Se pardoniram, ni bilo tako mi?ljeno kot se je dalo prebrati. Bolj sem mislil na to kako si se razpi?tolil, da me je raho strah postalo, da te ?e kak?en infarkt trefne.
Priznam pa ja, da precej osebno reagiram, ?eprav sem samo uslu?benec v banki ampak, ko te jebe ?e vsak, od znancev, kolegov in da o kaki stranki sploh ne govorim po?asi tudi meni ?ivci popu??ajo in re?em ter napi?em tudi kak?no, ki bi morebiti bila bolje, da ostane pri meni. Ja jaz sem pa? tip ?loveka, ki je vedno branil svojo slu?bo in sem lojalen do konca, ker ?e 1x ne bom ve? je skrajni ?as da zamenjam ?iht.
Mi gre pa v nos, da se vedno vse krivi banke - sploh na?e, ki z globalno krizo pa ja nimajo nobene otiplive veze. Smo dale? premajhni igralci ampak, da se pa nato ve?e vsa krivda in posplo?i na vse se mi zdi pa precej velika obto?ba, da ne re?em manipulacija. Sicer je pa tudi Bine, da bi re?eval svojo ko?o, rekel, da so krive Banke in to z besedami: "ja kaj so mi pa dale take kredite". Mislim, ?e pa to ni sprevr?eno pol pa ne vem kaj je.
Obnova?
Live your dreams, don't dream your life!
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
A je bel? Sem bil zraven ko smo merili. Nasploh ima izgleda narejenega v petek ob 13ih ker en drug nima nobenih te?av.
In ?e nekaj Marko, Clioti RS imajo zelo razli?ne konje. Megani RS tanovi imajo praviloma ve? konjev edino njegov je ?rna ovca. Pa ne vemo, klimo je imel pomoje vklopljeno pa ESP je imen un modri na sport, tale vklopljen tako, da je vpra?anje v ?em je bila fora.
Ha ha ker komentar spodaj
RIP. Ford Focus RS 500 . RIP
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Ni samo v cenah, vse slab?e je, ne vpra?te kaj je blo danes ko sem sam poklical glede garancije zastopnika za znano firmo elektronike....
Je res da ima model XXXXX vseevropsko garancijo?
- ja seveda
Torej ga lahko kupim v tujini in tu uveljavljam garancijo?
- kako to mislite?
Ja tako kot sem rekel, kupim v tujini ali preko ebaya pa ?e crkne je garancija ne
- ja veste kaj ebay pa ne, to je second hand roba
Gospod, va?a znamka ima uradno trgovino na ebayu, gre se samo za internetno prodajo blaga po svetu zastopnika, ki ima trgovina v Angliji
- ne ne s tem se pa ne ubadamo
Torej se garancijski pogoji spremenijo, ?e mi oni po?ljejo izdelek po po?ti?
- Kako to mislite spet? Brez ra?una ni garancije
Kdo je pa rekel da bo brez ra?una, gre za uraden nakup
- Ebay ni uraden ra?un
Poslu?ajte, ?e jaz kupim preko spleta dobim z izdelkom tudi ra?un po?iljatelja/trgovca
- Ta ra?un ne velja
Kako to mislite ne velja saj je enak, kot ?e bi ?el jaz fizi?no v trgovino
- Ne ni isto, ra?un mora biti od slovenskega zastopnika
Kako prosim? A nisva rekla da ima izdelek vseevropsko garancijo?
- Seveda ima, ampak ?e je kupljen pri nas, potem gre za garancijo, druga?e ne
V ?em je potem poanta mednarodne garancije?
- ja kako v ?em, da lahko izdelek kupljen pri nas popravite kjerkoli v Evropi
No in zakaj proces ni obraten?
- Kako naj mi vemo, kje ste to kupili?
?e enkrat, prilo?en je ra?un, vrh vsega pa je serijska ?tevilka izdelka ki se bele?i kajne?
- Va? ra?un z Ebaya ni uraden, nima ?iga
?e enkrat gospod, izdelek bo poslan z ra?unom trgovine, ebay je le na?in prodaje preko spleta
- gospod ne morem vam pomagati, takih sivih nakupov ne podpiramo, nasvidenje
Pa kje mi ?ivimo, meni je takoj bilo jasno - kupi pri slovenskem uvozniku za 780? pa ima? garancijo, ?e pa kupi? pri proizvajalcu v tujini s po?tnino pa 422?, in to jih boli!!!!!!!!!!!!!
Fak off, ne samo da smo za?eli kupovati zunaj, ?e popravljali bomo zunaj, pa naj vsa ta arogantna raja ?ivi od zraka
ban?ni rop....pobegnejo s cayenom. Policija se zmoti pri prvem in zagrabi prvo dru?ino ni? krivo - ampak gre za identi?en avto ki ima samo ?rko druga?no na tablici
ta drug porsche je pravi
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Tajkun na vzhodu pomeni ?astljivega in spo?tovanega gospoda!
Povezava za deljenje
Deli na druge strani