Skoči na vsebino
Tole je pa kr smeh
Napisano

Sosedovo nono so iz trgovine pripeljali policisti. Kasneje se pogovarjam z njo in jo vprašam, zakaj so jo policisti pripeljali. In mi nonca razloži, da je naredila malo scene da ne ve, kje je doma kao demenca pa to in so poklicali policijo in sta jo policista zastonj pripeljala. Ker prejšnjič je poklicala taxi, pa je računal 28€...

Niso stari tako trapasti, kot mislimo, da so...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

Bi se radi igrali skrivalnice cel dan in bili za to tudi plačani?
Pridružite se ekipi prodajalcev v OBIju...

P.S.: mogoče tudi v kakšni drugi trgovini, a v Novi Gorici premoremo samo OBI...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Naša Mazga 5 je šla, karkoli drugega dobim, bo enako sranje...

Par let, da otroci zrastejo in naredijo izpite, potem nam bo dovolj 5-sedežnik, tam je pa malo več izbire. Sicer se bojim, da kakšnih spodobnih motorjev ne bo na izbiro, a če bom prisiljen izbirati med ne-dizli, bo najbrž kakšen Subaru, mogoče Suzuki...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

Najboljši so mi pa tisti, ki od jutra do večera ne delajo nič, nato gredo na morje in objavijo slike z naslovom “končno malo počitka”...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Sex chat
Napisano

Sem bil pravkar v trgovini.

Na računu cifra 24.36€. Ker sem bil pred tem na banki, imam samo bankovec za 100€. Blagajničarka me prav obupano pogleda in vpraša:

- "A nimate nič manjšega?"

- "Imam, imam, ampak ni plačilno sredstvo..."

Nekaj časa je trajalo, da ji je užgalo, o čem govorim, potem je pa hitro naštela tisti drobiž...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Sex chat
Napisano

Jst mam tako srečo u življenju, da če bi gole ženske padale z neba bi meni u naročje ziher prletela taka z menstruacijo al pa z migreno...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

Srečam nekdanjega soseda, ki ga nisem videl že 19 let. Malo poklepetava in ga vprašam:

- "Si poročen?"

- "Ne."

- "Pa saj jih imaš skoraj 50. Kaj pa čakaš?"

- "Ah, glej, zdaj se mi že ne splača več, za to, kar je še ostalo življenja..."

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

dne 22. 5. 2024 ob 16:39 je Bini napisal:
N1INFO.SI

Hrvaški mediji poročajo o računu s Hvara, s katerega je razvidna cena kave. Ta cena je bila tako presenetljiva, da je...

Bravo, Hrvati se sami sebi čudijo kako so predragi..... :aaaaa:

Na Bled naj pridejo.... sramezljiv

Sm kmet an s hribu doma pei ne zastopm lih tanartabl usega tega... Usi neki brundajo, kk je drago na Hrvaškem, a usi rinejo tja. Ne sam to - bl k je drago, bl rinejo tja. Če sm prou zastopu, letos kr 4,3 milijona vozil več v po leta. Ki bo šele do konca leta... An dvomim, de je u usakem autu po en model. Gvišno ma usak še kišno bejbiko zravn, če ne še froce. Za predstavo, kolk naroda več je letos tm. Al majo tel ldje puhn dnara al pa mal pameti - ki pa js vem, k sm kmet an s hribu doma...

SIOL.NET

Morda se kdo sprašuje, zakaj je za pot proti morju pri južnih sosedih ali vrnitev na celino potreboval več ur kot običajno. Tudi strokovnjaki so šokirani nad kilometrskimi kolonami vozil na avtocestah, še bolj pa jih...

null

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano (urejeno)

S kredo sem na cesto na koncu ulice napisal:

- "Draga, pokliči me, ko mož odide v službo."

Že tri dni ni šel nihče iz naše ulice nikamor...

Popravljeno od Slivka
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Sex chat
Napisano

Polde dvori Marti:

- “Veš,Marti… nič na svet ni slajšga od tiste… ženske reči…”

Marta se smeje:

- “Polde… nisi ti še kurca probu!”

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Sex chat
Napisano

Ah, ženske se sam hvalijo, da imajo.

Imajo pa samo nekaj malega na levi in nekaj malega na desni. Tam, kjer pa bi moralo nekaj biti, je pa luknja…

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.