Skoči na vsebino
Pohvalite se,...
Napisano

Ja Javar, se me je Jurc kr neki ?asa dr?al, pol sem malo pospe?il :P

Ko pa smo pri?li na prelaz (Kozjak) pa sem videl mokro cesto, to pa me je minil ti??at. Verjetno sta tudi vidva potem dost umirjeno peljala, ker sem vidu, da v Sutjeski ko sem na moj makadam lih dobro zapelju, sta se peljala naprej ?ez selo 2 mazdojca (vmes med nami pa ?e nek R19 16v)! :danzoman:

Re?il te je en po?asne in traktor, druga? pa ne vem :ne vem: tale 110KM miata kr neki leti in to na plin, komot sem te dr?al, samo pogj so ovinki, ker v ovinkih ta avto pridobiva, ker je prilepljen na cesto....

P.S. Fedri so pri?li :hudicek:

Ja tista mokra cesta ni bila za ti?at pa po 'prelazu' so pol kraj za krajem....edino table so tok butast ene 100m med seboj, da sem ravno dal gas ko je blo treba spet umirit se.

?e kraje pozna? je drugo, v naselju pa lepo zmerno.

Live your dreams, don't dream your life!

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Okna montirana, plaval ze 3x. Voda je super cool 18-19C

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Metr, moji najdra?ji danes v BTC-ju ukradli denarnico. Pred enim letom so ji ukradli denarnico v slu?bi iz pisarne. Pa saj sproti me sfolga raznih preklicev kartic in podobnega sranja.

PReve? zgledata bogata k vozita mazdo :hudicek:

P.S. 'REKLAMA' Hypo ravno v?eraj poslal za 9? na leto - kompletno zavarovanje v primeru kraje - + nove kartice izdelava, ureditev preklica, 100? stro?kov mobilca v tujini in SLO, + do 1000? kraje na karticah krite :bravo:

Dobro je to da je vezano na ime in ne ra?un - na primer jaz imam svojo kartico + poobla??en za ?eninega in imam drugo kartico z njenim TRR in moje ime gor - ona pa obratno, in krije tudi to.

Se spla?a povpra?at po taki opciji

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

?e bo plac, zakaj pa ne? Ne vem, a je tale tema vidna neprijavljenim? ?eprav je Miata gotovo bolj primerna za tovrstne prireditve in sem 100%, da bi bolj u?ival. :bravo:

Vidna...

itak, sam podhranjenost je mal prevelka... :blush:

Med MPSko in mojo MX5ko je en cel Exeo razlike :hohoho:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Kot tajnik Renault kluba sem dobil pozitiven odgovor od Red Bull-a glede sponzoriranja Renault kluba. :danzoman: Mislim, da vem kaj se bo pilo naslednji mesec na trackdayu, ki ga organizira klub. Da hostesi ne omenjam.

In ko smo ravno pri trackdayu, ?e koga zanima naj mi sporo?i. Ne bo time attack ampak bolj hobi dirkanje tako, da ni strahu pred norci na progi. Bo pa v petek 17.6 od 12ih do ve?era. In, ?e bo kaj frej se lahko kaj zmenimo. Za pla?ati bo pa 30?, najem ?al ni zastonj.

torej tudi dru?inski karavani z navorom ? :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Od Kamnika do Postojne in nazaj, je po stari cest kr orng potovanje! :closedeyes:

na bolhi trenutno ponudba dveh vinjet :danzoman:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Aha ?ibate na morje, js na?o ?e masiram, k bi tud ?ou dol v soboto popoldne, do ndele vsaj.

Jaz tud mojo da v Nedeljo dobim dovolilnico za Cjele

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Primerjava cen
Napisano

A carino ti ?e vedno pi?ijo pol vseukupno?

Carina te vedno pozove da predlo?i? pla?ilo...in ?e si pameten pla?a? ?loveku izdelek posebej (60 USD - toliko je sprejel ponudbo) in 25 USD po?tnino posebej, da? carini samo 60 - kar je fer.

?e ni konec nem?kega updejta:

vsako okno ima poleg sikaflex in v paketu je bila ?e vre?ka Haribo bonbonov!

:notworth::notworth:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

ah dej no :unsure: pa si ?e probal da ve??

