Skoči na vsebino
Jamralnik v2
Napisano

Jah, gremo pa nazaj mal pofotkat, pa tokrat si izposodimo Bolhice. :aaaaa::cheers:

Nalo?i poba na U-tube, to bo morala videt, hehe. :prstgor:

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Hja zgleda bo treba zadevo ponovit :zvizga:

?e gremo nazaj na Mljet (npr. Odisejeva jama) sem pripravljen ta moment spakirat in odrinit. :wub::rozico:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Tamala mi je usjala telefon... dolga zgodba, se mi neda pisat.

Uglavnem za par dni dokler se zadeva ne re?i, sem dosegljiv na sestrinem telefonu: 051 675 549

Hkrati je izgubljen pa tudi tisti posnetek ko sko?i? s tiste pe?ine! <_<:aaaaa::closedeyes:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Okrog 18.ure sem ?el z otrokom v Kam. Bistrco, zadaj pa g. ?mego v svojmu stroju, no in se odlo?im it mimo kolesarja; v tistem momentu ko mi je bil skoraj na prednjem desnem kolesu, pojava v istem momentu iztegne levo roko in se znajde na sredini cesti??a. :aaaaa::hudicek:

Kako mi je ratal zbalansirat in zbremzat da ga nisem ukajlov mi totalno ni? ni jasno, ?lo je pa za mi?jega. Ampak a folk sploh kej razmi?lja, gleda o?itno itak ne, KATASTROFA. :rolleyes::vskalo:?zmeden?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.