Skoči na vsebino
Razkurnik oz. Razpiiiizdnik
Napisano

Zakaj potem imamo v avtih komplet rezervnih ?arnic, ?e jih itak sami na cesti ne moremo menjati? 

Fiat Panda je dolg 3,5 metra, pa ima? pri ?arometih vsaj 12 cm prostora (na eni strani, na drugi pa skoraj 20cm).

Pri 5 metrov dolgi Mazdi pa 3,5 cm (na desni strani, na levi pa za dve dlaki ve?). Si pogleda?, kak?na je situacija, ko pa gre? z roko zraven, pa ne vidi? ni?esar. In pri -2?C tipaj, kaj je kje.

Roko imam pa razmesarjeno, kot bi se z volkovi klal. 

In nad ?em si ti tako "wow", Boss? 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano (urejeno)

**** jih da jih **** kdorkol jih **** stokrat da jih **** prekleti ***** Japonski ****** po?evnooki pri pet metrov dolgem avtu niso mogli pustiti ve? kot dva centimetra prostora za ?arnico zamenjat sem se ***** zdaj pri minus 2 in burji - ne morem delat z rokavicam, ker ni prostora in ?e roko komaj dobim noter, povsod nekaj ostrega in na tem mrazu je ko?a ?e toliko bolj ob?utljiva sem se zrezal da je avto ves krvav ko da bi koga zaklali, jaz pa ko da sem ravno s fronte ******** ***** ***** japonska da dobim tistega prasca, ki je to zrisal mu ***** odre?em, da se taka ******* ne **** ve? naprej... Drugi? peljem na servis in naj ra?un kar Mazdi izstavijo, saj so oni *******!

Popravljeno od Slivka
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Joj Slivka :Dsam na te stvari misls. To sam pomen, da ga razumem kako mu je :P

Jaz mislim samo na te stvari? Pa saj si ti tako napisala!

Ali pa vsaj tako zelo dvoumno...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

?e 3 dni ful slabo :/ I feel you zmego.

?akaj, a jaz to prav razumem? Lava, ?e tri dni zelo slabo ?uti? ?megota? In kaj pravi tvoj fant na to?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

V gostilno pride totalno pretepen mo?akar. Roko ima v gipsu, nos ima zlomljen, arkado za?ito.
- "Ja kaj se ti je pa zgodilo?" ga vpra?a gostilni?ar.
- "Sosed. Stepla sva se" pravi mo?akar.
- "Ta baraba, - sigurno je imel kaj v rokah, da te je tako zdelal".
- "Seveda, imel je lopato!"
- "Ampak zakaj se nisi branil, saj si tudi ti sigurno imel kaj v rokah!"
- "Jasno, v rokah sem imel jo?ke njegove ?ene, a so bile popolnoma neuporabne za pretep!"

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

V Mariboru, na mestnem avtobusu 6 - Vzpenja?a, v najve?ji gu?vi... 
Naenkrat vstopi visok mo?ki, atletske postave, z nogavico na glavi in s pi?tolo v eni roki in se za?ne dret na ves glas: 
- "To je rop, da se ne bi slu?ajno kdo premakno!!!" 
Se zasli?i iz zadnjega dela avtobusa ?okiran mo?ki glas:
- "Sunce ti ?arko, si me prestra?o, jaz pa sn mislo, da je ovi, ko kontrolira karte!"

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

No, je pa res, da je ta na?a Slovenija zelo raznolika.

Tole je ?empeter pri Gorici 6.2.2015 ob 14:45:

post-5658-0-96654200-1423238939_thumb.jpg

Lokovec pa le?i 29 km po cesti in 900 metrov vi?inske razlike. Ta posnetek je nastal 6.2.2015 ob 16:10:

post-5658-0-54537500-1423239015_thumb.jpg post-5658-0-80548800-1423239018_thumb.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

ej...samo pri nas na obali...je noro borja je tako mo?na da gate trga ..he he  :D  lp :rolleyes:  :lol:

To si zdaj malo dvoumno napisal...

Pi?uka, jaz res mislim da rabimo ogrevane avtoceste - potem res ne bo problemov. Saj so za vse Darsovci krivi - glej na primorki tudi noben o?itno ne dela

http://www.rtvslo.si/slovenija/primorska-avtocesta-zaradi-snega-in-vetra-zaprta-dolenjska-le-zasnezena/357700

:rispekt:

Jaz pa res mislim, da bi nekateri potrebovali hladilnik za glavo...

