?e se bo? iz te kazni kaj nau?u, bo? poceni skoz pr?u.
A bo? prito?bo napisal?
Mah kaj vem, nekako sem pri?el do Salomonske re?itve, da bom dal va?kemu ?upniku kakih 20? v "vofr oz. pu?co" ali kakorkoli se ?e temu po kme?k re?e, pa ra?unam da mi je s tem opro??eno za grehe, dr?avni aparat pa naj jih mandi gleda.
Ja jaz vem samo za enega, zase. Pripeljal sem 110 namesto 70, jebiga (kesam se, zlasti zato, ker bom imel ?ebulo v to?lu ko bo treba pla?at in se mi bodo posledi?no o?i zasolzile).
V?eri sem na ?rnozmajski Maydi zamenjal zra?ni filter in je zdej vo?nja precej prijetnej?a, no pa ?e poceni sem ga dobil (v Fermi d.o.o. imajo na?i ?lani 15% popusta). Na koncu cena samo 8,30?
V nabiralnik sm dobu po?to s PP Gri?, no v bistvu me po?ta ?aka na po?tni enoti, v nabiralnik sem dobil le odrezek za dvignit po?to. To bo verjetno tista kazen iz Ind. cone Trzin, kdo ve kaka bo cifra.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Mah kaj vem, nekako sem pri?el do Salomonske re?itve, da bom dal va?kemu ?upniku kakih 20? v "vofr oz. pu?co" ali kakorkoli se ?e temu po kme?k re?e, pa ra?unam da mi je s tem opro??eno za grehe, dr?avni aparat pa naj jih mandi gleda.
Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Povezava za deljenje
Deli na druge strani