Ti zagotavljam da ne kadi ?isto ni? bolj....dva dni nazaj je z polnim tankom "?lahtnega" ?kodilak opravil tehni?ni B/P (tudi meritve plinov).....?e ga pa zahodi? na polno pa vsak dizel pokadi ;)

Ok verjamem, o?itno je to navaden sindrom Golf II in III :)

P.S. A ti jutri dela?, mam kar neki robe za prikolco - te okna ki so pri?la.... :glare:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Primerjava cen
Napisano

Update - paket je tukaj in to preko navadne po?te :bravo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

"razbarvala kurilno olje".. ... Jaz bi pa rad vedel kako se to naredi....

Preprosto in enostavno. najprej v kurilno olje vlije? ?vepleno kislino in se me?a toliko ?asa dokler barva ne izgine. nato kislino nevtralizira? z ?ivim apnom. in to je to. recept za take stvari vedo ?e osnovno?olci pri uri kemije.

A je kdo ?e probal?

Ampak kadi pa ?e vedno?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

po monta?i klime (ki jo je ?ekiral poljanski ?alabajz), sem dobil popizditis, ker je v gara?i prostora le ?e za muho in obesil oba kolesa na steno, trugo pod strop... :angry2:

Sedaj se lahko hodi okoli swifta

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nakup avta
Napisano

Ke so dej slike? :D

polira.........

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Za?ela se je delovna akcija ki bo trajala (?e bo ?lo po na?rtih) do nedelje zve?er!

post-563-1305749401_thumb.jpg post-563-1305749419_thumb.jpg

Vreme bo!

Sam da nou pihal :blush:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Ajvar malca....ne fast food ampak Verjanski zlo?enec...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

tamala zmuckana je tastara astra, tavelik pa ni zafira, ampak meriva kot je rekel mazdaman

http://www.balticlines.lv/images/opel_meriva_2.gif

seat je mel res hudo sre?o. :o

la?je po?kodovana.....verjetno ?ok, ta tudi ne vem ?e se bo ?e v avto vsedla....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Omejitev je 70 na tem odseku in z normalno zbrano vo?njo se ti to ne more zgoditi.

Jaz mislim da je imela merivo.

Konkretno ograja bi pa res verjetno re?ila marsikaj tudi odseve drugih lu?i pono?i, kar pa na?i tako ali tako ne znajo ali no?ejo re?it. ker po avstriji in nem?iji ?e nima? avta pred sabo lahko vozi? z dolgimi pri nas pa moti? nasproti voze?e.

hja 90 en in 90 drug pa ima? lahko takle polom....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Primerjava cen
Napisano

Update:

slovenski dobavitelj zgornjih linkov:

pla?ilo po predra?unu, dobava 14-21 dni (zbirnik, da pri?para 1?)

nemec:

danes ob 09:00 pla?al s paypalom (prodano vse na ebayu in dobil 290? :jupiii: ) in ob 11:30 odgovor:

Po?iljka je poslana, pri?akujete jo lahko v petek/ponedeljek :D poleg pa ne?teto zahval za naro?ilo

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

za Juresa
Napisano

Sej poleg đabe dobi? ?e aquaplanning. :hudicek:

Pa to sploh ?e ni vse......

te feltne so zakon, dizajnersko meni ene najlepsih vseh casov

?e govori? o mojih, hvala....sem jih zato iskal po celi nem?iji...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Fak - sredi mesta pa poglejte ta opla!!!

Corsa in Astra (in ne Zafira kot pi?e po moje)

http://www.zurnal24.si/crna-kronika/v-zver...a-213178/clanek

Seat pa ?isto cel, ?eprav naj bi mu na streho priletela

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Radar detektor Whistler 1710A
Napisano

Najbolj zanimivo je ker jim NI? ne izpi?e, kot da me ni. :hudicek:

Pa ?e homologacijo povrh..... :P, ampak ker si ?alabajzar te pa na 10 let stari AC kameri ujamejo :harhar:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zakaj Bojan ?lender spet zavaja?
Napisano

Iz Kranja do Ljubljane ni nobenih kacjih rid :) ... samo cel kup semaforjev, nekaj krozisc, voznja skozi naselja... :) ... :harhar:

LAhko gre? ?ez Loko, Pu?tal in potem naprej ali pa Vodice - Brnik - KRanj

:bravo:

Ravno v nedeljo smo ?li prej z morja ko se je osivilo, pol pa uscal k ta prava Zofka pa smo ?li na izi po stari - in se vstavili v Minutki v Postojni - ko re?e ?ez radio Postojna - Ljubljana zaprt prehitevalni pas zaradi nesre?e..... :notworth:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.