Skoči na vsebino
Jamralnik v2
Napisano

a se ne bi mogu potem hvalt? ce si zmagal?

pol?as....

Live your dreams, don't dream your life!

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Jures : podgane 3:0 :angry:

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Jaz pa blizu Fa?ane. Peroj.

So pa zadnja leta zelo zelo lepo uredil Fa?ano. Se spomnim, kaka je bla v?asih. Se vidi kaj se nardi, ?e imajo veljaki malo pameti in znajo privabiti nazaj turiste.

Lepa je ja - smo zadnji? ?li na Brione pa mi je blo v?e?. Pol ma? kako sosedo Zvonko in Milana?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

jures,seveda vem kje je to,sicer sem pa razpet med Barbarigo in Fa?ano.u Pineti mam kr skos ?otor,se ?vercam not,ko grem dam pa pospravm pa skrijem pri sosedih pav?alistih:-D u Barbarigi pa poznam lastnika lokala ob pomolu in kr pr njemu parkiram;-)

Mi smo v Vestarju med Balam in Rovinjem :bravo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Glede na to, da je mrzlo u pm., je mogo?e za doma rabu kurilca ? :ne vem:

sej ?e ga je loh upalil, ga je lahko le ?e je imel v tanku cvi?ek

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Danes na Petrolu medvode spodaj policijski megane z lu?kami in nekdo z renoj?kom in kanticami ob kurilnem olju :blush:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

O sosedi... :D

?eprav je bla nedelja cela kisla, sobota pa tudi ni bla kej preve? lepa, me je na pla?i celo de? ujel. Ni ga blo glih velik sam vseeno, morja pa tudi ni blo kaj prida mirno.

kje ma? pa ti box?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

v Fa?ani je blo cel vikend lepo, razen danes pono?i je malo de?evalo ter popoldne. Sicer pa :ljubezen:

O sosed..... :D jaz sem 9km stran po tisti makadam cesti proti Balam :mi pijemoo: cifro ma? v klubskem pa zvrcn

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

?e sem do sedaj s 100 na uro prehiteval po desni, lahko re?em da sem 90% poti prevozil danes po avtocesti po desni s 130, medtem ko so po levi mimo padali - stari dobri ?asi :bravo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

3 dni SONCA in vro?ine na morju!!!! (1 nevihta pono?i na nedeljo) medtem ko severno proti Pore?u vse sivo

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Na avtocesti Maribor - Ljubljana na izvozu Blagovica iz smeri Ljubljane je zaradi okvare tovornega vozila oviran promet. ?as vnosa: 22.07.2011 14:26

R3-646, ?marje Sap - Cikava, v Cikavi, polovi?na zapora zaradi prometne nesre?e. Promet poteka izmeni?no enosmerno. ?as vnosa: 22.07.2011 14:17

Na avtocesti Ljubljana - Koper med priklju?kom Seno?e?e in razcepom Nanos v smeri Ljubljane je zaradi okvare tovornega vozila oviran promet na po?asnem pasu. ?as vnosa: 22.07.2011 13:13

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

ponočnjaki
Napisano

wow - to je pa fenomen... mo?ki rodil :blink:

:bravo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

ponočnjaki
Napisano

Kako se re?e tistmu, ki bedi pozno v no?? Bedanc? :hudicek:

bratranec rodil ob 03:03

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Sprejet na faks! :danzoman:

Kulsko.

Sam pazi da se ne porocis s faxom....locitev cez par let je dobrodosla...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

tole je res hec. Ker si kao bolj bolan, ?e se ba?e? s sladkarijo.. Bedarija. ?e ho?e vlada to imet za izgovor, naj to potem manifestira na dra?jih zdravstvenih storitvah za debeluhe ker preve? ?re(j)(m)o, na kadilcih, ker si nala?? plju?a uni?ujejo, na motoristih, ker je znano, da so divjaki, na d?ankijih... a potem se pa najdejo seveda kriki o neenakosti ipd.....

A ni logi?no - najprej ti dvignejo cuker, pol pa obdav?ijo cukr. Win-win situation bi rekel GO Borut

http://24ur.com/novice/crna-kronika/v-luki...nih-vinjet.html

Kitajci - itak

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

ponočnjaki
Napisano
<_<

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

Kateri avto lahko vozi? 130 po makadamu?

Slu?beni!

in pa BT-50 :harhar:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Nov komad bo treba izumt, dons je Pahor prijavil spet novo 'fair enough'.... :closedeyes:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.