Skoči na vsebino
Razkurnik oz. Razpiiiizdnik
Napisano

za 50 ? kupim kala?inko, pa naj se samo pojavi. Ja, jaz bom v zaporu, on bo pa mrtev...

ah, no zdej pa jeza govori in ne Sivka... zarad kretena bo? raje ?el sedet. ?e se pa kej ne spla?a se pa ravno to ne spla?a.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

Mi tudi, ?e po?ljemo Adele s prfektno skladbo bi jedva mogo?e pri?li do finala. Jebe? tako tekmovanje, kjer kvaliteta predstavljenega ne igra nobene vloge.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

V?eraj dve uri in pol stal na ?tajerki zaradi tele nesre?e

http://www.zurnal24.si/na-stajerki-nalet-t...l-clanek-193439

Na vsake toliko so spu??ali eno rundo vozil potem se je pa spet ?akalo dve uri.

V glavnem, ko sem se vra?al proti Lj je bila kolona dolga ?e od Tepanj do Celja (izvoz jug) - se pravi celijh 17km. ?ista nori?nica.

Bom pa pohvalil voznike avtomobilov, ki so se vsi umaknili skrajno levo k ograji, da je bil plac za policaje, gasilce in re?evalce. Med tem pa ena huda graja za kamionarje saj se skoraj nih?e ni umaknil skrajno desno tako, da so se vsa vozila na nujni vo?nji bolj po?asi prebijala mimo, ker je bil ravno zaradi egoizma kamionarjev prostor razmeroma ozek.

Sramota res, da neprofesionalni vozniki vedo ve? o teh pravilih kot pa profesionalci, ki jim je cesta slu?ba.

Boss, ravno zate velja, da je dobro, ?e si tiho. Ali pa da vsaj ne pi?e?. Sploh o snegu...

Ja sej vem - a si vidu tole, da sem zagrozil pred kakim mesecem, da bo tale vikend slabo vreme, ?e mi bo kdo osebno zameril zaradi pripombe glede showa Show and Shine. In en bizgec mi je o?itno res zameril tako mamo pa zdej vsi slabo vreme ?ez vikend napovedano. :angry2:

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

http://www.24ur.com/novice/crna-kronika/st...i-politiki.html

A je kdo tole prebral - zdej gre ?e ?taba po poti ?lendra in i??e vzroke kjer jih ni. A res tip?ek misli, da ?e bo kazen vi?ja bo pa takle kreljo pa sam sebi rekel je zdej je pa kazen za 100? vi?ja pa ne smem zadrogiran it v avto. Kere nebuloze res, da te srat prime.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Dans eno zelo pomembno zadevo tako dobro izpelju, kot je zdele vreme son?no sredi LJ. :zvizga:

Ne zveni glih spodbudno :huh:

Danes na morju NI prijetno. Se posebej ce klices MES

spustila guma?

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Najprej naj nagonjo vojsko domov pa bodo vse luknje pokrpane. Potem pa gremo lepo po spisku raznih uradov za evropsko knjigo in ne ve kaj ?e vse pa bomo ?e v plusu. NA organ mi gre ko se vsi vedno zapiknete v u?itle in policaje ko se govori o JU. vojska, ki so najve?ji delomrzne?i, pa ni?. Pa ne krivim tukaj ljudi oz vojakov ki so pisali pro?nje in pridno hodijo v slu?bo (namerno nisem napisal da hodijo delat ker to ne dr?i).

Vojsko bi se lepo prestrukturira v eno skupino za mo?na voja?ka posredovanja v pirmeru potreb sicer pa delat v policijo. Vojske ziher ne rabimo. To je vse farsa.

:bravo: lep korak v pravo smer

Jaz bi razfukal ?e vse tele ob?ine - 30-40 jih je ?isto vrh glave dovolj.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Ah ne razstavi?, potol?e? pa bo :D

Po tem ko ti snamejo gips seveda :P

Zakaj? Zdele naj potol?e, kr z gipsom, da ne bo kladva tro?il (?parat je treba). :zvizga:

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Vcerej sm ugotov da mi je zacel avto rjavet in to kr od zgoraj. Vidu sm take rjave pike po strehi.

Dej mal posliki...

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano

Sej res, da se mal zajebavamo zdele sam manjka neki kar bi naredilo ta ?port spet zanimiv in ?im manj odvisen od nekih drugotnih vzrokov (gume), ker ?e so poanta ravno tile drugotni vzroki, pol tud ideja s karavanom al pa prikolico al pa trugo in bicikli pripetimi na zadnjem spojlerju, sploh ni tako dale? stran od zdrave pameti. :P

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano

Ne ?tekam kaj ho?e? povedat??? lahko mu da nekdo 30kg kamen, a z njim ne dirka, niti ne gre na koncu na vago z njim, zadeva z dirko nima prav nobene veze..... :ne vem:

eee what? :hohoho:

