... ... ... ... ... ... najbolj bizarno ravno to, da je sveta dru?ina, ki jo ve?inoma dajejo za vzgled, dejansko silno nenaravna. Jezus je bil brezmade?no spo?et v zakonu Marije in Jo?efa. Jo?ef ni njegov o?e ampak kve?emu o?im in kdo je dejanski o?e? Bog? ?e bom mal nesramen bom samo rekel, ubogi Jo?ef da je verjel takemu poteku dogodkov.... ... ... ...
Ja, res je moral biti "ubogi", ?e je verjel takemu poteku dogodkov. Razen, ?e mu ni bilo od Boga razjasnjeno kaj, kar nam ni. In glede na to, da se je kljub preganjanju katoli?ka vera obdr?ala toliko let, mogo?e pa le ima nekoga tam zgoraj...
Konec koncev, tudi Mojzes za Jude gotovo ni spisal 10 Bo?jih zapovedi kar tako, kot Pre?eren Zdravljico - za ?ankom...
Pa tudi Mohamed ni Korana spisal kar po svoji glavi.
Mogo?e pa je tam zgoraj nekdo, ki kdaj pa kdaj kak?nemu ?loveku pri?epne kaj ve?, kot ostalim...
Sicer pa kot pravijo nekateri, da to ni naravno, da bi imeli dve ?enski ali dva mo?ka otroka, enako ni naravno.
Da ima otroka neploden heteroseksualni par, pa se jim vseeno pomaga z raznimi zdravili ali umetno oploditvijo...
?e gre za neplodnost, je to bolezen in se jo zdravi. Homoseksualnost pa (vsaj po mojem mnenju) ni bolezen...
1.) Da ne govorimo o penisnih in vaginalnih bitjih pod kri?em...in kak?ne "vzgoje" so tam.
In kak?ne vzgoje so tam?
In ko bi vedel, kak?ne vzgoje so ponekod pod polmesecem, bi bil vesel za kakr?nokoli druga?no vzgojo. Ker nekateri pod polmesecem imajo pa res vzgojo, da ni za govorit...
Mi je pa zanimivo, kako nekateri, ko vam zmanjka argumentov, butnete na rimo katoli?ko cerkev in jo obto?ujete po dolgem in po?ez. Resno me zanima, kaj vam je tako hudega naredila. Komunisti so pobili na stotine Slovencev po drugi svetovni vojni, kasneje vsakega, ki je pomislil kaj druga?e, poslali na Goli otok pa jih podpirate in hvalite na vse pretege. O?itno je ta Rimokatoli?ka cerkev pobila na tiso?e Slovencev, da jo tako sovra?ite? Ali pa pa? morate imeti de?urnega krivca in sovra?nika, ker Slovenci niste zadovoljni, ?e niste nezadovoljni. In najmanj je treba misliti, ?e enostavno ima? de?urnega krivca in tol?e? po njem. In v tem zanosu ste tudi temo zgre?ili. Vsaj meni se zdi, da je to tema o istospolnosti, gejih, lezbikah,... in ne o Rimokatoli?ki cerkvi...
Sicer pa, dejstvo je, da se Slovenci lahko ?e nekaj ?asa pederi?ete, a zavedati se morate, da izumirate. Po?asi, a zanesljivo. Ko bomo pa mi ve?ina, bomo pa postavili svoje zakone. In ne bo ve? pederisanja...
Sicer tudi jaz nisem potetoviran in mi je naravno najlep?e, a kak lep body painting na kak?ni lu?tni deklici je pa lepo pogledati. In nekateri poslikovalci so res umetniki in res lepo poslikajo.
Se kdo tu ukvarja s ?im takim (?e ne bo to prevelik ovinek s teme)?
Sodelavec je hvalil, kako je s svojim Renaultom to, pa kako je s svojim Renaultom tisto, pa kako je s svojim Renaultom tretje,...
