Skoči na vsebino
Primerjava cen
Napisano

?e ena:

http://camping.enakupi.com/Stresni-pokrov-...a-pr-18726.html

(124? ko izbere? kristalno)

in pa nem?ka caravan trgovina preko ebaya:

we can offer to you 2x FIAMMA Ausstellhaube Vent 50x50 Dachluke klar for 200,00 EUR incl. dispatch.

Write to me please e-mail in shop@freizeit-wittke.de

Live your dreams, don't dream your life!

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Radar detektor Whistler 1710A
Napisano

Pa so te :policaj: ?e kdaj povabili na tehni?nega. Ker ?e ne morejo izmerit jim to tudi izpi?e na pi?tolci.

jim poka?e, sam malo morgen later... :harhar:

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Razni zanimivi posnetki in članki
Napisano

kk lahk masina dela brez lufta?

nvm, sm vidu air intake na boku.

do vrha strehe je ror, pol je pa oba zalil :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Primerjava cen
Napisano

'Moj' Miata spojler v USA- pobarvan + nosilci za 'te?ji pokrov' (ja poleg so novi nosilci!!!)

http://cgi.ebay.com/ebaymotors/00-01-02-03...=item2eb52c1243

Pa ?e ni?je cene sprejema!!!!

Po?tnina je bila 25 USD :harhar:

Cena v SLO >300?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

?e? :aaaaa:

Prijetno se je plavalo...se je ker predvidevam da tale ohladitev bo spet naredila svoje...

druga?e pa mljet 21 vceraj.... :vesel:

http://vrijeme.hr/aktpod.php?id=more_n

evo je ze padlo

Rovinj pa merijo na unem otoku na odprtem morju...in ni ravno realno...pri nas v zalivu je blo 18 vceri :jupiii:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Tole sredo, en dan preden nam odprejo Qlandio, se odpre tudi Eurospin v Kamniku! :bravo:

Jure, pravi? da imajo dobro robo noter, katere izdelke priporo?a?, ti ma? garant trgovino v nulo na?tudirano? :jupiii:

Men je vse vredu, od pija?, kruha, sadja, salam, skutk, testenin....vse

samo stay away od une vrste s plasti?nimi igra?ami in ?tantka vse po 1?.....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Morje ma ze 18 :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Sel na podstreho, spucal predale kjer se nabira krama. Pofotkal - ebay....licitacije ze preko 100 ojro :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Prva stvar se preden sem razpakiral je bila vojna mravljam

:angry:

Ku**e so naredle mravljisce v izolaciji notranjega hladilnika!!!!

Vse ven vkljucno s fridgom

Ajvar sliko stisnem v pondelk....na htcju naa gre cuj.

Ps a uletes? 30c cevapi tud

post-2637-1305311386_thumb.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

3 urce do morja na izi z 2ma postankoma....kruzal smo na izi pa prical in kofetkal tamala pabstela bagre :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

To se pa ne zgodi vsak dan - zaprta stara cesta Logatec - Postojna...treba na avtocesto...

upam da ne spet kak enoslednik...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Se pravi da je res najbolje cabrio nabaviti in se peljati po starih cestah lepo 100km/h in u?ivat :) prav tako na morje....vseeno se prej pride kot pa da v kak?ni nesre?i stoji? uro in ?e ve?, da ne govorim kako se zabije na cestninkah.

Jaz to prakticiram ?e nekaj ?asa odkar sem imel motor. ?E ve? pot ?ez Jelovice (MP) do Rovinja je 20 minut ve?, pa se peljem brez stresa, u?ivamo v naravi, kolegi pa vedno 'pizdijo' kaka gu?va je bila, to ni normalno, ne grem ve? na morje...itd itd...ja pi*** a te res ne izu?i nikol.

Danes imajo vsi supadupa avti ali navigacijo vgrajeno ali garmina na ?ipi...in vsi peljejo vse tujce in podobne po eni in isti trasi + vinjeta = pleh na kubik na isti trasi....

