah pogrunta...gre pa "k sneta sekirca"...se T-Roc skrije...T-Roc samo po notranjosti,da je za odtenek boljsi,drgač pa Kia FTW💪

IMG_20230715_095232.jpg

IMG_20230715_095325.jpg

IMG_20230715_095515.jpg

IMG_20230715_095543.jpg

IMG_20230715_095550.jpg

IMG_20230715_095636.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Dopust tako ali drugače
Napisano

Včeraj po emailu deklica z "Dimitris rent a car"

"HELLO

I HAD SMALL PROBLEM I HAVE ONE CAR IN GARAGE AND I NEED TO CHANGE ALL MY RESERVATION, IF YOU DON'T MIND CAN I BRING YOU AN AYGO X BRAND NEW CAR INSTEAD OF KIA STONIC? ..."

Jaz nazaj..."It's too small for us... you have something bigger?..."

Ona nazaj..."OK ROBERT I WILL DO MY BEST FOR KIA STONIC

SEE YOU SATURDAY MORNING..."

Za tiste ki ne vedo-to so klasične fore,in nič nenavadnega...če se pustiš,si sam kriv...

Je bilo lani podobno,a za odtenek drugače....k smo sabo na Zakintosu imeli še taščo (dobra tašča je-lahko tako podnevi z lučjo iščeš:bravo:)...smo rezervirali Fiat Pando...in so k hotelu pripeljali enga 20x🙄 Peugeot-a...sicer dovolj prostoren,a prenizek za starejše z umetnim kolkom in umetnimi koleni...in je tudi poizkušala za enak cvenk peugeot-a...a sem zbrarantal,da mi ni problem za en dan Peugeota (kao mi ni problem "pomagati"😂),a za druge dni hočem kaj "konkretnejšega"...in smo za ostalih 6 dni dobili T-Roc-a...sicer 1.0 turbo-drek,a vseeno boljši kot Peugeot🧐

Skratka-seveda hočejo vsi boljši avto za mali cvenk...in nekaj takega kot Stonic "se dobro prodaja..."...in pač poizkusijo.

Na take stvari ne smeš biti preveč občutljiv in zamerljiv...najbolje je stvar malce obrnti v svojo korist😃👍...pač odvisno od primera.

Pa da vidim,kako bo🙄

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano (urejeno)
dne 10. 7. 2023 ob 13:07 je Slivka napisal:

ŽELEZNICE SO SE OPRAVIČILE ZARADI TOČNEGA VLAKA

Šokantno...

Danes zjutraj se je zgodil prometni čudež. Vlak, ki je ob 6:00 uri krenil iz Jesenic proti Ljubljani, vse do končne postaje ni zamujal niti minute! Železnice osramočene.

Kar 432 ljudi je danes zjutraj zamudilo v službo, saj je njihov vlak na postajo prišel točno, a njih tam ni bilo. „Vlak vsak dan zamudi vsaj 5 minut, zato sem vedno na peron prišel 2, 3 minute kasneje. Danes tudi. A vlaka kar ni in ni bilo. Na peronu smo vsi zmedeno pogledovali eden proti drugemu, nič nam ni bilo jasno. Seveda sem zato zamudil v službo, saj sem moral čakati naslednji vlak, ki je prišel čez dobre pol ure,“ nam pove Peter, ki se že 12 let z vlakom pelje v službo na relaciji Medvode-Ljubljana.

Seveda se na Železnici počutijo krive, zato so podali izjavo: „Žal nam je, ker je naš vlak prišel točno. Vemo, da smo vas razočarali. S tem smo poteptali vse naše vrednote. Z enim točnim vlakom je šlo leta in leta dela v nič. Iskreno se opravičujemo za točnost in obljubljamo, da bomo od sedaj naprej redno zamujali! Za nagrado bomo jutri zamudili še dodatnih 10 minut!“

Potniki, ki se z vlakom vozijo v službo in šolo upajo, da do točnosti ne bo prihajalo več, saj jim le ta resno pretresa življenjski ritem.

