Bo najprej treba videt, ?e bo sploh v prvi ekipi (malo dvomim da bo), potem pa ?e bo "moj predragi" RM takole nadaljeval kot sta prvi 2 ali pa 3 tekme pokazale, se jim slabo pi?e. Sicer pa - BMK.
Jz mislim da tolk stiskajo in ti??ijo ter stalno izbolj?ujejo predhodno postavljene cestne rekorde, da enostavno NIMAJO ?asa za tovrstne blesarije kot so razni forumi. :ne vem:
Lojz, pomoje se tak?ni divjaki ne zadr?ujejo po forumih, ampak bolj po gostilnah, pol pa sledi izlet do avta, po hitrem postopku na cesto in sistem; "kokr da, gont se spva?a"
Komar?a res ni neka stra?na zadeva, vseeno pa ni tako nedol?na kot se zdi na prvi pogled, no tu nastane ?e te?ava, saj gor "rine" vse ?ivo, v raznih "?e?kih sandalah" kot bi reku g. Koreninc, dejansko popolnoma neprimerno obuti turisti, ki ?e v ?ivljenju niso "povohali" kak?nih skal. Pol pa je rezultat neizbe?en.
Jaz pa ?edalje bolj zastopim kolega (Marko oz. Marica mu je ime, hehe), ki niti nima ve? doma TV-ja. In to iz preprostega razloga, ker je reku, da mu tv nabije tok ene ?iv?nosti in negativne energije, sej veste kako je; slaba novica se prodaja, dobra se ne, itd.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Meni je tale najbolj antipati?na far?ka faca kar sem jih kdajkoli videl, ?ivo nasprotje od Urana ali ?u?tarja.
Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Povezava za deljenje
Deli na druge strani