Pa se oglasim jaz in mu re?em: "Mah, Renault je kot ta??a: nikoli ji ni ni? prav pa vedno ji kaj fali..."
Mo?akarja je kar privzdignilo: "Ti pa tvoje Mazde!" in je pogledal na koledar, a je mojo Mazdo (februarska slika) ?e odtrgal dol. Pa je samo zdivjal skozi vrata in jih zaloputnil za seboj...
Eno zanimivo vpra?anje zate: kako pa to razlo?imo Muslimani, ki nimamo ne Marije ne Jo?efa in ki istospolne skraj?amo za glavo? In ki take s predolgim jezikom vsak petek 10 krat mahnemo z bi?em? Pa tudi druge vere nimajo Marije in Jo?efa. In ateisti tudi ne. Kako naj pa oni to razlo?ijo svojim otrokom?
Pa kaj vam je, Slovencem, da pljuvate po veri svojih starih star?ev. Slovenci enostavno morate izumret. Tako beden narod ni vreden prostora na tem svetu. Narod, ki svojo zgodovino in svoje prednike zani?uje, ni vreden, da ?ivi. Prva slovenska knjiga je bila Biblija. Prvi, ki so Slovence u?ili brati in pisati, so bili duhovniki. In najve? udrihate ?ez njih.
?e se resno loti? ?tudija, lahko do?tudira? do 25. rojstnega dne - brez zabu?avanja in razvla?evanja. V porodni?nico pa dobimo ?enske, ki prvega otroka rojevajo pri starosti 35 let. Rekorderka, za katero sem jaz pripravljal tehni?ni del porodne sobe, je imela 42 let, ko je rojevala prvega otroka... Ja, Lava, to je gledanje na svojo rit. Ker mislim, da si lahko vse to pripravi prej kot v 16tih letih. Mimo grede, moja ?ena ima diplomo iz fizike. pa je bila lepo redno zaposlena, ko je pri 27tih rodila prvega otroka - in pred tem je bila ?e dve leti poro?ena! Ja, in dve leti sva ?e hi?o zidala. Tako da - brez nepotrebnih izgovorov, prosim.
Pa? pa mi je dalo misliti nekaj drugega: "Sej to je samo ene par takih" Ali to pomeni, da zaradi ene par ljudi spreminjamo zakone? ?e ho?e kdo spremenit kak?en zakon, potrebuje najprej ne vem koliko podpisov, da mu sploh dovolijo resno zbiranje 40.000 podpisov, da lahko razglasijo referendum, da se nekaj uzakoni v dr?avi. Kako pa sedaj zarad ene par spreminjamo zakon? Na kak?en na?in? In ?emu? Ali lahko dose?emo po enakem postopku, da vozniki Mazd lahko vozijo 20 km/h hitreje kot je omejitev na cesti? Gotovo nas je ve? kot "ene par".
Ne vem od kod taka skrb naenkrat v stilu "za otroke gre".
Samo kot preblisk: mogo?e za tiste otroke, ki se bodo poro?ali s svojimi polbrati/polsestrami, pa sploh ne bodo vedeli, ker bodo njihove mame umetno oplojene s spermo neznanih darovalcev...?
Ali pa mogo?e za tiste otroke, ki zaradi ugovora vesti ne bodo mogli opravljati svoje slu?be, ker se jim bo zdelo neprimerno otroke v ?oli u?iti, da ni ni? narobe, ?e so geji/lezbike in na nek na?in homoseksualnost celo promovirati? V Sloveniji je precej razli?nosti. Pa nikomur v ?oli posebej ne razlagamo, da ni ni? narobe, ?e na cesti vidi ?rnca. In da ni ni? narobe, ?e je nekdo "balkanc". In tako naprej. Zakaj je potem potreben tak poudarek, da so homoseksualci del dru?be? Ker jim je zmanjkalo partnerjev, pa bi radi malo reklame, da se mogo?e ?e kdo odlo?i za homoseksualnost?