To se pa zgodi,ko strojevodja kupi Mazdo,in se naleze :zoom-zoom:😁

Popravljeno od skritikrt
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Razni zanimivi posnetki in članki
Napisano
pred 1 uro je Jest napisal:

Samo tista tipka, kolikor vem ne deluje, ce ni kljuca v blizini ... :) ... Za CX-5 se ne spomnim, kako je bilo... pri CX-60, ki ima obe tipki eno zraven druge (za zapiranje prtljaznika in zapiranje prtljaznika z zaklepanjem). Samo zapiranje prtljaznika deluje tudi, ce nimas kljuca v zepu, zapiranje s hkratnim zaklepanjem pa ne deluje, ce nimas kljuca v zepu ... 

_88__Mazda_CX-60_Homura__4K____360°_View___Interieur___Rhodium_White__51K____Full_options___No_talk_video_-_YouTube.png

Imaš prav...sem lih kar preizkusil-brez ključa v bližini noče na tisto tipko zakleniti🧐...ok,zame to ni problem,k lahko na tel.aplikacijo...mogoče pa vseeno kdaj tista fora z sovoznikovimi vrati prav pride🙄

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Razni zanimivi posnetki in članki
Napisano

Predstavitev Mazdine brošure o asistenčnih sistemih v nemščini (Google translate bo že pomagal tistim k ne razumejo😉).

Spodaj link za PDF-zastonj za dolpotegniti.

https://media-assets.mazda.eu/raw/upload//mazdade/globalassets/pdfs/brochure/broschuere_bedienhinweiseassistenzsysteme_2023_web.pdf?xd_co_f=MmU1ZTQ4N2ItYWE4OC00NjAyLThjNzQtNGI0ZjNjNDc3MmI5&rnd=499e09&_ga=2.101424641.1817847551.1687874318-1057721828.1687874318

Zaklepanje vozila brez ključa.

Jaz sicer tega ne rabim,ker ima CX-5 zadaj na prtljažnih vratih zraven tipke za odpiranje "kufra" desno še posebaj tipko za zaklepanje "na roke".

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

In jaz tako počasi brusim...in zpozvoni dostava😳...

WWW.EBAY.COM

Find many great new & used options and get the best deals for Takagi Japanese Chisels NOMI Oire Chisel 3pcs SET...

Naročil 27.Junija in danes prišlo😃

IMG_20230711_134357.jpg

IMG_20230711_135131.jpg

IMG_20230711_135139.jpg

IMG_20230711_135145.jpg

IMG_20230711_135224.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

dne 7. 7. 2023 ob 15:54 je Alex napisal:

Jaz sem pa kupil "dremel" od Kitajcev na aliexpress.Nima siicer imena dremel gor a je identičen.

Sem svojega lih rabil...pa sem ga za foro odprl,da vidim kakšen je,in kako je narejen...boš lahko primerjal z svojim😉

Me zanima,če tudi ima takšne velike gumasto fiksirane krogljične ležaje,in z epoxy-jem impregniran rotor🧐👍

Ajd,k po mojem mnenju noži ne spadajo pod orožje,ampak "orodje"...še nekaj slik ženinega Spyderco Ambitious,k ga ima zmeraj sabo v torbici.

Ga še nikoli nisem brusil ali temeljito očistil....in k po Ljubljani "ubogi,potrebni😡" migranti na veselo Ljubljančanke posiljujejo...sem se "brcnil v rit" in nož razstavil,temeljito očistil,namazal in rezilo nabrusil,kot se spodobi.

Vse po šolsko...sledi rje z Dremel-om in medeninasto ščetko,vse z Balistolom premazal,vse vijake očistil starega "thredlocker-ja",nanesel novega (Loctite-moder)....in nož "brije"😋.

