Samo se mi je lepo danes na proslavi zdelo z vsemi tistimi rde?imi zvezdami na zastavah in napisih o titu na transparentih okoli mene. Nekateri so imeli celo pionirske kape z rede?imi zvezdami na glavah.
Kot da bi se vrnil enih ?tirideset let v preteklost.In ko je spregovoril ?e "?ef" mi je bilo res toplo pri srcu.
In kako so samo ljudje ploskali.Celo zastavice z zvezdami so imeli v rokah in mahali.Pa majice z rde?imi zvezdami oble?ene.
Lepo, da je bila proslava in vsaka ?ast organizatorjem.Samo mislim, da so nekateri malo zgre?ili stoletje in realnost.
Najlep?i in najatraktivnej?i del proslave sta bila dve kaskaderski letali in vla?ilci, ki so ?pricali vodo.
@Alex - a potem je precej spominjalo na ?tafeto mladosti al kaj?
Kako smo ?e rekli, da nad 80 kg je kategorija lisac a ne. Sam ne vem do kok traja (cca. 90 verjetno), pol naprej (ali pa vsaj od 100kg) je pa kategorija BAJS.
A si predstavljate kak?en biznis je takale tekma kar se ? cekinov ti?e. Recimo da je povpre?na cena karte 100 cekinov, stadion sprejme skoraj 100.000 obiskovalcev in ?e so vsa mesta zasedena, bi se to reklo da so zaslu?ili 10.000.000,00 ? v manj kot dveh urah.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
@Alex - a potem je precej spominjalo na ?tafeto mladosti al kaj?
Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Povezava za deljenje
Deli na druge strani