In zadnji stavek mi je tudi dal misliti: "Vse ostalo so le osebne frustracije, verski fanatizem, pometanje pred tujim pragom in pomanjkanje splo?ne razgledanosti oziroma kot bi rekel Rugelj - zaplankanosti." Ja, mogo?e bi morali v ?oli u?iti, da ?e je nekdo vernik, da je zato povsem normalen ?lovek. Mislim, glede na to, kako se vernike v na?i dru?bi sramoti in se iz njih nor?uje in se jih ima za neke zaplankance, to mogo?e niti ne bi bilo napa?no...
In kako urediti ?e obstoje?e skupnosti, kjer eden od homoseksualcev ?e ima otroka? Enostavno: otrok ostane pri drugem od star?ev. Saj se menda ja ne bo zgodilo, da se poro?ita lezbika in peder? ?e se ?e neka oseba "pod pritiskom dru?be" poro?i proti svoji volji in ima otroka, pa pozneje le pusti partnerja in gre v istospolno vezo, potem taka oseba ni ravno preve? stabilna, zanesljiva in samozavestna, da bi bila primerna za vzgojo otrok... Saj tudi mene ?ena v?asih spravi na obrate. V?asih to obdobje traja tudi dalj?i ?as. Pa je ne zapustim. Ker gledam ?e na koga drugega, ne samo na svojo rit. In kasneje vse urediva. In smo dru?ina ?e naprej. In vem, da tudi jaz njo v?asih razkurim. Pa sva ?e vedno skupaj. In vedno bolj samozavestna.
Navsezadnje je pa res to, kar je ?e nekdo zgoraj omenil: imamo v Sloveniji precej bolj pomembnih te?av, ne pa da se ukvarjamo s homoseksualci...
Pa ?e takoj enoti oblikovan kot da gre za 20 let star avto ozirom design. Mora? bit res tahud hribovc brez slehernega ob?utka za estetiko, da te to ne zmoti.
Kot prvo pi?i tako, da se bo razumelo. Presledke naredi tam, kjer je treba, ne kar malo po svoje.
Kot drugo pa, ?e ?e ho?e biti nek delovni stroj in terenec, potem tudi notranja oprema ne more biti kot v premium luksuzni limuzini ampak je bolj podobna kabini Zetorja. ?e Mazda ima v BTjki preve? nobel tapiserijo...
In ne, nisem pri Jehovcih, Jahve mi je pri?a, da ne!
In ne, ne mislim, da bo pri?el vesoljni potop in asteroid in bodo vulkani bruhali lavo in se bo Bog na oblaku spustil iz nebes in sodil ?ive in mrtve. Nikakor ne mislim tega, ko pravim, da je to konec sveta.
Pa za?nem malo bolj podrobno razlagat svoje mnenje.