Ja, dobro, danes ponekod sne?i in dela sneg te?ave v prometu. ?e vedno se ne strinjam z odlo?itvijo, da so v?eraj zjutraj zaprli meje za tovorni promet. Sicer so jo kasneje odprli, je pa na primorskem burja za?ela delat te?ave. Sem ?e omenil, da pri nas v?eraj ni niti de?evalo, kaj ?ele sne?ilo, pa cisterna iz Trsta ni mogla do ?empetra pri Gorici zaradi zapore za tovorni promet, ker je danes dopoldan nekje v Sloveniji (ne pri nas!) za?elo sne?iti. 

En povpre?en tovornjak prevozi Slovenijo po najdalj?i relaciji v ?estih urah skupaj s polurnim po?itkom. Po mojem mnenju lahko ARSO za ?est ur naprej precej natan?no napove za vsako sne?inko, kje bo padla. In bi se DARS in ostale ustrezne slu?be na podlagi tega odlo?ale, da se tovorni promet zapre na odsekih, kjer je za naslednjih ?est ur predvideno mo?nej?e sne?enje. Ker na podlagi napovedi za tri dni naprej lahko precej brcnejo v meglo... Pa bi bilo precej manj slabe volje pri vseh, ker bi bili izlo?eni res na tistih delih in takrat, ko bi bile razmere res slabe. Ne pa da je tovorni promet stal pri kopnih cestah. In so si naredili precej blama?e, ker ko bo naslednji? taka napoved, jih nih?e ne bo resno jemal... ?e pa bi se lotili bolj pozorno spremljat in zaprli ceste ?est ur pred napovedanim sne?enjem, bi naslednji? vsi bolj umirjeno sprejeli zapore tovornega prometa.

?e bi.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

No, nekdo se nas je usmilil in je cisterno spustil iz Italije v Slovenijo. Sicer je imel ?ofer marsikaj za povedat, ker ga je potem burja po Vipavski "guncala" (dopoldan ?e ni bila tako huda), nam pa le ni bilo treba 60 kilogramske jeklenke premetavat vsako furo po 10 kosov...

Sicer bolj pa?e v "Pohvalite se", a ker smo ?e tu za?eli, pa ?e kon?am...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Pri vsem tem pa se gleda na tovorna vozila. Potem pa dobi? kak?nega Romuna s kombijem in mogo?e ?e s prikolico, ki se ti postavi po?ez, pa ima? lahko z njim ve? dela in sitnosti kot z nekim spodobno opremljenim tovornjakom...

Kar se pa zapore meje ti?e, pa bedarija vseh bedarij. V ?empetru pri Gorici danes zaman ?akamo ?leper-cisterno iz Trsta in ker ga ni, bi morali vsakih ?est ur s kombijem v Ajdov??ino. Ker pa je zaradi burje to nevarno, bomo ?li vsake ?tiri ure s Fiatom (Scudo). Pa v ?empetru niti de? ne pada, kaj ?ele sneg. A ker je v Logatcu centimeter snega po cesti, cisterna ne sme iz Trsta v ?empeter... Bedaki. ?olani bedaki, ker po naravni poti se taki ne rodijo...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Dobro jutro, Boss. Mislim, da sem ti to enkrat ?e dopovedoval, pa takrat nekako nisi razumel.

Je pa res, da najve? te?av naredijo... Kako naj napi?em... Recimo temu severo-vzhodni tovornjaki, ki pridejo k nam v takem voznem stanju, da so bolj za na odpad kot pa za na cesto in s pnevmatikami, ki so gladke kot ple?a mojega strica... Potem so pa kar vsi tovornjaki podvr?eni istemu tretmaju - vsi dol s ceste.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Ti jo jutr dostavm? Sam povej ?e kolk sve?k namontiram :P

Mi smo enkrat za foro ?li k nekemu mehaniku, da nam je dal 40 starih sve?k od bencinarjev, ki smo jih potem prekuhali in dobro oprali in napikali okoli torte... Je bila kar dobra fora.

