Zakaj sta ?la pred 4 leti narazen? Si bil mogo?e ?e preve? otro?ji zanjo in si je za?elela zrelega in odgovornega dedca, ki bi ji nudil pravo podporo? Takrat enkrat se kon?ajo mladostni?ke brezbri?nosti in treba je razmi?ljati kako zdaj naprej. In takratna gospodi?na je pa? sre?ala nekoga, ki je takrat pribli?no ustrezal njeni predstavi in ?eljam ter se brez posebno dolgega premisleka tudi poro?ila ter postala gospa.
V tem ?asu je pa pa? ugotovila, da to ni to in ?e je res, da si bil skoz v njenih mislih in da te ni pozabila pomeni, da ji v tistem trenutku pred ?tirimi leti pa? nisi ponujal varnosti in je ?la. Toda zdaj po ?tirih letih pri?akuje, da si se zresnil in postal bolj odgovorna oseba, da bi ponovno poskusila.
Zdaj se pa vpra?aj ali si ?e res dovolj zrel oziroma pripravljen biti zrel, da se njene sanje ne bodo ponovno podrle, ker kot ka?e, njen ego potrebuje veliko in pri?akuje da bo dobila veliko. Vpra?anje pa je, ?e je pripravljena sama v to kaj vlo?iti ali pa je to tisti tip ?enske, ki bi samo jemal (pa ne mislim finan?no, da ne bo pomote).
Bottomline
Tkt sm biu jz itak ?ist zgublen, nism niti n? delu, nekak naizi sm ?olo zdeloval, celo bolj je ona mene
Blo mi je samo do veselja?enja, dru?enja in haranja s kolegi, ble so tut druge dekline prisotne, ona pa je mav bl v naprej gledala, pa je bla zelo dovzetna za podmladk, kar sm jz gladko odklonu, pol so ?le pa stvari strmo navzdol. Ampak mi pa da mislt, to da sm mev od tkt naprej obilo deklin, pa mi se?tevk vseh pozitivnih stvari od njenih naslednic ne odtehta omenjen.
V preteklih 4ih letih, pa sm tut precej samga sebe najdu, mal odrastu (?e ho?m to pokazat, heh), vem da cev ?ivlenje ne morm "harat" in bluzit, tko da tle so najina izhodi??a precej bli?je kot pred ?asom!
Je pa "gospodi?na" vse prej kot neka pijavka, u bistvu ful ?ustvena in dobra du?a, vedno iskrena, tut ?e ta iskrenost boli, to sem na?alost takrat prepozno spoznou, ker pol u naslednjih zvezah sm hitr dojeu pomen besede Hitler!
No zdele u tork mava u planu en orng miting, jz bom povedu svoje, ona vrjetno svoje, greva tut na kak?en izlet, ker sva oba lubitla teh zadev, pol pa bo kar bo, odkritost bo za zihr na nivoju, to sem prepri?an, ta stvar pa je itak osnova komunikacije, zaupanja, sploh neke zveze, makar prijateljske!
Sm se lih zan? u slu?bi pogovarju s sodelavcem da je en njegov kolega kon?no napumpu svojo ?ensko ker pa? ho?ta met otroka, sam je zdj problem v tem, ker ne ve, al je nose?a al ni
Denis pomoje bi jo mogu najprej namazat s sprejem za kontakte, da bi bla zdej oba zihr!
Dobr da u moji sceni vsaj niso otroc prisotni, k to mi je pa ?iva beda, ko pol otroci potegnejo takratko!
Bomo vidl kva bo, se mi zdi da se je poro?ila s tistim ?isto tko, morda pod pritiskom let - zdej je stara 28 , pa baje je blo ful enih la?i v tej zvezi plus to da mene ?e do dans ni pozabla!
Kverti - ma jebe? kavice, jz sm sovra?nik kavic in lubitl ?esa druzga!
Trenutno sem spet ful u navezi z neko biv?o gospodi?no, s kero sva zaklu?la kariero pred cca. 4imi leti, no pa se fuuul cajta nisva niti sli?ala niti vidla, pol pa jo jz po dougmu cajtu pokli?em in za?neva debato itd., pa do zdele spet par mescov premora.
No tekom teh 4ih let se je ona pred cca. 2mi leti omo?ila in ko sm to zvedu sm pa? reku, blo je kar je blo, zdej jo bom pustu na mir, ona naj ?ivi svoj ?ivlenje, jz bom svojga. In je blo tko use do ene par dni nazaj, pomoje do torka, k sva se za?ela mav bl pogosto sli?at, tko ene 3 krat na dan po min. pov urce, pol pa sva se ?e mal na msn preselila in je bla tm debate 3 ure.
