Skoči na vsebino
Ra?unalni?ka
Napisano

In ti pravi? meni da NISEM NORMALEN ...  :D  :D  :D

Jaz sem ra?unalni?ar, pa se mi to "skoraj" ne more zgodit - ali pa? - NEEEEE, nemogo?e B)

aha pa smo te dobili.....Tomi ra?unalni?ar.....Evo ravnokar si postal moj novi PC serviser.....ho?e? no?e? more?!!!!! :P

LP daVid

Ej, ni blema. Vse za $$$ :rolleyes:
Ni? $$$ To bo? pa ja virtualnemu kolegu uslugo naredu...... :D:D

LP david

BOM! :)
Papa, Tomi
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktivnost prijavljenih
Napisano

Pa kaj je zdaj vsi nestrpno cakate da grem al kaj? A me ne marate vec :( :( ? hehe, takoj ko bom videl tist ti bom sporocil...brez skrbi. :)

Uffff, mi je odleglo ...

Pa mi te volimo ... ajde vozi :D:wacko:

Papa, Tomi
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Ra?unalni?ka
Napisano

In ti pravi? meni da NISEM NORMALEN ...  :D  :D  :D

Jaz sem ra?unalni?ar, pa se mi to "skoraj" ne more zgodit - ali pa? - NEEEEE, nemogo?e B)

aha pa smo te dobili.....Tomi ra?unalni?ar.....Evo ravnokar si postal moj novi PC serviser.....ho?e? no?e? more?!!!!! :P

LP daVid

Ej, ni blema. Vse za $$$ :rolleyes:
Papa, Tomi
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktivnost prijavljenih
Napisano

mucijo ga komarji :D

(jaz uporabljam autan, tko da ni problema :D)

Pa kaj ?e nisi ?el na pot - jaz ?e nestrpno ?akam na ... :blink:

Na Autan sem ?e navajen - ve? ne pomaga :P bo treba na OFF pre?altat! :D

Papa, Tomi
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Ra?unalni?ka
Napisano

In ti pravi? meni da NISEM NORMALEN ... :D:D:D

Papa, Tomi
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktivnost prijavljenih
Napisano

Komar, jaz ti pravim, da ne provociraj. Celo pa ne o strokovni pomo?i, ker je tvoja samorefleksija na nuli. To si dokazal ?e s kmeti. Da se ne bom spu??al v analizo tvojih drugih objav.

In ?e ste ?e v?eraj razpredali, da sem otrok, ki ima mi?ice samo za ra?unalnikom ... Povejte lokacijo, kje se dobimo in se o vsem na popolnoma ?love?ki na?in zmenimo ob pravi dozi kofeina.

Jaz ne vem od kod to jemlje? ... pa ni? nimam proti tebi-od kod to ... moji posti so pa? - moji ... jaz se ne vtikam v to kaj drugi pi?ejo (posebej ?e mi to kar berem ne pa?e) ... mislim pa, da si marsikaj napa?no razlaga? ... ?e samo dejstvo, da bi rad osebno obra?unaval pa pove dovolj ... sploh ne vem v ?em je smisel vsega tega ... v glavnem ni? mi ni jasno ... povej kaj ?eli? od mene, da bo enkrat mir ...
Jaz ti samo pravim, da ?e te to tako zelo pesti, se lahko dobiva in se pogovoriva o vsem, kar ti ni jasno.
Pa mene ni? ne pesti ampak tebe!

Eh, saj nima smisla...

Papa, Tomi
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktivnost prijavljenih
Napisano

Komar, jaz ti pravim, da ne provociraj. Celo pa ne o strokovni pomo?i, ker je tvoja samorefleksija na nuli. To si dokazal ?e s kmeti. Da se ne bom spu??al v analizo tvojih drugih objav.

In ?e ste ?e v?eraj razpredali, da sem otrok, ki ima mi?ice samo za ra?unalnikom ... Povejte lokacijo, kje se dobimo in se o vsem na popolnoma ?love?ki na?in zmenimo ob pravi dozi kofeina.

