V tej temi predlagam ,da se zbirajo te?ave ki nas pestijo pri uporabi ra?unal....
Moj prvi: kaj bi blo narobe z USB vodili, da mi no?e skopirat Filma na USB klju?ek? Poskusil sem 3 klju?ke in 2 USB diska. Skopira se cca do polovice potem se ustavi. Poskusil sem tudi ve? razli?nih filmov. Manj?e fajle ?e nekako skopira (npr slike), razen ?e jih ne ozna?im preve? (500MB+) kjer se tudi obesi vse skup. Umre pa vse, ?e word in internet, tok ga obesi vse skup, leprav je nek Quad prcesor. Comp ni ravno star, je ?e v garanciji.
Ideje?
Thnx
Marsikaj od problemov v windowsih, antivirusni program (Norton?) do HW problema na usb.............
Live your dreams, don't dream your life!
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Pol me je pa mal nahecala, k je rekla 2m. Sva dons brale lokacijsko, in je kr mal debel pogledala k je vidla 4m. Sicer nevem ka?ne vloge to ne igra, ker je za hi?o 8m do meje (89l ko se je za?el zidat ni hotu dat soglasja za manj,..zdj mi bo pa ?e prou pr?lo). Znam bit pa js tud packa,..?e mi ne bo dal soglasja,..ma svoje smreke ?e ve? k en meter na na?em (genij jih je posadil to?no na mejo), pa ?e gradil je pol metra stran od meje ene gara?e, delavnce al ne vem kaj...brez dovoljenj in soglasja seveda. Pa bomo vidl kdo bo koga, ?e se bo hotu it na grdo a ne
jZ mam v isti obcini nadstresek do ceste.....sem priglasil, sem dobil 10 strani kaj se sme in kaj ne, pogledal ni noben....najbol vazno pa je kake mas sosede. Moji so super in sosed bo naredil enako....
So pa razlike dososeda, do obcinske ceste.....etc, ampak odvisno je samo od soseda
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Tak folk je res ogabn - okol kepe 2x pa sterat s kraja nesre?e bando kmetavzarsko nevzgojeno.
Razumem pa zakaj se to dogaja - mediji, rumeni tisk so skregali folk z resni?nim ?ivljenjem in zdravo pametjo poleg tega pa t.i demokracija, kjer te lahko vsak to?i, ker si mu pomagal je zabila zadnji ?eblji?ek v krsto ?love?nosti in solidarnosti.
Marsikdo se danes raje obrne stran, kot pa da bi pomaga, ker ?e kasneje karkoli zakomplicira po tvoji krivdi ali pa tudi ne te lahko kurac, ki si mu pomagal obere, do spodnjih gat. Odvetniki pa imajo svoj ?ur v tem vrtiljaku norosti.
Boss ju nid a vakejsn
Danes je 8 let, odkar sem Cigi pred oltar peljal.........................................................................................................................................................
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
....zato je Miata dobila 1 nov fedr, ostale 3 jutri
Moji tud ... smrk, me kr nostalgija daje po takratni ko?arki NBA s fenomenalnim Danom Petersonom kot komentatorjem, ki je s tisto ameri?ko italijan??ino bil ?isti zakon. Na igri??u pa legende kot so Magic, Bird, Jabbar itd.
gres na trote?
N? ne re?em, vse v imenu showa, ampak tle ni niti en udarec pravi. Sami fejki. Sam je pa palilo, ne glede na vse.
Itak se James Bond je bolj realen. Je pa show...to so bli cajti ko si poleg rtv imel same se koper capodisteia, wwf, magnum, dario divachi musko in smogovce
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Da malo zbudim igrico - skriti predmet je povsem desno....
Povezava za deljenje
Deli na druge strani