Skoči na vsebino
slike prejsnih avtov
Napisano

A si imel pri Calibri dovoljenje za vzlete in pristanke, meni izgleda kot avion, stroj pravi! :rispekt:

Ja calibra je bla kar stroj mi je blo malo zal za njo ampak staro je staro pa se pila je dosti pa smo jo lepo dali v racun za mazdico.Samo ce voznjo primerjam ja pa calibra :bravo: zal tu mazda izgubi.

mazdamaf311474.jpg

MAZDA POWER

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

slike prejsnih avtov
Napisano

Enkrat je ze bla tema kdo je kaj vozil pred mazdo,kaj ce bi sedaj se dali kaj slikic gor ce ma kateri kaj poslikano.Jaz sem nasel tri slikice mojih prejsnih strojev,vrstni red pa je bil tak-jugo,punto,calibra zdaj mazda. :vesel:

mazdamaf311474.jpg

MAZDA POWER

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

prometna
Napisano
<_< vceraj zvecer sma skolegom imela priprave na drag race danes v murski soboti.Je bil zelo hitrejsi od mene,je mel hondo 1.4-16v bingota.Pol pa sma sla v gostilno na pijaco te pa domu in se je zgodilo najhujse kar je mozno vec ne morem povedat sem se v soku je pa prezivel samo z nekaj praskami in vrezninami!!!!!!! spregledal je traktor in prikolico.

mazdamaf311474.jpg

MAZDA POWER

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.