Se mi kr mal smiliš, da boš moral vstrajati s tako zastarelo grafo .
Hehe, seveda je šala, ker kaj naj pol rečem sam, k sem še vedno na 1070 TI? 😂🤣 Ampak World of Tanks mi pa še vedno lepo špila na vseh detajlih s 100FPS.
Ja nič pol pa moram kr it pogledat, če je Taubi (no zdaj pa znam ta izraz uporabit) že tam. Mrbit pridejo še Luka pa Miha in Tanja... sem pa edino ziher, da domoBrankota G. ne bo ker je baje dobil atipično pljučnico ob brezkontaktnem napadu nanj.
Kako misliš brezkontaktno, če domoBranko trdi, da ga je plunil po laseh.
Ok, je pa treba Janši priznati, da če pri njemu misliš da gre slabo, gre vedno lahko še slabše. Lahko te sili v nošenje mask v gozdu kjer ni nikogar ali pa strelja nate s ''slano vodo'' v smislu, če vam ne pustim na morje, bo pa morje k vam prišlo 😵 Sam da je konc te lude kuče
Uhm ja jst 27 decembra, še zdej imam mal na veki rdeče??
Mi je dala dohtarica maxitrol, pa ti?
Jaz sem mislil, da je to od konjske kreme, da sem si po očeh ponesreči dotikal, pa potem nisem klical zdravnika ker je minilo po dveh dneh. Me ni pa nič bolelo ali karkoli.
Potem pa ogromno ljudi okrog mene reče da ima iste probleme
Vladi fali Slivka za finančnega ministra, da bo do centa natančno zračunal katera opcija je najcenejša - verjetno kar peš, pa še to mu bo predrago
Plesali bomo pa, ko bodo imeli desničarji kaj pametnega za delati, ne pa, da sedijo za tipkovnico (ja vključno z dr. Twittlerjem) in čakajo, kdaj bo kdo od levih narobe gate oblekel.
Verjetno logično, ker je v Lj največja gostota prebivalstva. Verjetno bi bilo bolj merodajno, da bi to v procentih merili ali pa po številu odzivov na recimo 1.000 prebivalcev. Slika prikazuje celo občino pa verjetno so čutili predvsem tisti iz Tacna, Broda, Šentvida in Vižmarj. Dvomim pa da tisti iz Jarš, Most, Rudnika in Viča.
Na Viču nič. Pa se naša stavba kar zaziba ponavadi
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Nej te potolažim...jaz sem na 1050TI 😀
Sam za Cities Skylines je čist dobra 😀
Povezava za deljenje
Deli na druge strani