Sem šel z brušenjem na 15 stopinj-bo rezal tudi "kojones" če bo treba😬

IMG_20230711_101151.jpg

IMG_20230711_101309.jpg

IMG_20230711_101340.jpg

IMG_20230711_101413.jpg

IMG_20230711_094546.jpg

IMG_20230711_102810.jpg

IMG_20230711_110006.jpg

IMG_20230711_110217.jpg

IMG_20230711_115954.jpg

IMG_20230711_121902.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Dopust tako ali drugače
Napisano
pred 20 minutami je Matick napisal:

A na letalisce ti pa ne pripelje?

Kdaj pa gres na Kos? A gres iz ZG?

Po moje bi se z lokalnim dalo vse zmeniti🙄 . Gremo v petek 10:35 iz Zg....nazaj v Nedeljo ob.17:00 z Kosa z Ryanairom...lih prav,da bomo kmalu tam,in pozno nazaj...v bistvu skor 10 dni😃👍

Hotel Athinoula nocitev z zajtrkom 1435€ ,doplacilo za klimo v sobi (ne vem koliko) +po 60€ za po 20kg prtljage...vzel 3x,k bomo šli še v Bodrum,in bomo več domov prinesli,kot pa tja odnesli😁

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Dopust tako ali drugače
Napisano
pred 1 uro je Matick napisal:

A tolk so letos?

Lani sem dal 40 na dan na kosu.

Rentacar pa zmerej, vzames od lokalne firme, oni se ne drkajo z zavarovanji, in ponavad je avto z vsem tolk kt na sixtu samo avto brez zavarovanja

Saj npr. pri Dimitrisu bi lahko dobil tudi za 38€/dan enga "pičipokija" ala i10,Spark ipd...pač tud od zavarovanja odvisno in za koliko dni vzameš....pa 38€ je bolš k pa za 20-30€ tiste mopede al quade,k se prec razpičkiš po asvaltu...

Sem pri vseh treh lokalcih povprašal,in ta je bila najboljša...avto ni premajhen,malce dvignjen,dokaj nov,zavarovanje TOP...kaj se hočeš🙄

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Dopust tako ali drugače
Napisano
pred 17 minutami je Shrek napisal:

Koliko je najem za 7 dni? Tak iz firbca... 

Ne morem reči za 7 dni,k je individualno odvisno za koliko dni vzameš,katero klaso avta hočeš (če ga imajo), in kakšno vrsto zavarovanja hočeš in tudi odvisno kdaj se pomujaš za rezervacijo...

Jaz sem rezerviral online konec Maja in dobil Kio Stonic za 45€/dan za 9 dni z full kritjem,kar je redko,ker pogosto ni not podvozja,gume ipd...tu pa ne glede kaj bo,nič ne plačam.

In glede na to,je 45€ zelo nizka cena.

In pazi to-nič nakszila v naprej...sem samo dal podatke v kerem hotelu smo,kdaj pridemo,in me pride v hotel iskat ob zmenjenem terminu-Dimitris rent a car😃👍....bom jaz svoj avto drkal čez celo dalmacijo😂🤣,pol pa rabiš en dan,da k sebi prideš tjagrede...pol pa isto še nazaj....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Orodje (poceni vs. drago, “noname” vs. brand name)
Napisano (urejeno)

Pa dajmo predstaviti pri nas zelooo poznano "legendo" med orodjem.

Iskra KZ-55D

Sem jo kupil skupaj z tisto Skillvo cirkularko...pač večja močnejša za zahtevne naloge,majhna iskra pa za priročnejše-lažje potrebe,kjer ni zahtevana takšna moč.

Je zelo premišljeno in preprosto konstruirana.

Pohvaliti moram drsno ploščo iz ALU-litine,katera veliko doprinese k preciznosti žage.

Enako pohvalna pritrditev nastavitve globine in nastavitev kota (v enem kosu na drsni plošči👍).

