Skoči na vsebino
Pohvalite se,...
Napisano

V sili hudi? ?e LCHF je. (Po pravici povedano mi ne ratuje)

Ja v pivu so tudi fitoestrogeni. A zato za vsak slu?aj ne konzumira? piva? :lol:

torej nisem edini na lchf. :D januarja bo 3 leta, vendar zadnje pol leta se kr dost kr?im, predvsem s pirom. ;)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Vzemi sesalec, natakni na cev kak?no manj?o (lahko tud ta veliko slamco za pija?e) ter jo zalimaj, da ne bo mim vleklo pa bo? lepo ?arnico prisesal na cev in jo potegnil ven iz lu?i...

Kira huda fora! Bom probal, itak. :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Jao mene. Crknala mi je zadnja desna ?arnica na mazdi in grem na pamet kupovat na uradni servis, kjer mi re?ejo, da obstajata 2 tipa teh ?arnic in valda, KOT VEDNO pri 50/50 odlo?itvah, kupim ravno napa?no. Good job me, good job. Mudel mi je reku, naj obe kupim, pa sm se naredu klasi?nega savinj?ana.

?ez dva dni grem znova v akcijo, tokrat v novem mestu, in pred trgovino za?nem jemat ?arnico ven, da jo bom nesel zraven in se hudi? iztakne iz konektorja in pade v fakin lu?, kamor pa ne bom pri?el s prsti like nikol. In zdej se vozim naokol z novo ?arnico (v drugo gre rado), ki lepo dela + s staro, ki verjetno poplesuje v sami lu?i... mah, ko jo jebe.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Bil na dveh mini dopustih med po?itnicami. Dejansko se mi je uspelo odklopit do te mere, da sem danes kar malo izgubljen na ?ihtu, haha. :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

kon?no pla?a danes. sem ?e mal gagal zadnji teden ob vseh teh stro?kih zadnje cajte... poroka mi je pa tudi pustila ban?no luknjo na var?evalnem ra?unu. :lol:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Kar se strupa ti?e je kul, ampak mal me skrbi, da se bo vrag zavleku v en kot in bo potem kej smrdelo po nekem ?asu, haha. Bom pa vsekakor probal, ker hudi? je ?edalje bolj agresiven. No?em, da mi kak?no knauf pla??o na stropu pregrize. :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Na podstre?ju imamo o?itno ?e neki cajta enega ali par polhov, ki ob vsem dolgo?asju praskajo po stropu na?ega mansardnega stanovanja. O?itno je ta vrag pri?el na podstre?je in ne more ve? ven...

Kako re?it to zagato, razen, da spustim gor na?ega ma?ka, ki bo, upam, naredil red, ne vem. :vskalo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Torej se moram samo odlo?it, ali grem do uradnega servisa po novo, al pa grem do avto tapetarja in mi jo oble?e. Zraven za usput, pa ?e preoble?e ?e volan, pa je. :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Sicer ne vem, kako vi imenujete jabolnik (cider), pr nas se re?e tolkec, vem pa, da ga letos ne bo zmanjkalo, ker je bla res obilna letina. Jodli...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Nebi ti znal povedati, ampak jest sem ze dobil avto s temi pikicami in ker ga je tudi vozila od prejsnega lastnika zena, predvidevam da so nastale od prstana...

Izgleda pa takole

attachicon.gifIMG_20180104_154808.jpg

Tole bi js rabu novo za svojega. Kolk pride taka zadeva? :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Zato sem vpra?al, ker moj pri 270kkm je ?e ?isto lep. ?e najbolj so mi ga zjebal na servisih, ker majo verjetno mehankarji prstane na rokah.

Tudi jaz pazim, ampak glede na to, da nisem prvo lastnik, je pa? tako.

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Razkurnik oz. Razpiiiizdnik
Napisano

Nc se vn ne vlecem. Tistih par ljudi iz foruma, ki sem jih imel priliko spoznati,so prou fajn osebki, ostalih pa ne poznam , torej o njih ne morem soditi...

mal te pa tut hecam, hahaha. :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Jest bom isto pocas mogu razmislat v tej smeri pa me zanima ali si se na koncu odlocil za zelezno (pocinkano) konstrukcijo in koliko te bo priblizno stalo vse skupaj :)

V bistvu bom pozidal in ne bom naredil ?elezne konstrukcije. Pozidal pa bom nekje 3m x 2m prizidek in s tem pridobil dodaten prostor za predsobo, pod njo pa nekak?en prostor za shranjevanje + pozidane stopnice. ?e bi naredil tako kot sm sprva mislil, da bi mel vhodna vrata direkt v hi?o, potem bi mel stisko s prostorom, tako pa bom raje naredil ornk zadevo, da mi potem ne bo ?al.

Doma imam skico zadeve, bom poslikal in dal sem.

Za ceno ?e ne vem, ?akam na 2 majstra, da mi prideta naredit predra?un. Poleg tega pa sem v fazi pridobivanja soglasja od sosedov za gradnjo blizo meje. :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Sršeni
Napisano

Pol je isti k, kot ?e kupim ono ?rno-oran?no zadevo. Oboje je drago, hehe.

Druga?e pa sem se jih o?itno uspel re?iti, ko sem na dolgi kol navezal cunjo in jo na?prical s sprejem in potem iz varne razdalje zadelal luknjo. Nekaj dni so tisti, ki so ostali zunaj, ?e vztrajali in iskali re?itevm kako priti nazaj not, potem so se o?itno porazgubili...

Takole, s kolom ?ez celo streho, bom po?akal, da pridejo hladni dnevi, potem bom ?el na streho in bom to bolj stru?no zrihtal, da jih drugo leto ne bo. :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Financni trgi in investicije preko borze
Napisano

?e vedno ?akam, da se cene kriptovalut mal dvignejo, da prodam vso zadevo in je. Dejansko bi mi denar prav pri?el ta trenutek, ker imam kar nekaj projektov v delu, ampak ker sem na pozitivni nuli z vsemi kriptovalutami, bom ?e raje po?akal, da zadeva malce naraste. ?e pa? spu?im, pa? spu?im, itak sem vedel v kaj se podajam in sem tja dajal samo denar, ki ga ne bom pogre?al...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.