Skoči na vsebino
Razkurnik oz. Razpiiiizdnik
Napisano

Dotična oseba ima že več odprtih primerov tovrstnih očitkov, skratka nisem odkril tople vode in da sem jaz tisti delikaten, ki bi preveč intenzivno doživljal povsem običajne zadeve. :)

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano
pred 12 urami je ignacij napisal:

Za kakšen mobing pa je šlo.

Neprimerna komunikacija oz. nivo, klicanje in pritiskanje izven delovnega časa, na osebni telefon, zanikanje evidentne lastne napake, itd.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Nadrejenega prijavil za mobing! Večina oddelka je žal tipičnih Slovencev, ki jamrajo, izpostaviti se pa nimajo poguma (mentaliteta; bodimo tiho in veseli, da imamo službo). Ker sam nisem te sorte in načina razmišljanja, sem pač prevzel pobudo in to kot novinec, v poskusni dobi. Tak sem in si ne želim biti evnuh. :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

WWW.24UR.COM

Španijo je ta teden sredi zime presenetila vročina – skoraj 400 vremenskih postaj po vsej državi je v četrtek zabeležilo temperature nad 20 stopinjami Celzija, je sporočila španska meteorološka služba...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano
pred 4 urami je MazdaBoy napisal:

Je ta mojster ok, za optiko? Imam postrani volan, pa bi mogu ga poravnati. Thx.

Fajn mojster je in zelo ugodna cena, za Pelkove stranke še nekoliko ugodneje. :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Današnja Meninska planinska, odlično izkoriščen dan; iz vasi OKROG, preko Bibe, na Vivodnik ter povratek do avta. :)

IMG_20240124_134957.jpg

IMG_20240124_135003.jpg

IMG_20240124_135009.jpg

IMG_20240124_135015.jpg

IMG_20240124_141807.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Aha, škoda, če bi vedel da si povsem zraven bi te res prišel pozdravit. Bo treba ponovno organizirat kakšno srečanje Mazdašev, kot takrat za Četaro in Solčavsko panoramsko cesto. Tisto je bilo res luštno. :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Chat is back ...
Napisano

Danes sem govoril z avtoličarjem, Pelkov sosed; Lak Tom.

Je povedal da ima čakalno dobo 4 mesece in da so šle urne postavke krepko gor.

Ura, ki je bila 27€, naj bi šla postopoma na 60€, kasneje pa bolj v smeri 80 do 90€.

Sem samo gledal z odprtimi usti. Nam bodo posledično premije zverinsko nabili, naši dragi zavarovalničarji. :(

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Danes opravil avtopptiko pri Setnikarju in potem še pri dr. Pelku zavorni servis. 

Smeh mi je bil videti 2 Geckota v delavnici našega mačka. Redko videno. :)

IMG_20240123_171524.jpg

IMG_20240123_171452.jpg

IMG_20240123_171443.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Organiziram oz. koordiniram zimsko službo za MNZ objekte in je kar konkreten projekt tole danes.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

WWW.24UR.COM

"Izjemna novica iz naše porodnišnice: rodili so se četverčki!" so sporočili iz UKC Ljubljana in pozdravili Mateja, Luko, Marka in Jovana. Na svet so prišli s carskim rezom, in sicer v 31. tednu nosečnosti.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.