In še ena posebnost-žaga premore varnostni klin,kar,kot že prej omenjeno,je danes skoraj nemogoče najti...in zaradi zaščitne nihajke odsesavanje premeščeno naprej na ščitniku-zadeva dela super,čeprav vseeno ne odsesa vsega...pritrditev sesalnega nastavka pa čist "simpl"-se le zatakne in pritrdi z knipingom😅.

Ker sem "butelj",sem jo posodil ženinem bratu...ta jo je en čas imel na morju za podiranje nastanitve v kampu...in je prišla nazaj z totalno "zrustanim" listom😬...a,ker je vsaka slaba stvar tudi za nekaj dobra...pa je dobila nov DeWaltov 24zobi  list ker 152/20 listov je težko dobiti...večinoma so 150...sicer DeWaltovi niso najboljši,a za 13€ na Amazonu je TOP😃👍...CMT bi bil najmanj x2🙄

Bi pa povdaril še eno zanimivost tako pri tej Iskri,kot pri tisti Skil cirkularki-nobena od obeh ne "cukne" ob vklopu-res neverjetno udobno😍

IMG_20230703_164416.jpg

IMG_20230703_164507.jpg

IMG_20230703_164556.jpg

IMG_20230703_164616.jpg

Popravljeno od skritikrt
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Dopust tako ali drugače
Napisano
pred 5 urami je Jest napisal:

Zanimivo je to, da smo predragi, tako kot pri juznih sosedih… a vseeno je gneca na cestah precejsnja… Torej je tezko reci, da ni turistov… taksnih ki se primnas ustavijo in taksnih, ki samo potujejo proti dragi Hrvaski ali se nizje…

Vedno in povsod se najdejo drage in poceni storitve… Vidis pa tiste, ki jih zelis videti… 

Jaz bom pa rekel malo drugače-gužva je že,a ne upoštevate nekaj drugega.

Vsaj jaz se še spomnim iz otroštva,ko smo zmeraj kampirali v kampu Zablače v Baški...sem imel veliko prijateljev,k smo se družili...nemcev,hrvatov,italianov itd....

Mi smo zmeraj šli na morje najmanj za dva tedna ali več (oba starša učitelja v glasbeni šoli)....enkrat smo bili celi mesec in pol😲.

In vem konkretno za italiane,da takrat dva tedna na morju je bilo obvezno...če ne celo mesec ali več.

Danes je pa "malce" drugače...vsaj za italiane (družine mislim-ne penzionerje!!!) vem-si ne morejo več privoščiti takega dopusta...večinoma samo za en teden,ali pa še to ne.

Mogoče še en razlog,za kaj "gužva na cestah"...k se vsi samo sem in tja vozijo...

Jaz zase vem,da je en teden prehitro mimo...14dni pa sem zadnjih 3-4 dni že kar malce "na trnih"😅...letos gremo pa za 9 dni...na Kos...pa da vidim🧐...nazadnje smo bili tam 10 let nazaj.

bom mogoče kaj malega napisal...da vidim,če res dobimo Kio-Stonic...imam rezervirano za vseh 9 dni...da vidim,kako se pelje🙄

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

pred 2 urama je Alex napisal:

Jaz sem pa kupil "dremel" od Kitajcev na aliexpress.Nima siicer imena dremel gor a je identičen. Cena za cel kovček 45€, enak( popolnoma, enak) je pri nas 180€. Dela pa v nulo, vse od dremela paše gor v nulo. 

Včeraj sem pa včeraj  dobil tole igračko. Stara mi je crknila. Tale brusilnik je baje dober, ker ima 300 W motor in ne 200W, kot poceni izdelki. IMG_20230707_155502.jpg

Moram pohvaliti nakup...oboje😋

Za Makito pa moram omeniti,da jo skoraj ne moreš "ubiti",ker motor ne žene krožnik direktno ampak preko elastične drsne spojke.

