Tole ajdovsko podjetje poznam in lastnika, to je isto podjetje ki je pred leti imalo vdor in izgubo bitkonjev v miljonih. Sedaj ko je elektrika drazja od konjev se mi porajajo Boss teorije
Live your dreams, don't dream your life!
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Jaz predvidevam, da bom za?el z vgradnjo v tednu z 21.1. mogo?e kasneje, ker 27.1 naj bi ?el v Indijo. Odisno ali bo ves material. Te pokli?em ?e ?eli? prisostvovati.
Bom pa dodal na zunanjo masko tudi hiter priklju?ek, ki bo vezan na aku, za polnjenje. Klinc ziher je ziher, ?e tako je obremenjen
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Kako mas pa odtok kondenza zrihtan da ne zmrzne? To kaplja pocasi in hitro zmrzne, sem dopoldan, ko med tednom termostat ni vkljucen mal prizgal pa je hitro zmrznilo zunaj
Lahko dobis povratni val v bajto....
Ravno v torek ko moram v Minhen je spet napovedana nova runda. Vceraj je Salzburg - Minhen autobahn bil v bistvu hotel, vsi spali v avtih, vse blokirano.....
Upam da mi ne bo treba prvic v lajfu na avion za Bavarsko....vlak Villach Minhen ne vozi ker je proga pod 4m oddejo
Samo situacija v Avstriji je malo drugacna kot drugje.
Tu okoli Gran Sasso je pa dosti pol metra za ?talo. Septembra sem bil tam z motorjem, vse je se razturano od plazu ki je hotel odnesel do samega Amatriceja ki ga je potres 2016 skoraj izbrisal.
Del avtoceste pa je tam zaprt ker so se vedno od tega potresa popokani stebri viaduktov. Ceste katastrofalno, kolega je z novim gumam reseval po komulcu zaradi zdrobljenega asfalta....
Kot da bi prisel v eno tretjorazredno drzavo. Bogi so.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Mal smeha
C544D91B-8859-45DC-B8B0-A7759A823E63.MOV
1711D72F-20FD-4209-AC73-40AE08521FE6.MOV
EA9BD203-E8A9-4E3F-A6C5-3B69CC506057.MOV
Povezava za deljenje
Deli na druge strani