Skoči na vsebino
Nogomet
Napisano

Modrić podpisal za real...hm, a bo to problem?

Bo najprej treba videt, ?e bo sploh v prvi ekipi (malo dvomim da bo), potem pa ?e bo "moj predragi" RM takole nadaljeval kot sta prvi 2 ali pa 3 tekme pokazale, se jim slabo pi?e. Sicer pa - BMK. :jezicek::hohoho:

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mene pa nekaj zanima!
Napisano

Jz mislim da tolk stiskajo in ti??ijo ter stalno izbolj?ujejo predhodno postavljene cestne rekorde, da enostavno NIMAJO ?asa za tovrstne blesarije kot so razni forumi. :ne vem:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mene pa nekaj zanima!
Napisano

Lojz, pomoje se tak?ni divjaki ne zadr?ujejo po forumih, ampak bolj po gostilnah, pol pa sledi izlet do avta, po hitrem postopku na cesto in sistem; "kokr da, gont se spva?a" :aaaaa::hohoho:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Komar?a res ni neka stra?na zadeva, vseeno pa ni tako nedol?na kot se zdi na prvi pogled, no tu nastane ?e te?ava, saj gor "rine" vse ?ivo, v raznih "?e?kih sandalah" kot bi reku g. Koreninc, dejansko popolnoma neprimerno obuti turisti, ki ?e v ?ivljenju niso "povohali" kak?nih skal. Pol pa je rezultat neizbe?en. :aaaaa:-_-

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Jaz pa ?edalje bolj zastopim kolega (Marko oz. Marica mu je ime, hehe), ki niti nima ve? doma TV-ja. In to iz preprostega razloga, ker je reku, da mu tv nabije tok ene ?iv?nosti in negativne energije, sej veste kako je; slaba novica se prodaja, dobra se ne, itd. <_<:hudicek:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

?ez Marijo Reko je letel kokr da :aaaaa: ampak na?alost ni bil taprav volan u rokah :(

Sm se tudi jaz nalezu in ?ez Tuh. dolino prtisnu ?rnozmajsko Maydo, da je bil kar nekajkrat viden TCS znakec. :jezicek:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kaj poslušate?
Napisano

@?mego, tam se je stalno vrtel tisti rap, neki v stilu; "dali se sje?a? kako bilo nam je pre, moj Beograde" Neki v tem stilu, v glavnem katastrofa. <_<:jezicek:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

hahah faca mala :D in bravo uklopko

Glih dans je stara 32 mescev, pa ?e pri tej starosti razmi?lja ?e namest mene. :aaaaa::hohoho:

@Uro? - tole je garant fotomonta?a, ti pa nekje v senci, pa kake dekline te masirajo! :jezicek::hudicek:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.