Da bi bilo bolj zabavno bi lahko naredili karavansko izvedbo formule in bi notri pred dirko vrgel vrtno garnituro in ob prihodu na cilj bi vse to moral ?e v pravilnem vrstnem redu sestavit zadi a travniku za boksi - pa pitstopi sploh ne bi bili ve? za menjavo gum ampak zgolj za nakladanje in razlaganje pohi?tva in bele tehnike... :hudicek:

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Alo! Trabant je imel kovinski odbija?! :D

Zadnja izvedba tik pred ukinitvijo, ko so ?e vgrajevali 4-taktni VW-jev motor iz Pola je imela plasti?ne odbija?e

Objavljena slika

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kaj za obrambo pred norimi vozniki
Napisano

Ni treba da je kij skrit samo ?ogica za bejzbol umazana od trave mora biti zraven pa ne bo te?av niti v Avstriji kjer so me ustavili in prvo kar vidi? je kij z ?ogico... :P:P

Na rokavico ne pozabit - druga? je pa Gustav zelo lepo napisal. Lahko je bit zdele pogumen preko tipkovnice a v ?ivo je pa ?isto nekaj drugega.

?ivljenje ni film k en Chuck Norris al pa Van Damme al pa Segal opravijo s celo ?eto nasprotnikov.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Ne vem, ?e ima? ?ist prav - kakor vem jih zdaj dajo na prisilno treznenje tako, da v isti no?i ne more naredit nove pizdarije. Seveda jo pa lahko naslednjo no?, k je spet nadelan.

Druga? pa ?e dobro, da ni ve? dolenjskega alkoholika tule na forumu, ker bi ziher za?el razlagat, da ni alko ni? kriv, ?e je divjak norel po cestah.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

To je podobna izjava kot tista: "po pomoti sem zapeljal na sosedovo dvori??e in se zaletel v drevo, ki ga doma nimamo"

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

?el na sprehod in zbistril svoje misli, no u?enje pa ni bilo ravno uspe?no. <_<

Zmedenko iz Jamralnika sem izbrisal iz svojga tel. imenika, pa upam da bo ali pa je ?e tudi ona mene. :party0035:

Mater tale zmedenka se sli? k una Fajsula... sorry sem moral sramezljiv

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

To je ?e bolano vse skupaj. Zdej bo krizni davek, da re?imo NLB, oni si pa izpla?ujejo regrese...je res da je to pravica delavca, ampak ?e je kriza, je kriza za vse.

Ne tuli s hijenami v isti rog - 2012 je NLB iz rednega poslovanja naredila 318m? dobi?ka (a sploh vemo kolk je to denarja? 4 take dobi?ke pa ne bi imeli zaprto luknjo v prora?unu za celo dr?avo)- ogromno tega dobi?ka smo naredili zaposleni z zmanj?anjem in ukinjanjem raznoraznih stimulacij, nagrad, bo?i?nic, izpla?evanja nadur in zmanj?anjem zaposlenih za 15% in posledi?no zato dnevno delamo vsaj 15% ur/na osebo ve? kot prej.

Izgubo pa naredijo odpisi kreditov in to niso samo tajkunski ampak cel kup drugih od poslovnih do osebnih. In dokapitalizacija ni za na?e pla?e in regres, katerega enostavno zaslu?imo z rednim delom. Dokapitalizacija je, da NLB dobi kapital a ne za samo NLB in teko?e delo ampak, da ta kapital nato posojamo naprej v obliki kreditov, da za?ne gospodarstvo okrevat in da spet dobi mo?nost najemanja kreditov kar je bilo domala v zadnjih letih skoraj ustavljeno.

?e enkrat - dokapitalizacija gre samo preko NLB-ja do Slo gospodarstva. In to?no ta denar, ki se ga daje notri bo dr?ava kot ve?inski lastnik nato dobivala denar v obliki dobi?kov oziroma divident. In zakaj kr naenkrat nih?e ne razmi?lja o prodaji NLB? Zato ker je to kura, ki nese zlata jajca oziroma jih spet bo, ko se raz?istijo nalo?be, ki so v ve?ini ratale slabe zaradi spremenjenih razmer na trgu.

A bo zdej ?lo z razumevanjem situacije al je la?je kr tako nepu?eno sekat naokoli in pizdit za brezveze?

@Sirius - :notworth:

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Se Podpi?em. ?e slab? so samske karieristi?ne ravnatlce, k ?vijo za slu?bo in si nonstop na hrbih u?iteljev zmi?ljujejo neke projekte, ko da tud ostali ?vijo sam za delo. Poleg tega ne bo dolgo ko bodo u?itli na minimalcih. ?olstvo je za kozlat. Noben se ne zaveda, da so to ljudje ki vzgajajo ljudi, ki naj bi neko? pla?evali na?e penzije.

word... ?e pa kej ne bi bil danes pa ne bi bil u?itelj, ker tolk kot so ta poklic degradirali niso verjetno nobenega pa po vrh tega so ?e avtoriteto u?iteljem vzeli zaradi enega idiota, ki je napisal knjigo o permisivni vzgoji - tazga bi bilo treba na grmadi za?gat.

Baje naj bi se ?e opravi?il, ?e?, da se je zmotil ampak zdej je velikanska ?koda ?e narejena.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.