Ali obratno - nedelja 12:00 vsi pokajo in gredo, zato da se lahko do ve?era dam pripeljejo...jao...mi pa lepo ob 20:00 ?tartamo pa smo vedno 22:00 doma :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

He he to je zelo podobno mojemu zvoku :hudicek: ...na drugi polovici film?ka je posnet notranji zvok :punk:

P.S. to bi moralo iti v temo 'pohvalite se' :harhar:

?altkebel s ?otorskim klinom ti mal nagaja.... :hudicek:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Res se du?ijo na?e avtoceste - dnevne nesre?e po teko?em traku

http://24ur.com/novice/slovenija/pri-kranj...-avtoceste.html

?ez tranzitne po?itnice bo hudo, z vinjeto je o?itno ve? prometa gor.

?e enkrat ve? stara cesta vabi.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nakup avta
Napisano

Tale AR zna bit precej bolj delikatna zadeva kokr stara (preizku?ena) mazdura! :whatever:

ampak bil bi pa car!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Od zunaj je ?ist OK...vsak ima pa? svoj pogled...

Itak...saj to sem napisal ?e na prej?nji strani :hohoho:

P.S. je fino imet en avto za svojo du?o enega pa za dru?ino...

:jupiii:

mpak se vsi ho?ijo voziti z unmu za du?o.... :glare:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Se strinjam, da obve??anje o kontrola ipd ni idealno. Da stacionarni radarji niso idealni, samo mislim, da bi se glede kulture vo?nje moralo za?et premikat nekje drugje. Ne na AC!

Poglej, v Kranju imamo zdaj tele ravbarje, v belih avtih, ki pa za?uda ne stojijo naprimer pri ?oli, ali pri trgovini ... ne, na takih mestih, kjer lahko poberejo ?imve? denarja. Da ne govorim o tem, da sploh ni vzgojno, da dobi? na dom polo?nico pol leta za prekr?kom, o tem da si prekr?ek storil pa pol leta ni? ne ve? ...

Itak pa lahko samo tukaj jamramo, spremenil ne bomo n?.

Ma kranj je treba kar pohvaliti so zelo aktivni....jeprca, pri B&B (Etis), na orehku, drulovki, pred mostom za ?elezni?ko...itd itd) redno so povsod - pa tudi korektni!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

No na to se pa jaz ne zana?am. Tempomat je stestiran preko GPS in je to?n (vsaj pri meni) je pa hec, da ?tevec pa res ka?e malo ve?. Nastavim tempomat na 52km/h, ?tevec ka?e pa 55 naprimer.

Meni enako ka?e do 230 na uro ?tevec 1km manj kot GPS - to?en v nulo

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Verjemi da bo zato se bo treba na vse kriple trudit proti uvedbi sat. cestninjenja.

Prvi? bo uporabna Pirc musarjeva

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

?e bo tole res :angry2:

Radarji

Pa sej to se je na Brezovici testiralo ze leta nazaj - to je tako kot na italijanski avtocesti do benetke sedaj Tudor.

Sam ?e bodo dali spet na kak 'raven' odsek, obvestili folk , Garmin te bo obvestil 500m prej...whats the point?

jaz bi ?el strogo nd to in najprej ukinil sporo?anje preko radijev, ki si s tem nabirajo poslu?alce, namesto da bi kontrole delale ravno obratno. V?eraj za mano en klepetal po telefonu celo pot prliman na rit, se je prav videlo da ve kje sta 2 kontroli ker je bilo po radiju, spusti telefon in spet naprej....sem se jaz iz miate ta drugmu policaju kazal da un zadaj telefonira! Pa ni?.....za mano je vozil kot da bi ga ?lepal na kljuki brez ?migovcev, ena roka za ?altanje in vo?njo....bolj sem moral njega gledat kot cesto..........

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Stroj mi ne ?re ola, vsaj ne neki o?itno in sm zadovoln! :danzoman:

ja kok km si pa ?e naredu?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.