Skoči na vsebino
Tole je pa kr smeh
Napisano

Dođu Mujo i Haso na benzinsku pumpu u Njema?koj i pita ih radnik: '"Diesel? Super?'"

Ka?e Mujo: '"Wasser!'"

Gleda Nijemac u ?udu, ali svejedno nato?i vode do vrha. Mujo izvadi neku tabletu i ubaci u rezervoar, sjedne u auto, upali i ode.

Nijemcu pala vilica.

Sutra, ista situacija, opet Mujo tra?i vodu, Nijemac nato?i, Mujo ubaci tabletu i ode.

Treći dan, Mujo dolazi na pumpu, tra?i vode, ali dolazi mu neki gospodin u odijelu i ka?e: '"?uo sam da imate neke posebne tablete.

Ja sam direktor ESSO-a i spremni smo vam dati milijun eura za njih!'"

Ka?e Mujo: '"Ili tri milijuna ili ni?ta od posla.'"

Nijemac izbroji tri milijuna, Mujo mu da bo?icu tableta i ode.

Vozi se on tako, kad ga pita Haso:

'"Je li Mujo, kako ćemo se mi sad vozit''?'"

'"Pa na plin, k''o i do sada...

www.trziskisladoled.si

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

ponočnjaki
Napisano

blond <_< rde?elaske so IN :harhar:

IN ali OUT vazno da se poigra ona s tabo kot pa ti s PSP-jem..je bolj fino..hahahahah

a za vsi spite k je tako mirno..?

www.trziskisladoled.si

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

dirkal z BMW 525dizel nov model in 3 krat zmagal v pospeskih mi ne pride niti zravn do 225km/h potem me je prehitel ampak je rabu cajt dost da me je dohitel in prehitel..

www.trziskisladoled.si

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

to sem naredu na hitro in to s telefonom ki ima 2MP.se bom potrudu boljse,da bojo lepe slike.obljubim.

se ?e zamenjal avatar..hvala Allysa res je blo potrebno samo refresh dat. :bravo: js.

www.trziskisladoled.si

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.