?e pogledamo zgodovino, je bilo ?e precej civilizacij. Nekatere so bile precej velike in za svoj ?as tudi napredne. A ko so enkrat zgubile moralni in "spolni" kompas in so za?ele nekak?no spolno revolucijo, so kmalu kon?ale. Egipt, Rim,... Dobro, daljna zgodovina. Vseeno mislim, da je prva zmota spolne revolucije tudi njena najbolj o?itna ter nenehoma ponavljajo?a se zmota: to je ideja spolnosti brez rodnosti. Ni bila prva zmota ta, da bi lo?ili spolnost od ljubezni (ljubezen so spolni revolucionarji celo povzdignili). Res mislim, da je prva in najbolj usodna zmota ta, da lo?ijo spolnost od pro-kreacije. Od tod izvira vse ostalo. ?e povem v jeziku evolucije: dobre pol milijarde let biolo?kega naprezanja je vr?eno pro?, ko si zabijemo v glavo, da spolnost ni za ?delanje otrok?. Pred pol milijarde leti so si celice za?ele izmenjevati genski material z namenom razmno?evanja ? tu nastane spolnost. Z gender ideologijo je poseg v naravo sila grob (in ?e kako butast, a to bodo politkomisarji spoznali ?ez nekaj desetletij). Gender teorija je pravcati slon v trgovini s porcelanom. Spolnost namre? iz podro?ja biologije preseli v podro?je mentalnih vzorcev. Ni ve? biolo?kega mo?kega in ?enske, pa? pa samo mentalni vzorec mo?kega in ?enske. Temu vzorcu potem kakopak ni te?ko kot njemu enakih dodajati drugih mentalnih vzorcev: homo-, trans-, bi-seksualec,... Kaj se zgodi v nadaljnji fazi? Ker zavrnejo rodovitnost, kot jo je zastavila evolucija, zelo zelo tvegajo, da tudi ljubezni ne bodo poznali ve?. Eros postane sam sebi namen, ljubezen pa vse bolj motnja. Ni slu?ajno, da znamenito geslo "Sex & Drugs & Rock & Roll" iz ?asa, ko je bila spolna revolucija ?e mlada, nekako, rekel bi, da za?uda, presko?i "Love" - ljubezen. Kaj je zdaj s tem narobe? To, da smo zgubili kompas. Edino naravno in povsem normalno je, da se neko dekle pusti osvojiti nekemu fantu, se poro?ita in imata otroke. Tudi spolnost naj bi ?akala do poroke in prvi seks naj bi bil potrditev poro?ne obljube in znak popolne predaje sozakoncu. In si potem ustvarita dru?ino in si ostaneta zvesta do smrti. A je zadnje ?ase precej nenavadno, ?e okoli neveste ne tekajo otroci. Ali pa da je vsaj nose?a. ?e se sploh poro?ita. In tudi poroka ni ve? neko zagotovilo, da bosta res ostala skupaj. ?eprav bi to za otroka bilo najbolj?e. Veliko strokovnjakov meni, da lo?itev star?ev slabo vpliva na otroka. In tako je vedno ve? tistih, ki po?nejo nenormalno in vedno manj tistih, ki po?nejo normalno. In potem nenormalno postaja normalno in normalno postaja nenormalno. In zdaj je po?asi nenormalen tisti, ki naredi nekaj normalnega... Izgubili smo kompas. In to je konec sveta, kot ga poznamo.
Povsem normalno je, da mo?ki in ?enska seksata in imata nato otroka. A je precej parov, ki kljub vsemu ne morejo imeti otroka. Po novem zakonu pa bomo otroka dali dvem mo?kim ali dvema ?enskama, ki po normalni poti nikakor ne morejo imeti otrok. In ko bodo stali v vrsti in bo neplodni par dobil otroka v posvojitev ali rejo, se bodo prito?ili, da je to diskriminacija (ker so homoseksualci) in bodo dobili to?bo. In otroka. Par pa ne bo dobil otroka. Kot sem ?e napisal: vedno ve? je tistih, ki po?nejo nenormalno in vedno manj tistih, ki po?nejo normalno. In potem nenormalno postaja normalno in normalno postaja nenormalno. In zdaj je po?asi nenormalen tisti, ki naredi nekaj normalnega... Izgubili smo kompas. In to je konec sveta, kot ga poznamo.
In mimogrede, imam sodelavca, ki ?ivi z nekim mo?kim. Poro?ena nista, ker do zdaj nista mogla biti. Pa mislim, da se tudi zdaj ne bosta poro?ila. In on sam trdi, da je gejevska scena tak poden, da otroci tja niti slu?ajno ne sodijo. A res kdo verjame, da so to dolgotrajne ljube?e zveze in da homoseksualci dobijo HIV in hepatitis od duhanja ro?ic?
Upam, da nisem preve? zamoril, a mene je zamoril ta zakon. Naj bodo homoseksualci in naj ?ivijo, kakor ?ivijo, nih?e jim tega ne brani. Ampak tole... Tole je pa ?e nenormalno. Ki postaja normalno. In tako bom jaz, ki sem (kolikor toliko) normalen postal nenormalen...
