ja sam meni se ni lucka za dpf prizgala,se je sam lucka za motor. nevem. bom vzel skatlico vn,pa pocakal da se simptomi ponovijo on potem magar btc servis.
itak
Live your dreams, don't dream your life!
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
mazda sla v safe mode ,prizgala se je lucka za motor,baje da je fuc lambda sonda nekje cez 600e..ni hotla se navit vec kot 2500 obratov,peljem na servis mi resetirajo in zaenkrat je mir..drug teden pa servis,bomo vidli kako bo..upam da mi bojo zrihtal pod garancijo...neki kao niso hotli ker imam cip notri...po resetu naredu cca 300 km brez problema..je kdo imel podoben problem?
zato pa je skatlca da se ven vzame
To so meni v puli rekli ko se je DPF prizgal na M5, zamenjal pod garancijo in danes ima avto ze 150.000 z novim lastnikom
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Ko zapeljem ?ez luknjo (kanali, oz. ?e se vozim po neravni uni?eni cesti npr. desni pas Celov?ke), mi zamika zadnji del avta v levo, ga poravna in spet v levo, ga poravna ipd.), pri vi?jih hitrosti se pa to zelo pozna...npr. nad 100 km/h ?ez most na obvoznici,avtocesti ko zapelje? ?ez tisto zadevo ki lo?uje most od "celine"., smo pa zamenjal ?e prve roke, zadnje spodnje roke (zdej je vsaj v ovinku mir), amortizerji stestirani in so ok...tako da....ma ?udno vse skupaj....bomo vidl ?ez par urc ?e je kon?no odkrito kaj je narobe.
On ne misli na mazdo
vcerej mi je zacela dpf lucka utripat. pismo. bo treba servis naredit by by 300e. klicem mocnika pravi da naj se ne vozim dalec,ali naj preprosto ignoriram lucko se ene 500km. k ni glih najboljse stanje ta teden.
V navodilih tudi pi?e kaj je treba narediti....sicer ne vem ali ko utripa ali ko gori - preberi, mora? iti na obrate za dalj ?asa
?ez vikend sva z bratom polo?la 40 kvadratov laminata z vsemi obrobami in zaklju?ki pa ?e ena vrata sva vgradila in dnevno sobo sestavla.
Zaenkrat ker ne pla?ujem zlatarskega dela in ve?ino delam sam z ob?asno pomo?jo doma?ih sem pri?paral:
- knauf strop 800?
- vsa elektrika, stikala, vti?nice in lu?i 400?
- izravnalna masa po stenah in vsa slikopleskarska dela 600?
- laminat in obrobe 250?
- male pizdarije (vgradnje vrat, sestavljanje pohi?tva ipd) 200?
Skupaj 2250?
Res, da se zajebavam ?e skor en mesec, ker se sprot u?im pa tud nimam vsega orodja ampak vseeno sem nadvse zadovoljen. Naslednji? naredim v pol tolk ?asa pol pa odprem s.p , ker kle je biznis.
priceless
?e se ne motim, je tole ?e zdavnej padlo v vodo, Barca gre v sklopu priprav na audi cup na alianz areno in touro po ameriki.
Hajduk si kot prvo tekme sigurno ne more privo??it, kot drugo Messija 100% ne bi bilo, ker bo na ju?noameri?kem pokalu, isto Milito, Alves, Adriano, Mascherano. Ostalim je to kon?no leto ko so frej in ni kakih tekmovanj (EP, SP, ali pokal konfederacij), tako da Barca bi v primeru da gre v Hajduk, igrala z rezervisti in kakimi novimi nakupi.
Danes bilo na 'narodni radio'...o cenah kart in tako naprej :ne vem:
Bolj ko veselje nasih me je negativno presenetil manun. Brez igre brez presinga pred njihovim golom. Imeli smo prostora kot proti nekem levem klubu. :ne vem:
Evo da se mal pohvalim, ucerej dobu radio ga namontiral,meni zgleda super,8 incen lcd..grafika je super,skratka vse se ujema..
slike prilozim kasnej...
jures ti pa bos imel mal dela,z navigacijo,pa nekej me dvbt jebe. Ne najde programov.
nastavi najprej regijo, mora biti mpeg4, potem pa ko gres avtomatsko iskanje - FTA OnLY spremeni v ALL
thats it
aja pa anteno priklop
Ja je,vsaj mislim da je..takrat sem se spraseval na forumu..bom kasnej preveru. Mogoce so krive antene k sem jih dal cist spodaj pod sipo. Ceprav imajo pogled zunaj. Sj ves kaj mislim...
v nastavitvah se vidi jakost signala - vsaj 68% mora biti
drugo pomembno v nastavitah mora? imeti vklju?eno napajanje antene z avtoradia, druga?e ne lovi ni?
tretje, sedaj mi bo? verjel da je signal v SLO v kurcu - in pa tudi ?e je mpeg2 najde kanale samo ni slike in napi?e video not supported
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Povezava za deljenje
Deli na druge strani