Sishi 160 Napisano 3. avgust, 2005 Ni Ferrari je pa legenda Napisano 3. avgust, 2005 Ne, ne, ne, to pa ne . Star pa hud avto zraven pa malda pa huda bejba . Zato se ?ivi . Sex, V6 and Rock 'N' Roll Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Sishi 160 Napisano 2. avgust, 2005 Ni Ferrari je pa legenda Napisano 2. avgust, 2005 No tako pa glih ne bi ...kej tazga kot ima Cruiser, to bi pa blo ... Sej pravim na prvem mestu je RX7ka pol pa corvetta...najraj obe ... OK pa ?e par slikc Corvette, ki mi je full v?e?...pred to dam pa sam kapo dol ...upam, da se ne bo kdo jezil ... Pi..a je to hudo ...ta oblika je drga? letnik 69 (Stingray)Kar je staro je ZAKON . Sex, V6 and Rock 'N' Roll Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Sishi 160 Napisano 2. avgust, 2005 Tole je pa kr smeh Napisano 2. avgust, 2005 Mujo in Japan:Pride Mujo na japonsko in spozna enga Japonca. Pa pravi Japonec Mujotu: A ti poka?em nekaj japonskega?Mujo: Ajde dej poka?.Pa ga Japonec ful vr?e in Mujo pade v nezavest. Ko se Mujo zbudi vpra?a: Kaj je bilo to japonskega?Japonec: Judo. A ti lahko poka?em ?e nekaj japonskega?Mujo: Ajde dej.Pa ga japonec spet spravi v nezavest. Ko se ponovno zave vpra?a: Kaj je bilo pa zdaj to japonskega?Japonec: Karate.Mujo pa vidi na tleh ?elezno palco pa vpra?a Japonca: A ti lahko zdaj jaz poka?em nekaj japonskega?Japonec: No pa poka?.Pa ga Mujo kresne z ?elezno palco po glav kolikor more. Japonec v nezavesti.Ko pride k sebi vpra?a Mujota: Ja kaj je bilo pa to japonskega?Mujo: Polosovina od MAZDE! P.S: Mazda rules & rocks Sex, V6 and Rock 'N' Roll Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Sishi 160 Napisano 2. avgust, 2005 Ni Ferrari je pa legenda Napisano 2. avgust, 2005 ?e bom mel pa jaz kdaj vi?ek denarja pa naj se ve RX7 in pa Corvette Stingray by Sishi Design . Slike sledijo... Sex, V6 and Rock 'N' Roll Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Sishi 160 Napisano 1. avgust, 2005 Ni Ferrari je pa legenda Napisano 1. avgust, 2005 Opa...Mustang...se strinjam... je legenda... Sex, V6 and Rock 'N' Roll Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Sishi 160 Napisano 29. julij, 2005 Dragi YavarYeX6 ! Napisano 29. julij, 2005 Ej stari vse najbolj?e ... Sex, V6 and Rock 'N' Roll Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Sishi 160 Napisano 26. julij, 2005 Don Napisano 26. julij, 2005 Pa ?e res je....jo mamo doma ?e od davnega leta 92 in ?e dela..... To je ?e mlada katrca...Aja za renault-a je pa ?e potekel rok... Sex, V6 and Rock 'N' Roll Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Sishi 160 Napisano 22. julij, 2005 Poglejte to.... Napisano 22. julij, 2005 http://www.avto.net/2004/osebna/oglas.asp?ID=412229# <-- celo To je pa stroj ...sam teh 470 KM je malo sumljivih ...pa zadnji spojler je PREvelik .... Sex, V6 and Rock 'N' Roll Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Sishi 160 Napisano 19. julij, 2005 Don Napisano 19. julij, 2005 Evo ?e od mene hepi brzdej tuju ... Sex, V6 and Rock 'N' Roll Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Sishi 160 Napisano 16. julij, 2005 Happy Bday PuGazda :) Napisano 16. julij, 2005 Lepo praznuj ... Sex, V6 and Rock 'N' Roll Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Sishi 160 Napisano 15. julij, 2005 Happy Rojstni Day MRZis Napisano 15. julij, 2005 hepi brzdej tu ju . Sex, V6 and Rock 'N' Roll Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Sishi 160 Napisano 15. julij, 2005 Zopet prvi Napisano 15. julij, 