Skoči na vsebino
Aktualni dogodki!
Napisano

Tajkun na vzhodu pomeni ?astljivega in spo?tovanega gospoda!

Live your dreams, don't dream your life!

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Se pardoniram, ni bilo tako mi?ljeno kot se je dalo prebrati. Bolj sem mislil na to kako si se razpi?tolil, da me je raho strah postalo, da te ?e kak?en infarkt trefne. :P

Priznam pa ja, da precej osebno reagiram, ?eprav sem samo uslu?benec v banki ampak, ko te jebe ?e vsak, od znancev, kolegov in da o kaki stranki sploh ne govorim po?asi tudi meni ?ivci popu??ajo in re?em ter napi?em tudi kak?no, ki bi morebiti bila bolje, da ostane pri meni. Ja jaz sem pa? tip ?loveka, ki je vedno branil svojo slu?bo in sem lojalen do konca, ker ?e 1x ne bom ve? je skrajni ?as da zamenjam ?iht.

Mi gre pa v nos, da se vedno vse krivi banke - sploh na?e, ki z globalno krizo pa ja nimajo nobene otiplive veze. Smo dale? premajhni igralci ampak, da se pa nato ve?e vsa krivda in posplo?i na vse se mi zdi pa precej velika obto?ba, da ne re?em manipulacija. Sicer je pa tudi Bine, da bi re?eval svojo ko?o, rekel, da so krive Banke in to z besedami: "ja kaj so mi pa dale take kredite". Mislim, ?e pa to ni sprevr?eno pol pa ne vem kaj je.

Obnova?

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

si jih imel na SD kartici ali na telefonu?

Kako pa to ves? Jaz bi reku telefonu.....

Drugac pa a t2 kaj hrani pa da ni treba ravno sodisca vpletat za kopije?

android ne dela sam backupa? <_<

Privat telefon....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

A kdo ve kako dobi? nazaj izbrisan SMS -oz. SMSe, delete thread sem butno pa so odleteli vsi od banke...... :vskalo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano

Se pravi mo?no da rezultati dirke ?e niso dokon?ni (?eprav mu seveda privo??im, ki je ?lan moje najlup?e ekipe)?! :P

so dokon?ni...pa saj je prav kurc to je dirkanje ne pa da rabi? dovolilnico da gre? mimo

Res pa je tudi to kar pravijo o Hamiltonu - s to agresijo bo nekoga poslal v zid....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano

A niso med dirko (gledal sem samo uvodnih 25 krogov) govoril da bojo dirkalnik ?t. 4 ?e naknadno nekaj obravnavali? :ne vem:

takrat ?e ni nabil alonsa, obravnavali so ga zaradi prehitre voznje med varnostnim avtom, ne zaradi hamiltona, potem je pa ?e alonsa nabil

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano

Tole je blo zanimivo kot ?e dolgo ne :jupiii:

Kdo bi si mislil, da se da zmagat s taktiko "demolition derbya" :ne vem:

Itak. Zato te pa z isto taktiko poizkusa se prej sotekmovalec premagat .....

Sumi pa iz 11 na 2 mesto....pol pa mecka preklopu v safe mode......

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

za Symona
Napisano

9:33 pi?e na iphoneu...mislim da to ni slabo, res pa da je NR en sam gas

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

za Symona
Napisano

A je bel? Sem bil zraven ko smo merili. Nasploh ima izgleda narejenega v petek ob 13ih ker en drug nima nobenih te?av. ;)

In ?e nekaj Marko, Clioti RS imajo zelo razli?ne konje. Megani RS tanovi imajo praviloma ve? konjev edino njegov je ?rna ovca. Pa ne vemo, klimo je imel pomoje vklopljeno pa ESP je imen un modri na sport, tale vklopljen tako, da je vpra?anje v ?em je bila fora.

Ha ha ker komentar spodaj

RIP. Ford Focus RS 500 . RIP

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano

Lepo videno kaj bi bilo, ?e bi imel ?umi mercedesa na ravni Redbulla in Mclarna........

Jajca nemska.....sumi je se vedno sumi. RB je sel mimo kot da bi mel Sumi krog zaostanka

Vseeno huda dirka. Se Alisic ni sfolgal njegovih prehitevanj. Mogoce pa bo se tretji ce buttna za 3 torpediranja kaznujejo, vsaj za Alonsa.

Massa je pa en dirkaski fail.....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano

Karkoli se zgodi to je nas stari Miha! Svaka mu cast. Ampak zadnjih 12 krogov ko bo steza suha mercedes nima sans......

