Skoči na vsebino
Domače živali
Napisano

uff, ?e 5 minut je te?ko pri miru.....ti povem da si trenutke za?elim da bi obstajal nekje daljinec za izklop! :rolleyes:

Terier?ek pa?,...polno energije in trmasto bitje :wub:

NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Konec vinjet?
Napisano

Ker politik je pa ?e prnesu blagostanje? Vsak k pride na pozicijo gleda samo na svojo rit in na to kako bo skasiral ?im ve? ?.

In da se nobenmu ne j**** 5% za dr?avljane se ka?e ?ist povsod kamor kol pogleda?. Gripa, taljenje ledu, davki na to un tret in ?etrt, pokojninski sistem, zdravstveni pa ?e in ?e in ?e.

Cestninjenje je samo kapljica v morju.

Men osebno vinjete ve? kot odgovarjajo, pa ?e bolj mi bojo drug let :P

NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Konec vinjet?
Napisano

Boss,...seveda da sistem ni fer. Ampak sej tud vinjete niso fer za vse. Ne vem ?e obstaja sistem cestninjenja, ki bi bil fer za VSE.

In se strinjam z vsem, kar si napisal, sploh s tistim delom o veliki zmedi s tujci.

?e se mene vpra?a dragi politiki spet nekaj kuhajo, pa so vrgli eno kost za glodat, da bi spelal javnost od pravih problemov. To pa itak vemo da obvladajo :whatever:

NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Konec vinjet?
Napisano

Poanta je v tem, da ?e te ho?jo najdt, te bojo,..tko al pa druga?,..

Vse kar ho?em povedat je to, da zasebnosti ?e dolgo nimamo ve?. Krivi smo si ve? al manj sami. Kdo ma roko ?ez to pa tako al tako ni pomembno, ker zlorabe vsega tega so se, se in se bodo dogajale.

In ?e gledamo zadevo s tega kota, kot vdor v zasebnost ima zadeva tudi + stran. ?e bi bla naprava vgrajena tako, da je nebi bilo mogo?e prijet in vr?t skozi okno, bi bila zadeva tudi koristna proti kraji avta, ker bi se ga takoj izsledilo. In ja vem, da obstajajo tiste sledilne naprave vgrajene ne vem kam,..ampak kolk avtov pa ma dejansko vgrajen ta ?ip al kar kol je ?e?

Pa ne me narobe razumet, da zagovarjam ta na?in cestinjenja, samo hotla sem mal spelat debato ?e v drugo smer, ker vidim da se ?e mal ponavljate :P

NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Konec vinjet?
Napisano

pol bojo pa ?e ?trafal ?e si bojo kak GPS sistem umislal... bojo rekl aha ti si ?el pa tam in tam 140... tolk pa tolk kazni...

zame je to vdiranje v ?lovekovo zasebnost da vejo kje se ti nahaja?...

?e s tem, da ma? pr?gan mobitel, te lahko najdejo kjer kol,..to pa ni vdor v zasebnost? :ne vem:

NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

knjige,..
Napisano

No po ne?teto prebranih romanov to poletje, trenutno gledam knjigo ?OKOLADA - najbolj?i recepti.

Se kdo jav za degustacijo? :hohoho:

NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Bom brezskrbi, z samo doma?o hrano in pija?o bomo imeli, mejbi ?a kak fuzbal udarmo, al pa paintball(ja se bomo igrali partizane in ?vabe) in to pr men pred bajto, noben pes nas ne bo oviral, bo pa ziher kaka lisica ali pa srnica pri?la pogledat, kaj mazda?i po?nejo.

Bom js Luno prpelala sabo, da bo tud ku?a na sceni,..sam me je strah da jo bo kdo pohodu,..hm,.. <_<

:hohoho::hohoho::hohoho:

NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Ali ?elite, da Lojz zapusti forum
Napisano

@Lojz,..vse lepo in prav,...ampak pretiravat pa tud ni treba z debatam in prepri?evanjem. Hm,..le zakaj so vsem antipati?ni jehovci? Ker so nadle?ni. Simple as that.

Druga? sem pa super, pa ti?

Btw,..kje se pa skriva suicidal,..on je en lep primerk, ki vedno voz po omejitvah, ne divja,..pa vseen ni zganjal take drame po forumu,.. :ne vem:

NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Ali ?elite, da Lojz zapusti forum
Napisano

Glede na to, kaj si zadnji ?as privo??ijo nekateri tukaj?nji uporabniki, ?e posebno eden iz med vas (jueres) res ne vem ?e ima ?e smisel sodelovat v tem forumu.

Model jures spu?i debato in besedni dvoboj, potem pa v svoji nemo?i i??e luknje ter brska po smeteh ter mojem privatnem ?ivljenju in to vse z namenom diskvalifikacije in jasno, kasneje likvidacije. Tip ho?e svoj prav uvelajviti tako, da i??e pomo? na najbolj pritlehen in gnil na?in svojega delovanja. ?e?, jaz pa poznam nekoga, ki dela v isti firmi kot ti in ?e ne bo? tiho in ?e ne bo? nehal tukaj pisat svoj pogled na problem in ?e ne bo? nehal izra?at svojega mnenja, te bom likvidiral s pomo?jo mojih znancev, ki ti bodo potem oni onemogo?ili izra?anje in pisanje na tem forumu.