V bistvu motor ne moreš ustaviti,razen,če bi zaribal glavni ležaj...in to se je meni zgodilo-krogljice ležaja so šle "rakom žvižgati",k sem brusil tisto,kar nebi smel😂🤣...brusil sem omet😲...in seveda "pametnejši popusti".

A ni bilo hudega-na eBayu našel original nadomestni ležaj ceneje kot pri nas in po zamenjavi dela BP.

V prilogi video zvoka zjebanega ležaja. Ko je hladen se še vrti in ropota,ko pa se segreje pa "zašteka",in krožnik se je vrtel z obrati motorja,kar pa ni normalno pri takem stroju.

Sem pa fan Makite,če gre za stroje,za katere potrebuješ rezervne dele-vse se da dobiti-od ščetk,ležajev,vrečk,nožev,jermenov,še in še...tukaj je Makita "kralj" na trgu...ni mi najljubša firma,a tukaj ga pa zmaga👍

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Dopust tako ali drugače
Napisano (urejeno)
Pravkar je sportman333 napisal:

sploh je pa Mythos zakon!!!

To pa drži kot pribito-ga zmeraj vzamem...kdor še ni poizkusil-to je en "debel nasvet" za ljubitelje piva😋😃👍

EDIT: bom dodal še en nasvet za tiste,ki še niste bili v grčiji,in hočete pristno,avtentično,domačo hrano-kako veš,katera taverna je "prava-grška?!

Gre za to,da odvisno od otoka...a v večini (tudi 50 in več %) so "lokale in gostilne-taverne" prevzeli albanci.

Če se že od daleč "sveti",je vse zglancano,novi stoli in moderna glasba-beži stran-albanci.

Pri grkih so stari neugledni stoli...pogosto enostavni aluminijasti...tudi mize...vse preprosto-domače...glasba pa "prava grška"...sicer pa samo "face" pogledaš,in ti je takoj jasno.

In še to-tam kjer sedijo grki,in je gužva,da komaj dobiš mizo-tam niso albanci.

Popravljeno od skritikrt
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

dne 3. 7. 2023 ob 18:03 je skritikrt napisal:

Še pride ena "malenkost"-Made in USA...bom pustil za drugič😉

Pa dajmo na brzino izpolniti obljubo o "Made in USA"...k sem vedel,da imam slikano od enega projekta,ko me je tašča prosila,da ji namontiram nove koleščke za Kolpa-Sam tuš-kabino. Je kupila prav pri njih,in so ji dali "kar bi naj pasalo"-novejša plastična verzija (prej so bili kovinski)...

In ko ima hudič mlade,jih ima veliko-seveda "novi" koleščki niso pasali-pin,skozi katerega gre vijak,je prevelik za luknjo v steklenih vratih tuš-kabine😡👎

In,kaj sem na koncu naredil?

Tukaj pa je prišel v uporabo "legendarni" strojček Dremel model-395 tip-5

To je prvi komercialno uspešni model takšnega stroja,kateri je dosegel takšni kultni status,da npr. v nemčiji vse takšne tipe strojev pogovorno imenujejo "Dremel"😲...kot pri nas "Gedore" ali glej prejšnji članek😉

Ta moj je isto kupljen pri Iskri v njihovi industrijski prodajalni,k tudi Dremel-a je kupil Bosch,in oni so takrat bili zastopnik za Dremel in Skil...in tudi Made in USA😃👍

Edina stvar,k se mi pri njem ni dopadla,so čeljusti-stročnice zmeraj le za en fi gredi...torej bi moral kupiti še več različnih...

In sem kupil neoriginalno hitrovpenjalno glavo na eBayu-paše "v nulo",in nič več menjavanja stročnic vpetja.