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

iGO daj gor ;)

res je men se android z igo ni izgubil niti 1x po franciji :bravo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

lol. internet je pri nas TABU. :D jures ne morm verjet da to pi?e?. dolgo si zdr?al. js bi reku nej mi da direktorja pa jih poslal v k***

in kaj si s tem dosegel? Se vedno bodo gonili isto politiko naprej

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Ni samo v cenah, vse slab?e je, ne vpra?te kaj je blo danes ko sem sam poklical glede garancije zastopnika za znano firmo elektronike....

Je res da ima model XXXXX vseevropsko garancijo?

- ja seveda

Torej ga lahko kupim v tujini in tu uveljavljam garancijo?

- kako to mislite?

Ja tako kot sem rekel, kupim v tujini ali preko ebaya pa ?e crkne je garancija ne

- ja veste kaj ebay pa ne, to je second hand roba

Gospod, va?a znamka ima uradno trgovino na ebayu, gre se samo za internetno prodajo blaga po svetu zastopnika, ki ima trgovina v Angliji

- ne ne s tem se pa ne ubadamo

Torej se garancijski pogoji spremenijo, ?e mi oni po?ljejo izdelek po po?ti?

- Kako to mislite spet? Brez ra?una ni garancije

Kdo je pa rekel da bo brez ra?una, gre za uraden nakup

- Ebay ni uraden ra?un

Poslu?ajte, ?e jaz kupim preko spleta dobim z izdelkom tudi ra?un po?iljatelja/trgovca

- Ta ra?un ne velja

Kako to mislite ne velja saj je enak, kot ?e bi ?el jaz fizi?no v trgovino

- Ne ni isto, ra?un mora biti od slovenskega zastopnika

Kako prosim? A nisva rekla da ima izdelek vseevropsko garancijo?

- Seveda ima, ampak ?e je kupljen pri nas, potem gre za garancijo, druga?e ne

V ?em je potem poanta mednarodne garancije?

- ja kako v ?em, da lahko izdelek kupljen pri nas popravite kjerkoli v Evropi

No in zakaj proces ni obraten?

- Kako naj mi vemo, kje ste to kupili?

?e enkrat, prilo?en je ra?un, vrh vsega pa je serijska ?tevilka izdelka ki se bele?i kajne?

- Va? ra?un z Ebaya ni uraden, nima ?iga

?e enkrat gospod, izdelek bo poslan z ra?unom trgovine, ebay je le na?in prodaje preko spleta

- gospod ne morem vam pomagati, takih sivih nakupov ne podpiramo, nasvidenje

:vskalo::vskalo::vskalo::vskalo::vskalo::vskalo::vskalo::vskalo::vskalo::vskalo:

Pa kje mi ?ivimo, meni je takoj bilo jasno - kupi pri slovenskem uvozniku za 780? pa ima? garancijo, ?e pa kupi? pri proizvajalcu v tujini s po?tnino pa 422?, in to jih boli!!!!!!!!!!!!!

Fak off, ne samo da smo za?eli kupovati zunaj, ?e popravljali bomo zunaj, pa naj vsa ta arogantna raja ?ivi od zraka

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nakup avta
Napisano

ka noben ne ve?!

O kakem davku to ti? V slo tega ni vec prepis stane 1 ojro

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Malar mi ni polakiral litk, mater mu je... in to kr po telefonu. :angry2:

Me je razpizdu, ker ?e nebi mel tol dela se zapelem do njega in ga kresnem na kepo, po pol leta(dobr ste prebral 6 mesecev) ni uspel zaklju?t feltn. :angry:

a te ni ze z avtom izucil?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Js pa ?tudiram da bi za?el uporabljat samo dnevne, ker je cel kup dela z mese?nimi, jebiga sem pa? len. :blush:

Zjutraj jih namontiram, zve?er pa v kanto, pa ?e jo "zgubim" je prov en qur..

Js mam pa trenutno johnson&johnson, po priporo?ilo boss-a, prej sem mel zeiss :ne vem:

Pa ma? v izpitu o?ala IN le?e....to je sedaj oboje potrebo

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Danes zjutraj ob prebujanju ob?utek kot da so mi z WC krta?o sapnik dimnikarji pre?ponal. Zato sem se v?eraj v Labodu preventivno stran od mize dr?al.

Narobe - na koncu sta ostala 2 pogreta alkoholna razku?evalca grl.... :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

kolk ?asa rabimo do ?esa?

da me date na 8/1 :blush:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

danes, jutri upam na 2x ve? :bravo: , sem oja?al anteno iz 12db na 33dB :danzoman:

Marko koliko ?asa rabte - v?eraj sem mejlal

Objavljena slika

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

fak...

ban?ni rop....pobegnejo s cayenom. Policija se zmoti pri prvem in zagrabi prvo dru?ino ni? krivo - ampak gre za identi?en avto ki ima samo ?rko druga?no na tablici

ta drug porsche je pravi

:huh:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.