Pri tej debati nisva ?parala besed, niti ?ustev, pa polo?ila karte jasno na mizo, povedala mi je, da ji do tegale dedca ni n? kej, da do mene ji je pa ful, jz sm ji povedu, da use tele ?enske ki sm jih meu vmes po njej, da so ble bl kot ne glih tok da si ?as zapolnim in da raj? ne razmi?ljam kaj sem neko? meu in kok bedno mi je dans glede tega, pa da nekje globok u seb niti prbli?n nism pozabu nanjo, ?eprou sm dostkat to celo pri samem seb skrivu! :ne vem:
Zdele pa ?ez kak dan se sre?ava, da v ?ivo eno re?eva, sicer sm ji jz reku, da no?m da kdorkol trpi na moj ra?un (v tem primeru ta tretja oseba M spola), pa to sm resno mislu, je pa tut res, da ko si jz neki ?elim, ponavad ne gledam na sredstva, kera bom uporabu in ?e mi samo ?e to manjka do moje sre?e, pol nimam kej razmi?ljat, ?e pa je ob tem tut ona sre?na, ker trenutno ima moralo ?ist na psu, pol bomo pa? neki nardil v tej smeri!
Je imeu ?e kdo kdaj tak?no situacijo, pa k?n nasvet bi prosu, zadeva je res krizna!
Alessandro, ni blo to mi?ljen da pol mi ne morjo radia ukrast, samo da pa? raj? od enga k je zravn parkiran, npr. vedno ko sm ?ou s prej?njo 323F u Kolosej u LJ, je biu alarm spro?en, aktivirajo ga pa z brco v gumo al pa stresejo stroja, se prav preventivni test in pol grejo dalje!
Eh sej se ne gre za krajo, bl mi je filing d mi nav ve? "treba" radia vn pobirat, no pa tut kolegu se to doma valja in prah se gor nabira, tko da ?e s tem namenom, ?kodvat pa itak ne more!
Kar je pa najve? beda, se pa loh zdele itak selm u temo pojamrajte mal, k nismo n? nardil v zvezi z alarmom, k je maher ugotovu, d je mau bl jeba kokr je mislu, pa skice itak nima, tko da nismo ga raj? kej preve? sral, na konc je biu vrhunc "alarmiranja" en boksrski sparing, pr kermu smo ugotovil d je ?uliboj kr potencial na tem podro?ju!
Upam d kmal sledijo slike, aja ?e prej je blo pa par :mi pijemoo:
Pravkar montiramo alarm u voukodlaka, glavna maherja sta pa oba tojota ?lana, k sta predstavla stroje tle na forumu, ne vem a bo al ne bo - upam d bo ratal! :ne vem:
Jz sm pa mau prej jedu najslab?e njoke mojga ?ivlenja, k sm si jih sam skuhu, tko da je bo u stilu kar si skuha? to bo? mogu tut pojest oz. kokr si bo? postlou bo? spau!
Enkat k sm enga mojstra spra?vou glede WDja je reku da je to le kratkoro?ni efekt, da po najkasnej 2eh tednih si na istem, ti pa bi vrjetn ?eleu za dlj cajta met mir! :ne vem:
Boj?, kdaj lahko ponovno pr?akujem da bo zmanjkal elektrike na sodniji, to se je zgodil lih dele, ?e tkt k ho?m delat, neki vmes pride , no pa za nasledni? bi pa rd mav prej zvedu, zato tebe spra?ujem!
Eh beda, jz sm pa dans take volje kokr ?e doug ne, no se bom probu ?imbl folku izogibat, zve?er pa mam itak trening, da se mav jeze znebim, na ra?un vre?e npr.!
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Tkt sm biu jz itak ?ist zgublen, nism niti n? delu, nekak naizi sm ?olo zdeloval, celo bolj je ona mene
Blo mi je samo do veselja?enja, dru?enja in haranja s kolegi, ble so tut druge dekline prisotne, ona pa je mav bl v naprej gledala, pa je bla zelo dovzetna za podmladk, kar sm jz gladko odklonu, pol so ?le pa stvari strmo navzdol. Ampak mi pa da mislt, to da sm mev od tkt naprej obilo deklin, pa mi se?tevk vseh pozitivnih stvari od njenih naslednic ne odtehta omenjen.
V preteklih 4ih letih, pa sm tut precej samga sebe najdu, mal odrastu (?e ho?m to pokazat, heh), vem da cev ?ivlenje ne morm "harat" in bluzit, tko da tle so najina izhodi??a precej bli?je kot pred ?asom!
Je pa "gospodi?na" vse prej kot neka pijavka, u bistvu ful ?ustvena in dobra du?a, vedno iskrena, tut ?e ta iskrenost boli, to sem na?alost takrat prepozno spoznou, ker pol u naslednjih zvezah sm hitr dojeu pomen besede Hitler!
No zdele u tork mava u planu en orng miting, jz bom povedu svoje, ona vrjetno svoje, greva tut na kak?en izlet, ker sva oba lubitla teh zadev, pol pa bo kar bo, odkritost bo za zihr na nivoju, to sem prepri?an, ta stvar pa je itak osnova komunikacije, zaupanja, sploh neke zveze, makar prijateljske!
Dobrodo?li na forumu!
Povezava za deljenje
Deli na druge strani