Skoči na vsebino
projekt mazda6 webasto upgrade
Napisano

Kako pa izgleda ta priklju?ek

Verjetno takle, 20A je ok za 4A polnilec

http://www.egazz4x4.com/elektricna-napeljava/71-vgradna-vticnica-12v-din.html

http://www.egazz4x4.com/elektricna-napeljava/335-vtikac-standard-in-din-1224v.html?search_query=12v+din&results=6

Na zunaj je zascitena s pokrovckom. V bistvu bom hibrida naredil, pa bom po LJ parkiral na strom mestih :)

Live your dreams, don't dream your life!

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Financni trgi in investicije preko borze
Napisano

Tole ajdovsko podjetje poznam in lastnika, to je isto podjetje ki je pred leti imalo vdor in izgubo bitkonjev v miljonih. Sedaj ko je elektrika drazja od konjev se mi porajajo Boss teorije :)

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Filmi
Napisano

Searching. Odli?en film, odli?na re?ija.

PA za ljubitelje nemogo?ega, Fallout je mogo?e res najbolj?i del do sedaj. Kar je zelo te?ko za fran?izo. 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Jaz predvidevam, da bom za?el z vgradnjo v tednu z 21.1. mogo?e kasneje, ker 27.1 naj bi ?el v Indijo. Odisno ali bo ves material. Te pokli?em ?e ?eli? prisostvovati.

Bom pa dodal na zunanjo masko tudi hiter priklju?ek, ki bo vezan na aku, za polnjenje. Klinc ziher je ziher, ?e tako je obremenjen

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Ogrevanje & izolacija samostojne hiše
Napisano

Mrausk

Kako mas pa odtok kondenza zrihtan da ne zmrzne? To kaplja pocasi in hitro zmrzne, sem dopoldan, ko med tednom termostat ni vkljucen mal prizgal pa je hitro zmrznilo zunaj

Lahko dobis povratni val v bajto....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

250-280? je vredu cena.

Se pravi je to vse kar potrebuje? da vklopi? webasto na daljavo prek daljinca?

?e ne bi mel gara?e, bi takoj ?el v upgrade webasta.

Da ce imas webasto ze notri. Prva generacija ne rabi dodatne elektronke, od gen 2 2.2 FL pa ni vec webasta notri.

Me zanima ce ga bodo vrnili, konkurenca ga ima v skoraj vseh dizlih

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

MOTO KOTIČEK
Napisano

Zadnje priprave za menoj. Zdaj pa biti slu?beno odsoten do zimskih po?itnic potem pa Maroko!

post-2637-0-97338200-1547395033_thumb.jpg

post-2637-0-43100900-1547395048_thumb.jpg

post-2637-0-98910400-1547395066_thumb.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Ali vas pogled na nesrečo kaj spametuje?
Napisano

Tale ata z baretko je mene ze kar nekajkrat meni nic tebi nic v Preski izsilil kot da je edini na cesti.

No in evo....

https://klip.si/video/video-ne-boste-verjeli-kako-je-nesreco-zakuhal-voznik-pri-medvodah

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

mene pa konec septembra.

Alp D'Huez Avgust 2012

post-2637-0-22523100-1547294951_thumb.jpg

post-2637-0-03941500-1547294986_thumb.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Men sepa trava susi od su?e.

Ravno v torek ko moram v Minhen je spet napovedana nova runda. Vceraj je Salzburg - Minhen autobahn bil v bistvu hotel, vsi spali v avtih, vse blokirano.....

Upam da mi ne bo treba prvic v lajfu na avion za Bavarsko....vlak Villach Minhen ne vozi ker je proga pod 4m oddejo

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Novinarske manipulacije
Napisano

jaz bi tudi bil nemc...

nemc je nemc, ostalo pickin dim

Sam obvezno ?rn

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Ne verjamem da bi se kak tihotapec izpostavljal za 30k. Nenazadnje je to sigurno na kamerah.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Novinarske manipulacije
Napisano

Moj dedek Italijan se je v Medvodah boril proti fasizmu (ita ali nem)

Fotr se je pa rodil v Medvodah v scetarstvu Rebolj 1942. Pred bajto je bil takrat med okupacijo nemski strazar. Ima pa italjansko drzavljanstvo.

Kam potem spadam? Ne me v te politicne igrce dajat, ce pa hocem lahko ratam Italijan po fotru :) pol se me bos pa bal.

Najvecja burka je ko izpolnjuje polje kraj rojstva : Medvode nobenemu nic jasno vsi takoj a v Medvodah mate porodnisnico?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Evo klopko jaz sem nabavil perpartes popolnoma vse vkljucno s pecjo - tocno 400? od tega je daljinec s centralo bil najvec 170?.

Ti pec imas rabis samo elektronko, kar bi pomenilo cca 250-280? zate

Pec

Vodna pumpa

Drek pumpa

Kablovje

Rele

Daljinec

Cevi

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Razni zanimivi posnetki in članki
Napisano

So pa izvirni

Za sodelovanje v tekmovanju mora potencialni udele?enec na dru?abnem omre?ju Twitter ali Instagram objaviti

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Novinarske manipulacije
Napisano

Ja, res so bogi. Pri nas v Poso?ju je bilo pa ?isto druga?e... :hudicek:

Ce gres danes v Bovec se ne zavedas da je bil skoraj porusen

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Novinarske manipulacije
Napisano

Ve? kot dve leti je ?e od potresa... ma?ehovska dr?ava.

Nic pomembnega ni naokoli

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Novinarske manipulacije
Napisano

Ja, od potresa si niso ?e opomogli. Na sre?o ima kolega monta?no bajto in se ni poru?ila.

Sami kontejnerji in agregati povsod

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Novinarske manipulacije
Napisano

Samo situacija v Avstriji je malo drugacna kot drugje.

Tu okoli Gran Sasso je pa dosti pol metra za ?talo. Septembra sem bil tam z motorjem, vse je se razturano od plazu ki je hotel odnesel do samega Amatriceja ki ga je potres 2016 skoraj izbrisal.

Del avtoceste pa je tam zaprt ker so se vedno od tega potresa popokani stebri viaduktov. Ceste katastrofalno, kolega je z novim gumam reseval po komulcu zaradi zdrobljenega asfalta....

Kot da bi prisel v eno tretjorazredno drzavo. Bogi so.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Filmi
Napisano

pred tem pa maratonci, za tem pa ko to tamo pjeva. Gledal vse 3 z lekadolom in ?ajem.......

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Timeline kamerca
Napisano

Na?el, bo svak posodil kitajskega ?ude?a za 40?, ima vse z 1080HD. SJCAM 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.