Jaz ne vem od kod to jemlje? ... pa ni? nimam proti tebi-od kod to ... moji posti so pa? - moji ... jaz se ne vtikam v to kaj drugi pi?ejo (posebej ?e mi to kar berem ne pa?e) ... mislim pa, da si marsikaj napa?no razlaga? ... ?e samo dejstvo, da bi rad osebno obra?unaval pa pove dovolj ... sploh ne vem v ?em je smisel vsega tega ... v glavnem ni? mi ni jasno ... povej kaj ?eli? od mene, da bo enkrat mir ...
Papa, Tomi
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktivnost prijavljenih
Napisano

Pa se bom zapalil enkrat do konca, da ne boste v vsaki temi pod?igali in rovarili po dreku. ?e ho?ete nehati s temi spori, potem ustvarjajte debate v pravem duhu, ne pa da na vsakem koraku sku?ate va?e ?e?karije prirediti v stilu, "si videl, Kyuss, vse je en hec".

Delajte tako, kot pridigate.

Tukaj pi?e Krneki in tega se dr?imo.

Papa, Tomi
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Ime za psa.....
Napisano

...gospodi?na ma glavno besedo..... :D

LP daVid

Tako kot "skoraj" povsod - privadi se, ni druge! :D
Ma morem priznat da se ne prito?ujem....in iz tega virtualnega poznastva s tabo sem pri?el do zaklju?ka da se niti ti ne prito?uje?..... ?ena lahko vesela da te ima..... :D

LP david

Se nimam kaj prito?evat: sem jo sam izbral in vzgojil (beri razvadil :P ) - se la vie! :lol:

?e bi nam blo lep?e bi blo ?e ki?asto-haha :ne vem:

Papa, Tomi
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktivnost prijavljenih
Napisano

N? skrbet.,...do zdej po narejenih pribli?no 5000 do 6000 cocktailih ni ?e nobeden pred mano dol klecnu......hm...ok eden je podlegel mojim "?arom"... :D  :D

LP david

eden al ena??? :blink::blink:
Eden - tolko bol zanimivo ... tako se pritegne pozornost ... saj tukaj se vidi Davidova poslovna ?ilica ... ops - preve? reklame B)
Papa, Tomi
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktivnost prijavljenih
Napisano

okey....  <_<

Ti zmixa? - pred mano poskusi?.... po?akam 5 min pa ?e ?e stoji? ga spijem  :D

O ne ne ne.....lahko gleda? pripravo....sam ga pa ne bom spil..... :D:D

LP daVid

:wacko::wacko::wacko:-_-
Papa, Tomi
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Rojlex-i
Napisano

evo predlog erste klasse:

jaz bom poslikal tam pa dam sem gor slike pa boste povedali kaj JA kaj NE...a ni fenomenalen predlog :D?

-Tomi ker mi znas tud misli brat (na enem topicu si uganil kaj bom rekel glede cosmosa:)) ti dam jaz moj password da napises namesto mene ko me ne bo tukaj :D

Ja, Ja, Ja, na koliko komadov pa sem omejen?

Beri PM prosim! :D

Papa, Tomi
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Rojlex-i
Napisano

Tomi zdej sem se spomnu....kaj ti ni? ne dela? al sam zabu?ava? u slu?bi??? :lol::lol:

LP daVid

Jap, v?asih tudi kaj delam, druga?e pa sem tudi kdaj pa kdaj v slu?bi :)

Zabu?avam - NIKOLI! :P

Papa, Tomi
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Rojlex-i
Napisano

Virage kul de?ko ki divja po cesti....... :D

Eh, saj nebo ve? - so ga ?e dobli - poglej doti?no temo! :rolleyes:
Papa, Tomi
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Rojlex-i
Napisano

Evo, sem ?e!

Kje smo ostali?

A...bizinis! B)

Pametna odlo?itev.....virage pripravlja napad.....izvedu iz zansljivih virov.... :D:D

LP david

Eh, saj to ?e sam ne verjame? ... Virage je dober de?ko! :)

Labi ge si, sn ?e nestrpn!

Papa, Tomi
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.