Komar, jaz ti pravim, da ne provociraj. Celo pa ne o strokovni pomo?i, ker je tvoja samorefleksija na nuli. To si dokazal ?e s kmeti. Da se ne bom spu??al v analizo tvojih drugih objav.
In ?e ste ?e v?eraj razpredali, da sem otrok, ki ima mi?ice samo za ra?unalnikom ... Povejte lokacijo, kje se dobimo in se o vsem na popolnoma ?love?ki na?in zmenimo ob pravi dozi kofeina.
Jaz ne vem od kod to jemlje? ... pa ni? nimam proti tebi-od kod to ... moji posti so pa? - moji ... jaz se ne vtikam v to kaj drugi pi?ejo (posebej ?e mi to kar berem ne pa?e) ... mislim pa, da si marsikaj napa?no razlaga? ... ?e samo dejstvo, da bi rad osebno obra?unaval pa pove dovolj ... sploh ne vem v ?em je smisel vsega tega ... v glavnem ni? mi ni jasno ... povej kaj ?eli? od mene, da bo enkrat mir ...
Jaz ti samo pravim, da ?e te to tako zelo pesti, se lahko dobiva in se pogovoriva o vsem, kar ti ni jasno.
Komar, jaz ti pravim, da ne provociraj. Celo pa ne o strokovni pomo?i, ker je tvoja samorefleksija na nuli. To si dokazal ?e s kmeti. Da se ne bom spu??al v analizo tvojih drugih objav.
In ?e ste ?e v?eraj razpredali, da sem otrok, ki ima mi?ice samo za ra?unalnikom ... Povejte lokacijo, kje se dobimo in se o vsem na popolnoma ?love?ki na?in zmenimo ob pravi dozi kofeina.
Jaz ne vem od kod to jemlje? ... pa ni? nimam proti tebi-od kod to ... moji posti so pa? - moji ... jaz se ne vtikam v to kaj drugi pi?ejo (posebej ?e mi to kar berem ne pa?e) ... mislim pa, da si marsikaj napa?no razlaga? ... ?e samo dejstvo, da bi rad osebno obra?unaval pa pove dovolj ... sploh ne vem v ?em je smisel vsega tega ... v glavnem ni? mi ni jasno ... povej kaj ?eli? od mene, da bo enkrat mir ...
Pa se bom zapalil enkrat do konca, da ne boste v vsaki temi pod?igali in rovarili po dreku. ?e ho?ete nehati s temi spori, potem ustvarjajte debate v pravem duhu, ne pa da na vsakem koraku sku?ate va?e ?e?karije prirediti v stilu, "si videl, Kyuss, vse je en hec".
Ma morem priznat da se ne prito?ujem....in iz tega virtualnega poznastva s tabo sem pri?el do zaklju?ka da se niti ti ne prito?uje?..... ?ena lahko vesela da te ima.....
LP david
Se nimam kaj prito?evat: sem jo sam izbral in vzgojil (beri razvadil ) - se la vie!
?e bi nam blo lep?e bi blo ?e ki?asto-haha :ne vem:
jaz bom poslikal tam pa dam sem gor slike pa boste povedali kaj JA kaj NE...a ni fenomenalen predlog ?
-Tomi ker mi znas tud misli brat (na enem topicu si uganil kaj bom rekel glede cosmosa:)) ti dam jaz moj password da napises namesto mene ko me ne bo tukaj
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Glavno, da se imamo radi
Povezava za deljenje
Deli na druge strani