Skoči na vsebino
Razkurnik oz. Razpiiiizdnik
Napisano

Meni pla?ajo samo potne stro?ke, nadur pa ne. Jih potem pa? koristim. ?eprav jih "menjajo" uro za uro, kar pa se mi ne zdi po?teno. Jaz pridem na dan nedelje, ure pa koristim med tednom. Vsaj dodatek na nedeljsko bi lahko ?e izpla?ali...

stari to pa ni lepo od tvojega delodajalca :punk: lp ale? :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Neka prebavna pizdarija se me je lotila, pa sem total brez energije in najpogostej?a destinacija je wc. :cheers:

zmaj bo treba stroga dijeta in ni? :cheers: pa bit doma :blink: lp ale? B)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Kon?no registriral svojo samostojno dejavnost, povezano z avtomobilizmom (opravljal bom funkcijo koordinatorja med razli?ninmi avtomobilskimi storitvami, partnerji pa: Pelko, Sigas, Arena skupina - zavarovanja, Avto Krka tehni?ni pregledi). Prve stranke za?eljene. :prstgor:

zmaj ?estitke in ?elim ti veliko dela :prstgor::cheers: ter da ti gre dobro :bravo: lp ale? B)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Mazdas se pocuti vredu. Zlomleno ni nic glava cela skratka nic hujsega. Edino ostati bom moral cez noc na opazovanju zaradi udarca v glavo (airbag verjetno)

Lp iz obale :)

to stari super :prstgor: se vidimo lp ale? :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Avtosede? za 4-letnico
Napisano

Pozdravljeni!

H?erka je stara nekaj ve? kot 4 leta in ima 16 do 17kg, meri pa cca. 100cm v vi?ino (je za svojo starost bolj drobi?ek, ?ivahna pa kot dvorni nor?ek). :party0035: Trenutno uporablja Romer sede? 9-18kg, a ker mislim da ga je ?e skoraj prerasla oz. je na njegovi zgornji meji, bo kmalu potrebna menjava avtosede?a.

?e ko sem kupoval tega, sem videl da obstajajo tudi nekateri, ki "pokrivajo" cca. 9-35kg, ali nekaj takega, ampak se mi je zdelo, da bo bolj?e kupit tegale "specializiranega" za tak?ne tamale in ne nekega univerzalca, kasneje potem kupit ve?jega.

Se pravi, kak?ne so va?e izku?nje glede te dimenzije, ki bo sedaj kmalu aktualna, da za svoj denar dobi? varen avtosede?. Imam pa raj?i rabljenega pa kvalitetnega kakor nekega najcenej?ega mo?nega in iz trgovine. :zvizga:

Pri?akujem, da veliko veste o tej tematiki, npr. Mamica, JureS, Aci in ostali star?i z veliko izku?njami in kilometrine :D

Hvala za odgovore!

LP!

Borut

zmaj kupi otro?ki sede? kot treba primerno kg za tvojo h?erko :prstgor: VARNOST otrok je na prvem mestu . raj?i kupi novega :bravo: ker rabljeni so lako pobruhani :P:blink: po otro?kih trgovinah ima? kar pestro izbiro poglej ve? trgovin :D lp ale? B)
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

moram se pohvalit naredu sem servis na mazdi 5 pri Doktorju .P.super ordinacija - delavnica :prstgor: doktor pa pravi mojster za Mazde :D pohvala tudi Bo?tjanu za strokovno montiranje novega MP3.super zdaj je lep?a vo?nja ob puslu?anju muzike :prstgor: lp ale? B)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.