Meni pa so kar 40W ?arnico piknili...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Obnova počitniške prikolice
Napisano

Pocasi dobiva look, potrebna so se zakljucna dela v gradbenistvu, predvsem lepotna. Ampak sem zadovoljen, suhi bomo. Za lepoto sem pa ze rekel da me boli en organ.

Ti preko veze zrihtam pregled pri urologu?

In pazi, da tega o lepoti ne zve tvoja ?ena...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Menjalnik-prestave
Napisano

To gre, ?e se vozi? sam. Tudi pri BTjki gre 2., 4. in 5.. ?e pa je v kasonu ena tona tovora, pa obredem lepo ?isto vse po vrsti...

V menjalniku pa se nima kaj pokvariti pa ?e prestavi? direkt iz 1. v 6.. Prej ga uni?i?, ?e nisi previden s sklopko (jo stisne? prepozno, jo ne stisne? do konca, jo prezgodaj spusti?,...).

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Po eni strani si mislim, da bi morali tudi v Sloveniji imeti Islamsko dr?avo. Naredi? bedarijo, pa te deset tednov pretepajo z bi?em vsak teden po malo. Tudi tu bi morali. Saj razumem, da ?lovek kdaj pa kdaj kaj spregleda in naredi napako, ampak da pa sploh ?isto ni? ne pomisli, je pa ?e vi?ek. Da po?ne take bedarije, ma samo kol v roke pa tepst, dokler po tleh ne pade. Potem pa k zdravniku, da ga spravi na noge, pa naprej tepst!

Danes pride nekdo v bolnico k nekomu na obisk in na hodniku prive?e psa, da po?aka "zunaj", dokler je on v sobi pri bolniku. Potem je pa ?e grdo gledal, ker smo ga nalovili, ko je pes lajal. In nam razlagal, da sploh nismo tolerantni in da se psu pa? ne da ukazati, da naj bo tiho. In ko smo mu omenili, da pes v bolnici nima kaj po?et, odgovori, da nikjer ni nalepke, da se s psom ne sme noter, tako kot je to npr. na vratih trgovin. 

Ma a je to sploh treba lepit na vrata? Bi mu nalepil eno z lopato ?ez hrbet, bimbotu! Pa ljudje so povsem odklopili mo?gane in samo ?e gledajo na nalepke. Ko roboti, brez lastne pameti!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Danes pa tako popoldne, da ni za govorit...

Po?ila guma na prikolici. Odpel, ?el domov po orodje, ker pa je bila prikolica na bregu, je samo drselo dol proti ?karpi. Grem domov po "granik", zapnem, dvignem, zamenjam gumo, v tem se je ?e zno?ilo. Potem pa jajc Japonski ni ve? po mokri travi in blatu pri?el ven, ker nima blokade diferenciala in je sprednjo desno in zadnjo levo gumo vrtelo za odtrgat, drugi dve sta pa stali in avto je stal. In karkoli sem poskusil, je lezel samo navzdol proti ?karpi. Najbolj va?no pa je, da piska, ?e pustim klju? v klju?avnici in odprem vrata. Ma banda u?iva po?evnooka, kaj se lotijo delat, ?e ne znajo in potem ratajo neki ?minkerski kvaziterenci, ki niso vredni da jih pes o??ije. In za dodatek si nisem mogel pomagati z vitlom, ker je vitlo spredaj, jaz bi moral pa vzvratno. Sem "granik" odkljuknil, ga ro?no porinil med leske, zavezal in z granikom zvitlal tisto sranje od Mazde nazaj na pot. Namesto vseh tistih silnih piska?ev in ostale nepotrebne ?are bi mu montirali blokadi diferencialov, pa bi stokrat bolj?e naredili. Nazadnje sem samo prikljuknil prikolico in direkt domov. Je malo ro?ljalo, ko sem ?el skozi vas z verigami, a se mi jih ni dalo dol pobirat. Itak moram jutri po "granik", pa bolje, da so gor. Sicer koristi nobene, ker sta dve gumi stali, drugi dve pa skopali jarek za vodovod ukopat... Pa so mi nekaj razlagali, da ima neko samodejno zaporo zadnjega diferenciala, ma je ta zapora najbr? samo zato, da meni dvigne pokrov, ker ni vredna ?isto ni?.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.