Dotična oseba ima že več odprtih primerov tovrstnih očitkov, skratka nisem odkril tople vode in da sem jaz tisti delikaten, ki bi preveč intenzivno doživljal povsem običajne zadeve.
Nadrejenega prijavil za mobing! Večina oddelka je žal tipičnih Slovencev, ki jamrajo, izpostaviti se pa nimajo poguma (mentaliteta; bodimo tiho in veseli, da imamo službo). Ker sam nisem te sorte in načina razmišljanja, sem pač prevzel pobudo in to kot novinec, v poskusni dobi. Tak sem in si ne želim biti evnuh.
Španijo je ta teden sredi zime presenetila vročina – skoraj 400 vremenskih postaj po vsej državi je v četrtek zabeležilo temperature nad 20 stopinjami Celzija, je sporočila španska meteorološka služba...
Aha, škoda, če bi vedel da si povsem zraven bi te res prišel pozdravit. Bo treba ponovno organizirat kakšno srečanje Mazdašev, kot takrat za Četaro in Solčavsko panoramsko cesto. Tisto je bilo res luštno.
Na četrtkovi novinarski konferenci Košarkarske zveze Slovenije je postalo uradno, da je Saša Dončić postal novi športni direktor. Že pred tem je na prazno mesto generalnega sekretarja sedel Aleš Križnar...
"Izjemna novica iz naše porodnišnice: rodili so se četverčki!" so sporočili iz UKC Ljubljana in pozdravili Mateja, Luko, Marka in Jovana. Na svet so prišli s carskim rezom, in sicer v 31. tednu nosečnosti.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Dotična oseba ima že več odprtih primerov tovrstnih očitkov, skratka nisem odkril tople vode in da sem jaz tisti delikaten, ki bi preveč intenzivno doživljal povsem običajne zadeve.
Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Povezava za deljenje
Deli na druge strani