In,kaj sem naredil-tiste pine kolesc sem najprej malce obrezal...a ni bilo dovolj...po tem pa v Dremla diamant-brus,špricko z vodo v roke in gasa....sem povečal 8 lukenj v obeh krilih kabine (kaljeno steklo😬😬😬)....pošprical in zeloooooo počasi z zelo velikimi obrati in čisto na rahlo....in je ratalo:bravo:

Je sicer doooolgo trajalo-kakšno uro in pol sem se "jebal",a še zmeraj bolje kot kupiti novo tuš-kabino.

Za stroj bom pa tako rekel-dokler ga nimaš,ga ne pogrešaš,ko ga pa imaš,pa se čudiš,kako si shajal brez-ga res presenetljivo pogosto uporabljam🧐...moram enkrat kupiti še tisto gibljivo gred🙄

In kot zmeraj-prijeten ogled slik😉

IMG_20221206_193733.jpg

IMG_20221206_193806.jpg

IMG_20221206_162633.jpg

IMG_20221206_182222.jpg

IMG_20221206_183413.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Dopust tako ali drugače
Napisano
pred 5 urami je Shrek napisal:

In zakaj bi v Grčijo rinu? 

Vidim, da ni samo men lepo. 

Včeraj večerja za 5, dve runde točenega piva, jedli morske dobrote, račun 125 €. 

Meni ugodno. 

Ni slik-se ni zgodilo😉

Seveda moram "kontra"😁...in ker vem,da imate radi slike...naj vam bo😄

1. in 2. Kreta kr en fast-food "na brzake"...klasika 2x Pita Giros+dodatni pomes frittes+Tatziki+dodatna pita+voda 12,5€ (pa ni bilo "poceni")

3.Taverna na plaži ne vem več kje🙄

4.-11.Taverna-Zorbas Argassi-Zakintos https://www.tripadvisor.com/LocationPhotoDirectLink-g659971-d1783024-i650340218-Zorbas_Tavern-Argassi_Zakynthos_Ionian_Islands.html

12.-13. Taverna Pepermint Argassi-zakintos najboljša in najdražja taverna na Zakintosu-cene so TOP glede na to,kaj dobiš...imajo dve dolgi klopi,ki sta namenjene za tiste,ki čakajo prosto mizo...a za nas ni bil problem,k smo zmeraj šli tja malo po odprtju,ko še ni gužve. V grčiji je "starter"(domači kruh,tradicionalni namazi,olivno olje😋 ipd.) zmeraj na račun hiše...enako "poobedek"-običajno sadje (lubenica,melona,grozdje...) in včasih en "kratek"-tudi "na račun hiše"😃👍

Še nekaj važnega v mojih očeh-nič z plinskega "žara"👎-vse z "tapravega"😋😃👍 grilla na oglje!

PEPPER-REST.COM

Fresh Vegetables & Salads from our own garden, Vegetarian and Gluten free plates, Traditional Greek dishes, Big Variety of Meze – Tapas...

https://pepper-rest.com/assets/lib/2023/03/06/summer.pdf

IMG_20180716_154102.jpg

IMG_20180716_155302.jpg

IMG_20180721_154426.jpg

IMG_20220725_182521.jpg

IMG_20220725_182535.jpg

IMG_20220725_182545.jpg

IMG_20220725_182549.jpg

WP_20160825_005.jpg

WP_20170723_011.jpg

WP_20170723_012.jpg

WP_20170723_014.jpg

WP_20160828_005.jpg

WP_20160818_011.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Dopust tako ali drugače
Napisano
pred 2 urama je dvorjan napisal:

Jaz pa ne. Dobra hrana je del dopusta. Ne pa da moraš še na dopustu nakupovati, kuhati, pomivati itd.

+1

Res pogosto kuham...več kot žena...a na dopustu,ne maram vsega okoli kuhanja....tudi uživam ob spoznavanju tuje kulinrike in poizkusim kdaj,kar še nisem jedel.

Če bi skoz sam kuhal...mah-saj je dobro,a to že poznam...

Pospravljanje,pomivanje itd. pa itak👎

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.