Danes je bil pa smeh v gostilni, da so kar kozarci ?venketali.
Sino?i pride k meni sova??an, ki ima kopa?a. Se mu je nekaj pokvarilo, stroj na vlaki v gozdu, te?ko dostopno, menjalnik pa bo treba spravit ven iz kopa?a in v delavnico. In smo se dogovorili. Danes zjutraj jaz, on in ?e trije njegovi prijatelji v kason Mazge nalo?imo orodje, prikljuknemo prikolico in gremo. Do kamer smo lahko, smo ?li, nato smo montirali vse ?tiri sne?ne verige (sve?e narejena vlaka, pa ?e sneg se topi in rata lepo spolzka me?anica blata in snega), ko se je spet ustavilo, smo vlekli z vitlom. Iz kopa?a smo odmontirali menjalnik, ga z vitlom zvlekli za kopa?a, ga s kopa?em nalo?ili na prikolico in se za?eli vzvratno spu??at nazaj, ker prikolica nima verig in naletna zavora nima efekta, ker pa je menjalnik kopa?a te?ek, sem se bal, da me porine. Zato smo Mazgo privezali in sem jo z vitlom po?asi spu??al dol. Ko smo prebavili najhuj?o strmino, sem obrnil, preklopil stikalo, ki ga ni in varno spustil vse skupaj v dolino na asfalt. Snamemo verige in gremo. Ko smo ?li mimo gostilne, se v njej ustavimo. In pri sosednjem omizju nekdo razlaga, da bo kupil nov avto: Amaroka. In kako so super zadeli s tem avtom, ker enostavno nima konkurence, ker nih?e drug ne dela pick-up vozil.
Pa se jaz obrnem in re?em: "Kaj pa Mazda, Toyota, Nissan, Mitsubishi?"
Pa on odgovori: "Mah, Japonski avti so tako ne?ni. To je samo za ta mestne o?abne?e, ki mislijo, da so frajerji."
Cela gostilna v smeh. Vsi vedo, da imam Mazdo in vsi vedo, kaj delam z njo. Tudi vse tisto, kar ni posneto in objavljeno na forumu... In on potem MENI re?e, da so Japonci ne?ni...
Najbolj zanimivo mi je pa, ko v porodnem bloku bodo?a mamica re?e, da naj ji dajo sredstvo proti bole?inam, ker pa? ne prenese bole?in. Zraven pa vsa potetovirana in s piercingi na vseh mogo?ih mestih...
Kar se vremenskih pojavov ti?e, mi je mo?an veter ?E MANJ pri srcu kakor de?evje.
Ja, to je pa tako, ko si ?abar, pa se v vodi dobro po?uti?.
Pred vodo se te?ko skrije?. Sploh, ?e mo?no de?uje kak?nih 14 dni. Pred vetrom pa... Stopi? za vogal ali pod ?karpo, pa ne piha ve? tako mo?no. In od vetra ?e ni? ni splesnilo...
Za take zadeve so bili svoje ?ase strokovnjaki v Kromberku. Si pri?el tja, so te sprejeli vsi v belih oblekah in krvavi okoli naokoli, si povedal, kaj te mu?i in kaj bi rad, so ti pokazali, kaj je na izbiro in ?e si bil s ?im zadovoljen, so se kar lotili. Lahko si izbiral med govejimi, svinjskimi, kozjimi,... Na MIPu so imeli vse. Najbr? bi ti tudi zamenjali, saj so imeli orodje pri roki...
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
A se mi samo zdi ali je nekdo u?aljen, ker sem zastavil nekaj preve? direktnih vpra?anj?
Sicer pa, nekdo je tu ?e zapisal: mislim, da ima Slovenija dosti pomembnej?ih te?av kot so homoseksualci. In s to izjavo se povsem strinjam!
Povezava za deljenje
Deli na druge strani