Perav, jaz se takih primitivnih in pritlehnih igric ne grem. Tak na?in diskvalifikacije svojih nasprotnikov in pozneje likvidacije so si privo??ile nekatere oblasti po drugi svetovni vojni. Ja madona v kateri dobi pa tukaj nekateri ?e ?ivijo/te?

OK, ni problema. Problem je edino ta, da jaz ne znam tukaj naredit ankete. Zato bi prosil nekoga od vas, da jo naredi namesto mene. ?e jo ne bo hotel naredit nih?e drug, prosim tebe Boss, ki sva najve? govorila in si namenila najve? besed, tudi pikrih, da to naredi? zame. A si tolk dober? Zdaj ima? prilo?nost, da kon?no utihnem, in da imate v bodo?e vsi mir pred mano. Lahko boste pisali tako kot do zdaj in lahko se boste vsi strinjali o vsem, saj med vami ne bo ve? Lojza, ki bi vam vtepal svoje mnenje in svoj pogled na cestni problem. Pravzaprav sem vam podajal enako mnenje kot ga ima ves svet, ki se soo?a s prepogostim umiranjem na cesti. Ni? druzga nisem trdu kot trdi vsa evropska stroka, ki ima enak ali podoben problem v prometu. Tukaj pa me nekdo ho?e o?rnit kot da jaz po?nem nevem kak?ne svinjarije in nezakonitosti. pa nisem delal ni? druzga kot izra?al svoj prav. Enako kot vsi vi, ?eprav sem jaz pokasiral veliko ve? ?aljivk kot pa sem vam jih vrnil.

OK, ni problema, torej, ?e vas bo ve?ina glasovala za to da grem, obljubim, da se bom umaknil od tukaj in nikoli ve? prijavil na ta forum. Saj si to ?elite, mar ne?

A obstaja tukaj kdo, ki je tolk deca in bo naredu anketo na to vi?o? Boss a bo? naredu to zame, ?e drug ne bo hotel? A ho?e? pla?ilo za to? Ni problema, se lahko zmeniva za eno resno vsoto.

Ni? druzga ni potrebno vpra?at v anketi kot to, ?e so tukaj?nji uporabniki za to, da Lojz zapusti forum. DA in NE. Saj tukaj je ?e enkrat padel tak predlog. Zdaj ga predlaganm sam zase.

In ?e boste izglasdovali da grem, imate spet ?isto pot pred sabo za uresni?evanje svoje teorije re?evanja problemov in uveljavlanja diktatute mazda foruma. Komot se boste lahko brez mojega vme?avanja hvalili kolk va?e mazde najve? letijo in kolk ste jo ?gali na kak?nem odseku itd....

Boss prosim! To je edino kar jaz tukaj kogarkoli prosim in za to sem pripravljen tudi pla?at.

Ajde!

Evo Lojz,..samo zate,..

NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Ali vas pogled na nesrečo kaj spametuje?
Napisano

A bej? no? A razpizdi te to? zakaj te pa tako razpizdi? A si se ti o?enu s hitrostjo, da ne pusti? da bi jo kdo u?alu?

Dejstvo je da je pijani voznik peljal prehitro. In ?e je peljal prehitro zato ker je bil pijan, je ?ist vseeno kot, ?e bi peljal prehitro zato, ker se mu je mudilo na WC srat. Eni kadar so pijani vozijo prehitro, eni kadar so pijani vozijo prepo?as, eni kadar so pijani vozijo po napa?ni strani ceste, eni kadar so pijani vozijo pa slalom in v nasprotno smer itd.. Kaj se pa teb to tolk fr?maga? Aja, ker tud ti rad vozi? prehitro. To bo to. Enako kot nekateri pijanci. Torej, ugotovimo lahko, da si ti, kadar vozi? prehitro, popolnoma enak falot kot pijanc. Pa? vozi? prehitro.

Torej zagovarja? vo?njo pod vplivom alkohola?

NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Lahko me vpra?a?.

Sej sem ti, pa si izgleda spregledal vpra?anje. Ma ga bom ponovila za tebe vse.

A ma? rad solato? In pod solato mislm na zelenjavo.

NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

jeeeeeeeeeeee moj moj!

Klopko js sm ful vesela zate, da si kon?no najdu nekoga tko posebnga, ki ti je ogrel sr?ka. Res ti prvo??m. :ljubezen:

NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Lojz je car. Lojz je kot vaba, kateri se ne morete upreti. Lojz vas vrti in ima na?tudirane kot svoj ?ep. Skratka, ko enkrat spoznate Lojza brez Lojza ne morete ve? niti nikol ne boste mogli. Ko boste lojza banali, ga boste pogre?ali bolj kot si zdaj mislite. Lojz vas ima rad in vi imate lojza radi. Lojz bo za vas molil pri ma?i in Lojz vas bo enkrat obiskal tam zadaj za Gamo v BTC-ju. In presene?eni boste ko boste videli kak?en đek je Lojz.

Trikrat hura za Lojza.....aleluja....

Sej te ne bojo banal. Klopko ma velike na?rte zate. In ?e iz na?e vdanosti in ljubezni do klopkota, nimamo srca da bi te sploh predlagal za ban. :ljubezen:

NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Da se ?e js mal pohvalm,..dons sm zvedla, da sm nardila zaklu?n izpit s 5 :ouje:

In nasploh sm nardila ?olo v rekordnih 3,5 mescih,.. :jupiii:

Ko bi mi zdej ?e na glavo kej padl, da bi se faxa podstopla s takim navdu?enjem :hohoho:

NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.