Skoči na vsebino
Razkurnik oz. Razpiiiizdnik
Napisano

A ti si bil tist norc, ki mi je trobu? :hohoho:

a ti si pa po Gr?ko* uletu v rondo .... :hohoho:

* za tiste, ki ne vejo kaj sem s tem mislil - v Gr?iji namre? tudi v kro?i??ih velja desno pravilo, kar avtomatsko pomeni prednost za tistega, ki se vklju?uje v kro?i??e.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Eh, pa se je spet za?elo:

najprej za?ne kikirikat sosedov petelin. Moj mu seveda ne ostane tiho. Nato ?e petelin od drugega soseda. Zraven za?nejo ?e psi lajati. in tako ob petih zjutraj kikirika in laja pol vasi... In ko se kon?no zmenijo in utihnejo, za?nejo "kikirikat" moji trije heroj?ki. Zraven pa ?e ?ena lajat... In je konec no?i...

huh sre?a, vsaj v tem primeru nisem kriv :hudicek:

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nogomet
Napisano

Sicer pa Real prvo tekmo igra ?ele danes in gleda na to da jih je Borussia Dortmund enkrat v tej sezoni ?e nabunkala, niti nisem tako zelo optimisti?en. :harhar:

hehe in kako prav si mel... tole je bilo iz?ivljanje nad nemo?nim Realom. ?e dobr, da je unmu branilcu noga klecnila, da so jim zrihtal vsaj ?astni gol.

Po dveh ?udovitih ve?erih, ko so ?vabi dodolkli ogromen ?panski ego in jih prizemljili sem spet dobil voljo pogledat kako nogometno tekmo. Naj se vidi, da denar le ni vse in da ravno denar ni tisti faktor uspeha.

V glavnem ?vabom vse ?estitke za obe zmagi :rispekt: ?pancem pa ?elim, da jih navija?i ne bodo raztrgali, da se gredo takole blamirat - beli balet my ass.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Računalništvo
Napisano

AVG ni potrebno pla?at, ?e vzame? basic za??ito, ki je v boju proti virusom ?isto dovolj. Vse ostala dodatna za??itna krama, ki je zraven je ve? ali manj odve?, ?e seveda ve? kaj dela?.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

A lohk prpelem ?ivega, ker crkovine se mi ne da s sabo vla?it?

Aja Slivka, dobr, da si na?el tisti sneg, ker nisem vedel kam sem ga zalo?il - ?e bo? dobr zanjga skrbel ga lahko obdr?i?, ?e ne pa se priporo?am, da bi ga dobil nazaj. :P

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Računalništvo
Napisano

Prosim za kak dober predlog za antivirus. Avast mi je v comp spustil virus ki ho?e imeti 100? za odklepanje datotek oziroma umik virusa, tako da mu (je*em vse po spisku) in ne verjamem ve?.

Hvala za nasvete.

Avast je zadnje cajte ratal ?uden in javlja viruse, kjer jih ni in spu??a tiste, ki resni?no so. Tudi Avira ima nekaj takih "podvigov". Comodo, tolk blokira delovanje, da ti v?asih ?e printer ne deluje in ?e marsikej drugega.

Tole je ?ista zagonetka kaj narest. Sam sem v?asih prisegal na AVG pa se je ta tudi izpridil in javlja vse prepogosto razne "fake positive" tako, da trenutno sem kr na MS-ovem Security Essential.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

Bosssssssssssss kje je sonce?????????????? :angry2:

Kdaj sem pa sonce obljubil? Se ne spomnim, verjetno je bilo ?e enkrat lani :ne vem:

ok, ok. da ne bo slabe volje ena zabavna zadeva

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Po moje so ga rde?karji napili, ker kleni SDS-ovec pa res ni nikoli pijan za volanom.

En najvi?jih policijskih polo?ajev v dr?avi, on gre pa pijan za volan in povrhu ?e povzro?i nesre?o - pa sej to ni mo?no, to nikakor ne more biti res. Prekleta banda dihurska, brez trohice morale, ki se je navlekla na polo?aje iz najve?jih greznic po principu "sej ni va?no, ?e je bedak, va?no je da je na?".

http://www.24ur.com/vodja-npu-naj-bi-se-vi...ovo-vozilo.html

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Va?en, da se nekoga najde in proglasi za krivca, da bo raja zadovoljena - ?isto vseeno je ali je kriv ali ni, ker to jih ve? ali manj ne zanima - rabijo samo nekoga za lin?at.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Računalništvo
Napisano

Mogo?e ?e res, samo bomo v ve?ini odla?ali do zadnjega trenutka, ko ne bo ve? podpore recimo za sedmico. ?e se jim to spla?a, da imajo slabo prodajo in ljudje ne bojo menjali OS-ov redno so dosegli torej kaj? Luknjo v zaslu?ku in ?e je ?e po slabem mesecu odletel direktor razvoja osemke bo odletel ?e kdo, ki izumlja bedarije.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

Seveda smo face! Dokler nisi na Bossevi strani...

?e si pa na Bossovi strani si pa pravi car. :harhar:

Slivka se pa samo trudi?, da ti bom naslednjo zimo ?e ve? snega priskrbel, ?e bo? pa z BT-jko ?e naprej grozil pa ?e razmi?ljam, ?e bi ti ?e za konec tega mesca eno ohladitev zrihtal pa ?e kak?no sne?inko za povrh. Zgleda si se premal nakidal pa ti energija ostaja. :jezicek::hudicek:

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Računalništvo
Napisano

start button ni problem, zamenja? in ima? Win 7 look

To sem omenil zato, ker je najve? ljudi imelo ravno s tem te?ave in jim nove blji?nice niti malo niso bile po godu. Bolj je zanimivo ravno to, da je z vrnitvijo tega gumba MS posredno priznal do so ga usrali "full time".

Se bo pa dalo tudi v 8.1 nastavit tako da pade? direktno na desktop brez raznoraznih Metroseksualnih ipd pogruntav??in, ki so zanimive le ozkemu krogu uporabnikov.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Računalništvo
Napisano

Aja nisem glih dojel, da je govora o osmici... glede na to, da je ?isti prodajni dizaster je, mislim, da ?e za letos napovedana 8.1, ki naj bi popravljala glavne te?ave vklju?no z manjkajo?im start gumbom.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.