2005 KONJ Tega ne ?tekam ...Jaz si bom kar pr teb sposudu smajlija ...brez zamere... Sex, V6 and Rock 'N' Roll Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Sishi 160 Napisano 15. julij, 2005 Zopet prvi Napisano 15. julij, 2005 Kje so pa danes toti stari biki :ne vem: ? Aja pa MORGEN vsem... Sex, V6 and Rock 'N' Roll Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Sishi 160 Napisano 14. julij, 2005 Happy Birthday Morpheus ! Napisano 14. julij, 2005 Vse naj, naj . Sex, V6 and Rock 'N' Roll Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Sishi 160 Napisano 13. julij, 2005 Bela praznuje Napisano 13. julij, 2005 Vse najbolj?e .... Sex, V6 and Rock 'N' Roll Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Sishi 160 Napisano 10. julij, 2005 Za DAVID Napisano 10. julij, 2005 Glavi frajer si na vasi...ni da ni... Je ma? dobri hostesi ...Sine i tata bi... Sex, V6 and Rock 'N' Roll Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Sishi 160 Napisano 10. julij, 2005 Golf III Turbo....580HP Napisano 10. julij, 2005 Ja sem enkrat vidu podobno Golf z 900HP... Sex, V6 and Rock 'N' Roll Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Sishi 160 Napisano 10. julij, 2005 Za DAVID Napisano 10. julij, 2005 Plehar....a to si ti v F50 maranelu...al ker je to za en model...Dobri bejbiki sta zraven ...kje sm bil jaz ...aja pr ?eni... No ja, jest se tud nebi branu probat vozit tak avtek.. Drga? je pa men F355 ?e vedno naj...klasika...sm bol staromoden...pa no?em preve? izstopat ... Sex, V6 and Rock 'N' Roll Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Sishi 160 Napisano 10. julij, 2005 Za DAVID Napisano 10. julij, 2005 Ej, sem opazil da tudi MaleMazde ni nikjer!??? :ne vem: Sigurno kje skupaj "?ofotata" !!! ?isto mo?no ...pa naj u?ivata ... Sex, V6 and Rock 'N' Roll Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Sishi 160 Napisano 9. julij, 2005 Za DAVID Napisano 9. julij, 2005 Pi..a. Res ga ?e dolgo ni blo sli?at .... Sex, V6 and Rock 'N' Roll Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Sishi 160 Napisano 9. julij, 2005 novi ?lani Napisano 9. julij, 2005 Ne, ne, nisi norm.... Sex, V6 and Rock 'N' Roll Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Sishi 160 Napisano 8. julij, 2005 novi ?lani Napisano 8. julij, 2005 Smem vpra?at koliko ste stari?? Sploh DANDO??? Tud mene zanima...zame se ve...pi?e v profilu... Sex, V6 and Rock 'N' Roll Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Sishi 160 Napisano 8. julij, 2005 car se je vrnil Napisano 8. julij, 2005 323f ja jaz imamve? mazd, kak?ne barve naj jo pa ruknem gor, zdajle sem eno ?trihal na modro, zato me ni bilo cel dan Stari ?e enkrat te resno vpra?am. A ?triha? al ne? Sex, V6 and Rock 'N' Roll Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Sishi 160 Napisano 8. julij, 2005 novi ?lani Napisano 8. julij, 2005 Pusti DANDOTA danes je spil 2l vina tko da je koma in ne ve kaj pi?e! tko da sej vemo no............. Aja tko...OK, da vem.... Sex, V6 and Rock 'N' Roll Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Sishi 160 Napisano 8. julij, 2005 novi ?lani Napisano 8. julij, 2005 Pa ti nisi normaln ! Jaz te resno vpra?am, ti pa take bedarije.... Aja no pa smeju sem se lep cajt preden sem tole napisu.... Sex, V6 and Rock 'N' Roll Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Napisano
Ne, ne, ne, to pa ne .
Star pa hud avto zraven pa malda pa huda bejba . Zato se ?ivi .
Sex, V6 and Rock 'N' Roll
Povezava za deljenje
Deli na druge strani