Skoči na vsebino
Računalništvo
Napisano

Aja nisem glih dojel, da je govora o osmici... glede na to, da je ?isti prodajni dizaster je, mislim, da ?e za letos napovedana 8.1, ki naj bi popravljala glavne te?ave vklju?no z manjkajo?im start gumbom.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Računalništvo
Napisano

Jures, dvomim, da so to krivi winsi. Navadno je kak?en HW problem, da se ti to dogaja ali pa tudi kak?en SW. Mal poglej kaj je skupnega vsem trem ma?inam.

Jaz imam name??eno sedmico na petih ma?inah, na dveh pa ?e XP-je in vse deluje tako kot mora. :ne vem:

Edini problem, ki sem ga imel s sesuvanjem je bilo, ko je odletel RAM.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

Slivka bo pomojem kr z uno za sneg :lol:

Kolkor je zvit me lahko pretenta in se pojavi s ?tiharco in se zna zgodit, da bi ga spregledal dokler ne bi bilo prepozno pa bi me "lop po hrbtu".

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

V tem letnem ?asu jih bolj malo z lopato hodi naokol :P .

Se vidi, da si na vasi doma... klele v Lj jih ogromno z lopatami okrog ?pancira - vrti?karska sezona se je namre? za?ela.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

Boss, v bodo?e se ve?krat obrni in preveri, kdo gre za teboj... ?e bo kak tip z lopato, raje be?i...

In ?e bo kaka bejba ki se ji otroci grizejo, mogo?e tudi malo pospe?i? korak...

a brke ma? ?e... ma glih tolk, da vem, da ne bom pred vsakim be?u k z lopato okrog hodi.

A bo bejba tud z lopato? :blink:

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

A ?e ti pa avto ne crkne te pa ne more pelat?

Sej bolj?, da ga ne... ?e mu ?e zdej pere mo?gane, kaj bi ?ele bilo, ?e bi res imel Hondico na servisu - bohnedej nepredvidenem servisu? :aaaaa:

Vseeno te preklofam, ?im te dobim v roke. ?e za nazaj...

a tud, ?e ti prnesem novo lopato za sneg kidat :hudicek:

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano

Kljub temu, da so moji zmagal se mi je zdela rahlo bebasta dirka. ?e najbolj je bilo tisto, ko sta mimo Hemija z leve in desne padla oba Ferrarija.

Ampak, da pa spet gume kreirajo vrstni red je pa bolano. Nej ?e hitrost omejijo na standardne cestne omejitve pa bodo stre?ni tako razni lojziji kot naravovarstveniki pa ?e gume bi pol znale zdr?at celo celo dirko. :ne vem:

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Skrajno bizarno se mi zdi to, da znamo biti dele?ni lekcije od taiste EU, ki je omogo?ila mno?i?en odtok na?ega denarja v dav?ne oaze in sicer s toleriranjem le teh na ozemljih ?lanic EU.

Meni je ?e en druga zadeva skrajno bizarna in dvoli?na... nem?iji je bilo od obeh vojn do danes odpu??eno ogromno nekih kreditov in dolga na ra?un vseh ostalih - zdej pa taista Nem?ija grozi vsem po spisku, da ?e ne bodo pla?ali do zadnjega ficka, da bo blo vse zaplenjeno. ?e bi merili z istimi vatli bi danes lahk dolgove raznih Gr?ij, Ciprov ipd lepo (vsaj delno) odpisali in v trenutku opravili s krizo tako pa jo bodo vlekli dokler jim bo tak?na situacija ustrezala.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano

Tole pa kr ratuje farsa... zadnji trije v zadnjem delu kvalifikacij ali sploh niso odpeljali kroga ali pa glih toliko, da je rezultat pa ?eprav s pol minute zaostanka. To ni cool, ker tako taktiziranje samo ubija tekmovalni duh in spreminja kvalifikacije v butalske igre dobre volje.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

hehe... pravi do?ivljajski spis... prva liga, tole bi si zaslu?ilo prevot v sloven??ino ?e za vse tiste, ki niso najbolj doma?i v bosan??ini.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Mi zaviti v bunde pr -5 tle pa ?enske v mini?ih pa ?pi?akih. Pa ?e veliko, veliko manj zadrte so kot slovenke.

V?asih je jezikovna bariera dobra stvar - ?im manj jih zastopi? raj? jih ma?. :hudicek:

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Aaaaaaaaaaaaa men se kr me?a,..Boss to si ti kriv s tisto napovedjo da nej po?akam, da zobje za?nejo rast!!!!!!!!!! :vskalo::vskalo::vskalo:

A zdej sem pa jaz kriv k sem samo opozoril... no ja sej Slivka je tud besen name, ker sem mu napovedal da bo letos velik kidal. Pa kaj naj, a se naj zla?em :hudicek:

Bemti?, Boss, ko te dobim, te preklofam...

