To je razlika v ceni zaradi razlike v namenbnosti produkta...torej olaj?ave na kurilno olje ker se uporablja za ogrevanje....med tem ko pa je diesel luxus.... pa so temu primerne tudi cene.....
Hm...morem priznat da sem se tudi sam navdu?il.....no ?e tomi pre?ivi prvi teden s tem podvozjem, brez da mu odlomi use branike dol...... pol grem naslednji teden ?e z mojo bejbo na ni?anje.....
Ful je slabo sli?at... hm... mogo?e so to ORISHAS, al pa hm..... Antony Santos, Los Van Van, Septeto Nacional....joj sam res ne vem.... ker prvi? sli?im.... :ne vem:
Provaj malo te poiskat...mogo?e naleti?..
Sam pa dvomim da bo kdo vedu to..ker je ful ena specifi?na muzika...n? komerciale.....
Tomi glede na to da se tudi sam odlo?am za ni?anje....te definitivno podpiram....je pa res da zaradi zaradi navdu?enja ne more? racionalno razmi?ljat.... in posledi?no zarad tega spregleda? minuse
KAkorkoli u got ma fully support.... pa ?e ka?o bom omeh?al zate......
Dej dej stari ne ga srat s takimi, ta avto je bil narjen da podira omejitve.........?e se pa boji?, bo? dal pa meni en krog pa ti bom jst pokazu kako se tak avto vozi!
Drga? pa svaka ?ast ?e se bo? uspel omejitev dr?at, ?koda le ker pol nikol 5, pa 6 prestave nebo? vidu.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Boss....
No katrce ni ve?.... zdej je peugeot 106 zamenjal..... sam ni moj... je od EROSA....
Me not texas ranger....
Feel free....
Povezava za deljenje
Deli na druge strani