Skoči na vsebino
Zanimivosti
Napisano

enica je pa itaq legenda, sploh tista s taozkim lu?kam zadi :bravo:

Cabrio se razume, pa enga norca za volan treba posadit. :aaaaa:

post-185-1347050394_thumb.jpg

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivosti
Napisano

Meni sta simpati?ni in v?e?ni (za svoj cajt) le I in II, ostalo je pa prekleta rev?na, glede na ?asovnico, kje se vsak izmed nadaljnjih modelov nahaja in kaj ustvarja konkurenca. :aaaaa::blink::cheers:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivosti
Napisano

?e gleda? lu?i in obliko C stebri?ka res...

Mah sploh pa 6. in 7. gen., re?mo da nisem totalni levak za avtomobile, ampak tle je res konkretna podobnost, pa ?e kao nov model. Marsikatera fabrika temu ne bi rekla niti "facelift", lepo vas prosim. :zvizga:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivosti
Napisano

Sam teli golfi so od V ?e skoraj vsi isti...

Sedma generacija golfa dosledno sledi tradiciji, katere del je tudi zelo zadr?ano spreminjanje zunanje podobe.

Tale tekst pod fotko ?ist vse pove, vzeli so mi besede iz ust, kak?en dolgcajt. <_<:hudicek:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Se spla?a?
Napisano

to pa prvi? sli?im... sploh ker pri 120 ni blo te?av s podlo?kami, Labi pa glih ni tipi?na referenca, ker je svojo ?estko ve?ino orng teral :ne vem:

Se spomnim zgodbe o tempomatu in 200kmh pa gremo via "Bratstvo i jedinstvo" :cheers::jupiii:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mene pa nekaj zanima!
Napisano

Jaz mam ziher raj?i kvaliteten doma? jabol?nik (npr. tak kot ga prideluje na? kolega - g. Slivka) kot pa dolenjsko kislico (Zwizla) takozvano vrhunsko rujno kapljico by g. Alojzius. <_<:D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mene pa nekaj zanima!
Napisano

Lojz, pol ?e dobro da si Alois in ne Ludwig (von Beethoven) a ne. :jezicek:

Sicer pa bi ?upnik lahko tudi malo malinovca ruknu, ali se mora prav z vinom napajat na prazen vampek? Barve je iste, itak pa tiste razne senilne ?eni?ke, ki ?e ob 7h zju3 sedijo pri 1. ma?i, ne lo?ijo, tudi ?e bi krompir lupil namesto izpil 1dcl rujne kapljice. :hudicek::hohoho::cheers:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mene pa nekaj zanima!
Napisano

ja to je Lojz neki razlagu, ?e je omejitev 50 se pelje 50, ?e je 90 se pelje 90... se prav, ?e je zakonodaja alkohola od 10h dalje pol mora bit od 10 ure dalje :D

G. Lojz je prov uno na HARD birokrat (varjanta "propisi su propisi, ?e je kdo gledu Ko to tamo peva)?! :hohoho::hohoho::hohoho::jezicek:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

O?itno se obeta precej ve?ja polo?nica kot sem pri?akoval glede ZVCP. :(:blush:

Kupu si bom skiro, pa ?e kak?na kg bo manj na tehtnici. -_-:P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Pravkar dokon?al (vsaj upam) pravilnik o delu disciplinske komisije AMD Mazda kluba. Matr kok je to enih ?lenov in detajlov, no sicer pa tega pravilnika itak ne bomo nikoli rabli ker ste sami fajn desci. :vesel::rispekt:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mene pa nekaj zanima!
Napisano

Z va?kim ?upnikom se ravno ne dobivam, je pa res, da sem pred kratkim dal stari mami 20? v smislu, da naj da za ma?o za starga fotra, ki je pokojni ?e genau 20 let. :blush:

@Lojz - title ima? zdele res na nivoju. :rispekt::party0035:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.