Meni sta simpati?ni in v?e?ni (za svoj cajt) le I in II, ostalo je pa prekleta rev?na, glede na ?asovnico, kje se vsak izmed nadaljnjih modelov nahaja in kaj ustvarja konkurenca.
Mah sploh pa 6. in 7. gen., re?mo da nisem totalni levak za avtomobile, ampak tle je res konkretna podobnost, pa ?e kao nov model. Marsikatera fabrika temu ne bi rekla niti "facelift", lepo vas prosim.
Jaz mam ziher raj?i kvaliteten doma? jabol?nik (npr. tak kot ga prideluje na? kolega - g. Slivka) kot pa dolenjsko kislico (Zwizla) takozvano vrhunsko rujno kapljico by g. Alojzius.
Lojz, pol ?e dobro da si Alois in ne Ludwig (von Beethoven) a ne.
Sicer pa bi ?upnik lahko tudi malo malinovca ruknu, ali se mora prav z vinom napajat na prazen vampek? Barve je iste, itak pa tiste razne senilne ?eni?ke, ki ?e ob 7h zju3 sedijo pri 1. ma?i, ne lo?ijo, tudi ?e bi krompir lupil namesto izpil 1dcl rujne kapljice.
ja to je Lojz neki razlagu, ?e je omejitev 50 se pelje 50, ?e je 90 se pelje 90... se prav, ?e je zakonodaja alkohola od 10h dalje pol mora bit od 10 ure dalje
G. Lojz je prov uno na HARD birokrat (varjanta "propisi su propisi, ?e je kdo gledu Ko to tamo peva)?!
Pravkar dokon?al (vsaj upam) pravilnik o delu disciplinske komisije AMD Mazda kluba. Matr kok je to enih ?lenov in detajlov, no sicer pa tega pravilnika itak ne bomo nikoli rabli ker ste sami fajn desci.
Z va?kim ?upnikom se ravno ne dobivam, je pa res, da sem pred kratkim dal stari mami 20? v smislu, da naj da za ma?o za starga fotra, ki je pokojni ?e genau 20 let.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Mal je pa ?e otok Mljet kriv, ko smo tule glih nanjga uletel.
Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Povezava za deljenje
Deli na druge strani