Skoči na vsebino
Pohvalite se,...
Napisano

Pridi pome, greva skupaj, pa bo ?e en mal starej?i voznik :jupiii::danzoman:

Tu lejt :( Mam ?e o?ija za back up :P

Uuuu lahko bi mela pa dvojno okrepitev :aaaaa: Najbolj?, da povabim kar vse mazda?e :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pojamrajte no malo, ...
Napisano

Qwerty smili? se mi, ker mor? zarad nas bit popoldne v ?oli :P

Jest pa ne vem, a nej jamram al nej se hvalim. Konec 1. maturitetnega izpita. Sloven??ina - esej.

Komentar: Bull shit.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Pohvaljam se s paketom, ki sem ga dons dobila: 1,018 kg te?ek paket Mazdinih katalogov. Sem prek dopisnice naro?ila vse mo?ne kataloge (samo od RX-ke ne :(). Tko da uau :D

Zraven sem pa ?e obkljukala za testno vo?njo s CX-7 in me nasl. teden pokli?ejo za termin :ouje:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Dobro jutro vsem!

Danes se moram pa tudi jaz pohvalit :jupiii:

Ko sem se zjutraj peljal iz Rakitne v LJ, mi je preko jase ?ez cesto po?asi pritekel volk. ?isto pravi volk ?zmeden?

Res je bil lep in zanimiv pogled! :blink:

Wiiiii, muc muc muc arrrr. Mogu bit res lep. :macek: :wub:

Jest sem pa par dni nazaj na Ro?ki (pod gradom) (!!!) skor lisico zbila. Je mal velik zalutala :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano

Bravo za rde?e :ouje: Dobri smo bili. ?eprav bi vseeno raje vidla Kimija pred Massotom ampak ok :D

1.) Rde?i pred srebrnimi :prstgor:

2.) Kubica ne prvi :prstgor:

3.) Ninja je car B)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano

Ju3 bo na dirki druga vrsta ?vignila mimo prve ?e po ?tartu! :D

Super, bo Kimi prvi :D Mali ?rni gre lahko samo na burek.

Viva la dvojna zmaga rde?ih :ouje:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

He, he, zato, da se bo? ti nobel rihtala... :P:hohoho:

Ha ha, tapravo si najdu :D To se ?e zdej lahko... ve? mamo, toplo vodo, ogledalo, bano... Sam đakuzija ne :P

Jest bi raj mazdicoooooo :(

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Danes sem pa na cesti vidla tanovo 6ko karavan. Ahhhh :wub::aaaaa: Sicer je bla vi?njasta nagrau?na barva, ampak za razliko tastare 6ke (ki zgleda grozno fuj bljak v tej barvi), je ta ?e ?ist ok :)

2. O?i je ?el danes s 6ko v A Cosmos, ker nej bi neki jerman cvilu. Uglavnem po?lihtali so v 5 min, super fino :)

In domou je pa pri?el ?ist zalublen :D je reku, da bi takoj zdej zamenju na?o 6ko za tanovo - karavana.

Ampak ke? money ni namenjen avtu trenutno... Damn, zakaj mormo koplanico prenovit :vskalo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.