Res nisem kidal!

Pa ne zato, ker ne bi sne?ilo, ampak ker sem oble?al...

moram kr pazit, da me kje ne dobi... vsaj ene par mesecev ?e, pol bo pa upam jeza popustila :hohoho:

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Kdaj sem pa tega tadruzga zamudila???? Mater kje js ?vim :) Se mormo kej v rl vidt, da updatam dogodke :P

Fajsula je ena taka "femme fatale", ki je me?ala glave foruma?em, ?e posebej DonFelipu. V glavnem cela mehi?ka ?ajfnca - vidim, da si precej zamudila od kar so otroci v prvem planu.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

A loh link za povr?ne bralce, ki smo spet zamudil zabavo? :)

ni blo ni? takega, samo razli?ni pogledi na stvar - ni blo ne Lojza-moralista, Fajsule se ni delala norcev iz snubcev, Vidu niso identitete ukradli tako, da je blo vse OK. :jezicek:

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

O?itno je z mano neki narobe, ker mi ?e sred branja teksta ni bilo jasno zakaj dva evra pri?teva k 27 namesto, da bi ju od?tel, ker moramo dobit ciljni znesek 25 kot je cena sobe. Pol mi je ?ele ratalo jasno, da je to fora, da te zmede, ?e na hitr prebere? tekst. :punk:

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Nikar na prvo ?ogo... to si tuji finan?ni trgi ?elijo in jim nikakor ne pa?e, da bi izgubili nadzor nad dr?avo s tem, da bi nam dali finan?no pomo?. Ko za?nejo lajat z neumnimi primerjavami se to?no vidi, da lajajo zaradi interesov, ki so zdaj ogro?eni. Pa ne na?i slovenski interesi ampak njihovi kako finan?no podjarmit dr?ave. Posku?ajo najprej na manj?ih dr?avah, da bi potem posku?ali na ve?jih.

Mi smo v vojni ampak, ne v vojni z oro?jem temve? v finan?ni vojni, ki jo vodijo predvsem tuji finan?ni trgi, ki zdaj posku?ajo z vplivanjem v medijih predstavljati sliko, ki ni realna. Vedo, da nam zapadajo posojila z ni?jo obrestno mero, ki jih bo ptreba reprogramirat oziroma povrnit z drugimi posojili in zdaj je idealni ?as, da nas o?rnijo in brez resni?no tehtnega razloga spravijo v to, da bomo vzeli posojila z vi?jo obrestno mero in bili ?e bolj na udaru iz?rpavanja.

Vse je samo posledica, ki se je za?ela ?e pred leti predvsem s Kitajsko napovedjo, da bi imela rada Evro kot rezervno valuto, kar je spravilo, predvsem ameri?ke finan?ne zdru?be na noge in so za?eli s finan?no ofenzivo, katera jim ratuje ravno zaradi tega ker v EU ni enotnosti ter namesto, da bi celotna EU odbijala napade na njihove ?lanice vsakdo v tej kur?evi evropi skrbi za svojo rit in zraven ?e razmi?lja kako bi zase ustvaril dobi?ke - predvsem je tu Nem?ija z Merklovo najbolj agresivno pogoltna.

Bom kr samega sebe citiral - zanimivo, da sem podobno povedal ?e kak?nih 10 dni prej kot nekdanji prvi ekonomist Deutsche Bank- no ja sej po?asi bo resnica priplavala na dan, da smo v vojni in to z ?pekulantskimi finan?nimi trgi, ki jih zanima samo ravbanje in uni?evanje ekonomij za lasten profit in dobi?ek.

http://www.24ur.com/presenecenje-thomas-ma...-slovenijo.html

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Avtoelektrika
Napisano

Sej ne vem ampak pri VAg-u imajo tako, ?e so ?e sprednji senzorji, da se le ti aktivirajo, ko da? v rikverc. Res, da pol piska vsepovsod, sam ima? na displaj?ku grafi?no prikazano koolk je kje placa. Zadeva pa deluje cca 1minuto oziroma manj, ?e gre hitrost nad 20km/h.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Jebemti ?ivot....tlele v Minsku garam ko zme?an. Dejansko nisem dale? od tega, kar so imeli vegradovi delavci.

A to pomen, da te na koncu ?e pla?ali ne bodo? :ne vem:

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.