Skoči na vsebino
Pohvalite se,...
Napisano

Vendar ne za dolgo, ker je lepilo popustilo  :vskalo:  :D

Bo treba pogledati v smeri 3M, ker ta pofl iz OBI-ja...  :angry2:

?morn. jaz sem pa cement nabavil v OBIju... :o   Upam, da bo dr?al bolje kot tvoje lepilo... ?e pa se ?e zru?i, naj se pa na ?eno... :hudicek:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Danes pri?el nek mo?akar po kisikove jeklenke za dihalni aparat. Pa sva spro??eno poklepetala in skozi klepet sem ugotovil, da gre pravzaprav za precej pomembnega mo?akarja pri Mazda Motor Slovenija...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kako tankate
Napisano

Kako tankam? Te?ko, ?e ?e vpra?a?. Namre?, ?enina petka: ne vem, a je to samo ta taka ali je to pri vseh petkah. Lepo tankam in tankam in ko prvi? vr?e ven, se lotim in kapljam do vrha (sploh pozimi). In "nakapljam" takole ?e kak?nih 8 do 10 litrov. Res mi ni jasno, zakaj tako hitro izklopi?

Druga?e pa, ja, ko se pri?ge lu?ka, grem ob prvi priliki tankat. ?e se slu?ajno zgodi na "tisti" ponedeljek, potem malo po?pekuliram, ?e se bo mogo?e slu?ajno pocenil, pa potegnem ?e en dan... 

Sem pa tudi jaz nekajkrat pazil, da je bilo v avtih vsaj tretjina rezervarja. Vsakokrat, ko je bila ?ena v osmem in devetem mesecu nose?nosti...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

V?eraj hitra po?ta Gold Ekspres prevzela paket v Ribnici. Do danes ga ?e niso pripeljali do Lokovca. Mogo?e bo v ponedeljek... ?e bi v?eraj poslal svojo nono pe? v Ribnico, bi prej prinesla tisti paket kot pa ta Gold Ekspres...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Alfa opravila mali servis, prestala ga je brez posebnih dodatnih odkritij (no park senzor bomo menjali drugi teden, ker ga v ponedeljek dobim)

So mi razlagali, da pri Alfi sploh ni treba dvignit pokrov motorja, da preveri? olje. Samo skloni? se in pogleda? na tla pod motorjem. ?e ga pod njim ni, potem ga tudi v njem ni... :zvizga:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Med bloki je malo zelenice in ?e ta posrana in nametan kruh za golobe?! Jaz pa tam z otrokom in psom. A si lahko tko smotan pa futra? te lete?e podgane in ne pobira? drekov pasjih?

Hja, o?itno lahko...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Obnova počitniške prikolice
Napisano

Nisva se razumela:

- kot prvo sem jaz zgre?il: do Rovinja ni Hrva?kih avtocest...

- kot drugo me zanima "dnevna" postavitev oz. postavitev za vikend. Mi ne strpimo pol leta na eni lokaciji, zato imamo prikolico registrirano in jo vla?imo naokoli... 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.