Skoči na vsebino
Anketa
Napisano

Eh jest bi ga kar na kri? pribil..... najmanj komplikacij, ?e se ?e gre nekega mu?enika ala Jezus <_<

Sploh ?e bo ?ou spet dol - bi poslal sudancem kladu, ?eble pa les po FedEx-u :D

Va?n je da piha - na morju al pa na motorju.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano

Eh, tole o mojstrstvu Alfonsa v de?ju je en velik festival kotaljenja bu?.

Hrvata sta za razliko od Mirsada lepo povedala, da so imeli ob de?ju in fajn namo?eni stezu mi?elinkoti minimalno 4 sekunde prednosti na krog - in da so Bridgestone intermediate gume en apn. Ali?ići valda tega ob svojem dretju ni opazil, sploh pa dvomim, da ima ?as spremljati ?e kaj drugega ob dirki kot "spektakularna prehitevanja" (za katera se izka?e, da gre za prehitevanje za cel krog) in pa posebno izdajo Lady special - Formula 1 exclusive: Who is the new girlfriend of David Coulthard.

Glede na ostale mi?elinkote je Alfonso vozil tam tam, celo po?asneje od Kimija (katerega je kasneje hitro dohiteval celo De la Rosa) - tu ni nobenega mojstrstva. ?e primerjate Fisica in njegovo po?asnej?o vo?njo - sta hrvata spet lepo povedala - Fisico je en seronja na mokrem, zadnje 4 de?ne dirke je letu ven, tako da to ni neka primerjava.

Tudi jaz v snegu z stoenko in zimskimi gumami prehitim BMW M5 z letnimi gumami po kaki zaviti cesti, pa ?e Gronh?lm vozi BMW - Kaj bi mu ?ele Loeb naredu :hohoho:

Pravo mojsrstvo je pokazal ?umaher - z istimi gumami je scal Masso (in vse na BS-ju) za x sekund na krog ?e med de?jem, ko se mu je pa za tistih 10 krogov odpulil pa itak. Noben drug Bridgestonovec ni vozil hitreje od Mi?elinkotov, ?umi je pa Mi?elinkote scal po 3-4 sekunde na krog. To ti je mojstrstvo.

Zadr?evanje 5 sekund na krog hitrej?ega De la Rose cele 4 kroge, to pa je mala umetnost. Ko je bil ?umi 3 sekunde hitrej?i, je vozil za vsakim, ki ga je prehitel, najve? krog, krog in pol. De la rosa pa..... ni ?udno, da je ve?no testni voznik.

Se pa srinjam, 3 mesto z letnimi gumami bi bilo bolj?e kot to?ka, ki je bila osvojena z de?nimi.

Alonso se je s prestopom orenk zafrknil, saj je Red Bull pobral veliko kadra prav McLarnu, pa ?e sedaj je McLarn bolj ?ajtrga. Drugo leto se bo videla njegove realna cena, ko bo vozil spet povpre?en avto in bil na istih gumah, kot vsi ostali. Prah bo ?ru, po mojem.

Va?n je da piha - na morju al pa na motorju.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.